Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 13. listopada 2015


Sheldan Nidle - 13. listopada 2015

13 Cimi, 12 Tzotz, 12 Manik

Dratzo! Ova stvarnost se nastavlja mijenjati dok vi ulazite u vrijeme ogromne tranzicije. Razni programi prosperiteta završavaju prebacivanje sredstava do njihovih konačnih distribucijskih centara. Proces revalorizacije valuta kao i globalni reset sada su u poziciji da budu razmijenjeni. Cijelo to kretanje fondova su podsjetnik da je novi financijski sustav spreman za pokretanje. Konačno vidimo da je financijski aspekt ove nove stvarnosti spreman da se očituje. Mračna kabala prima na znanje koliko je ovaj svijet blizu formalne objave razotkrivanja od strane vaših glavnih vlada. Naši posrednici su upozorili ove mračne nitkove da se približava kraj njihovom dugom valu bezumnog terora. Vrlo smo zahvalni svima onima koji su uložili posljednja dva desetljeća osiguravajući da se brojne pravne predradnje na vrijeme uspješno završe. Prema tome, scenarij mračnih da nekako spriječe njihov slom trenutno im je uzaludan. Dakle, novi sustav prosperiteta u kombinaciji s novim financijskim sustavom više se ne može zaustaviti. Osim toga, kraj NLO zataškavanja je blizu. Imamo neke prekrasne vijesti od brojnih naših zemaljskih saveznika.

Do nedavno, naši brodovi su bili napadani od strane tajnih svemirskih letjelica SAD-a, Kanade, Velike Britanije i Njemačke. Te letjelice su u stvari samo smetnja i ne možemo dočekati da ove mračne štetočine budu konačno prizemljene. Tijekom prošle Gregorijanske godine, počeli smo stacionirati veće letjelice u orbiti Zemlje. Ti brodovi su u stanju dublje pratiti kako se površina Gaje mijenja. Gaja polako aktivira niz ključnih čvorova, koji će karakterizirati radnje koje će uvelike promijeniti vaš površinski svijet. Međutim, većina tih promjena neće se u potpunosti aktivirati sve dok vi ne budete mogli sigurno otići u Unutarnju Zemlju. Tamo, kristalne svjetlosne komore mogu završiti proces vraćanja svakog od vas u stanje pune svijesti. Kabala koristi svoje divljačke koncepte stvarnosti i pokušava osigurati nekakav način da odgodi neizbježno. Slučaj za primjer su besmislena ubojstva brojnih homeopatskih liječnika. Ipak, mračni nisu uspjeli. To samo čini da se netko zapita o ovoj prijetećoj skupini sada bezubih nitkova. Planovi da ih se uhiti nastavljaju se pomicati naprijed.

Dok se stara stvarnost mračnih polako raspada, vi morate razmotriti kako vi percipirate ovu stvarnost u kojoj živite. Upravo sada se odvija proces koji će odgovoriti na to kako vi percipirate bogatstvo na ovom svijetu. Taj proces je dio veće promjene, koja će promijeniti način na koji je ovaj svijet sastavljen. Drevne obitelji i nova vlada znaju da oni doslovno drže "bika za rogove" da promjene te brojne percepcije. Vi ste uglavnom odgojeni u svijetu koji je osim pojave nove elektronike bio upravljan uvjerenjima koja su ostala još od pojave europske renesanse. Mi smo dugo razgovarali o tome s velikim brojem vrlo utjecajnih interkulturalnih skupina. U mnogim slučajevima, mi smo se prikrili tako da ti razgovori nisu bili pod utjecajem onoga tko smo mi. Ovaj niz odvažnih razgovora je početak učenja što je potrebno za pokretanje potrebne promjene. Postoji potreba da se promijene vaša uvjerenja mnogo bržim tempom nego što ga sada doživljavate.

Mi smo gledali na udaljenosti kako su druga društva izvan ovog planeta promijenila svoje temeljne percepcije. Ove studije čini se da ukazuju na to da je glavni ključ uspjeha ovih društava s drugih planeta bila brza promjena temeljnih uvjerenja. To je razlog zašto smo odlučili promijeniti naš mentorski sustav. Vama će u stvari biti pokazano kakva unaprijed može biti usvojena prirodna progresija vaših društava. Naši znanstvenici vide to kao bitno za vas budući da je vaša ratna tehnologija rasla mnogo brže nego bilo koji drugi dio vaše nove tehnologije. Ovaj mračni trend trebao je biti suzbijen. Rezultat toga je vaše stvaranje NESARA i promjena kod naših brojnih hrabrih pravnih timova u njihovom pristupu transformaciji starog financijskog sustava. Ova zajednička operacija da se promijene vaše temeljne percepcije bliži vrijeme kada možemo jezgrovitije razgovarati o tome s vama. Ovaj proces je jedan od prvih predmeta o kojima ćete razgovarati sa svojim mentorima. Kao što smo ranije naveli, potpuno znanje o vašoj istinskoj povijesti je jako potrebno. To je nešto na što trebaju iskreno odgovoriti vaši uzašli Majstori i mi u vrlo bliskoj budućnosti!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo donoseći vam neke obavijesti. Upravo sada, tu je nastavljanje ogronog dotoka energije kozmičke jezgre. Ova energija je ogromna. To je početak preustroja vaših energetskih polja. Ova operacija je božanska. Morate osjetiti koliko se samo mijenjate. Dakle, vi pomalo dobijate malo duže i duže poglede u vašu buduću stvarnost. Vi ne možete zadržati te frekvencije čak ni tako kratki trenutak bez pomoći ove energije. Te stvari su se dopustile da bi vam se pokazalo što stoji pred vama. Veliki skup odgovornosti pred vama i pred nama. Svjesni smo koliko vam je potrebno da naučite o fizikalnosti i vašem mjestu u njoj. Dakle, mi smo dogovorili s Nebom da vam se daju posebne lekcije nakon što nova vlast bude čvrsto uspostavljena. Ove lekcije će vas naučiti o vašoj izgubljenoj povijesti i kako je ona utjecala na vaše pretke. U stvari, ta povijest ima grananje koje je za vas bitno da znate.

Kako rastete u svijesti i u duhu, postajete svjesni toga koliko su različita i koliko su manipulirana vaša društva. Mi smo koristili naše blagoslovljene smjernice kako bi mnogima od vas pomogli da prevladate rezultirajuće teškoće u vašim životima. Duh je prvenstveno prvo bio uznemiren teškim postupcima Atlantiđana. Ono što se sada događa su načini da se konačno odbaci ono što se tamo dogodilo prije gotovo 13 tisućljeća. Taj čin je vaš povratak u punu svijest. Mi smo vaši duhovni nadzornici. Kao takvi, mi stalno brinemo o vama i nudimo duhovno pozitivne načine za prevladavanje vaših problema. Ova dobra djela su jedan od načina na koji vam pomažemo. Mi molimo i zamišljamo kako možete krenuti naprijed sa svojim životima. Ova milost je još jedan dio našeg cilja. Mi želimo da bolje razumijete kako to funkcionira. Želimo da vidite nas kao dio božanskog partnerstva. Nebo sada širi te stvari. Hosana! Hosana!

Milosrđe i milost su glavni dijelovi božanske službe. Mi Majstori radimo na tome da se vidi da se obećanje Neba da vas se nikad ne napusti striktno slijedi. Svi mi slijedimo pozitivnu poruku božanske milosti: ako postoji način, mi ćemo ga pronaći. Mi dolazimo do svakog od vas da vam pokažemo koliko milosti vi božanski posjedujete. Na svaku živu dušu utjelovljenu na ovoj površini Gaje će se paziti, i blagoslovljeno pozitivno rješenje tražiti. Došli ste ovdje u nekad prokleto područje. Sada se tama povlači i valovi svjetla donose čuda ovoj stvarnosti svaki dan. Radosni smo da vam je naša božanska služba na neki minimalan način pomogla na ovom svetom putovanju u novo područje. Ova Zemlja svjetla će blagosloviti svoje sestrinske planete s novim načinom, i omogućiti svakom od vas da donesete svoja čuda i milost ovim 11 odvojenim orbitalnim područjima svjetlosti! Aleluja! Aleluja! Aleluja!

Proveli smo dan s našim tjednim porukama. Mnogi nas optužuju da smo previše pozitivni. Mi kažemo ljubav je ovdje i novi set čuda će osloboditi sve od duga i pomanjkanja slobode! Završni dio plesa je gotovo završen. Donosi vam slobodu i beskrajno blagostanje. Za slobodu i istinu! Znajte da ste sve bliže punoj svijesti i vlastitom galaktičkom društvu. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge