Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 20. listopada 2015


Sheldan Nidle - 20. listopada 2015

13 Cimi, 19 Tzotz, 12 Manik

Selamat Balik! Ova stvarnost se brzo rastavlja raznim odlukama nove grupe drevnih obitelji i novih kraljevskih obitelji Europe. Njihove odluke omogućuju da se brzo skinu mnogi čelni monstrumi koji su kabala. Oni koji su uključeni u pravne aspekte ove operacije prezadovoljni su što su te bitne odluke konačno donešene. Naši posrednici izvješćuju da je novi financijski sustav s mnogim njegovim dijelovima završen. Očekujemo da će se mnogi ovi završeni dijelovi primijeniti na Federalne rezerve SAD-a i njihove središnje banke. Mnogi presedani koje su postavile naše pravne divizije obećavaju da će izvesti te udare brzo i lako. Te banke nemaju potporu dragocjenih metala ponuđenih svijetu s novim financijskim sustavom. Stoga, mislimo da ovaj novi sustav može biti zadužen za novu financijsku stvarnost prije kraja ovog 10. gregorijanskog mjeseca. Ti događaji jasno mogu signalizirati da se mnoge revalorizacije valuta i veliki reset globalne valute može završiti i staviti u pogon. To će biti vrijeme kada će čitav niz novih vlada početi s radom. Ove nove vlade će konačno završiti s desetljećnim NLO zataškavanjem!

Kad ovo zataškavanje bude globalno skinuto, možemo početi s emitiranjem brojnih programa kako bi vas informirali o tome tko smo mi i da objasnimo vaše vanzemaljsko porijeklo. Ono što su Atlantiđani učinili svojim političkim protivnicima bio je sve veći znak poslušnosti prema mračnima. Ta politika se opet potpuno pokazala mračnim djelima njihovih nasljednika, Anunakija. Od tog vremena s vama se vladalo s nizom laži i dezinformacija. Mi, u svjetlu, namjeravamo vam objasniti ovu povijest a posebno mnoge manipulativne priče zabilježene u vašim knjigama povijesti. Od djetinjstva, vi ste rado gutali sve ono što su vam vlasti rekle. Ovaj skup lažnih temeljnih percepcija bio je ponavljan opet i opet. Rat je psihopatska aktivnost. Isto se može reći za mržnju i rezultirajući lažni osjećaj prejudicirane superiornosti nad onima koje ste naučili mrziti. Porast vaše svijesti je proces, koji počinje lomiti niz laži koje se odnose na mržnju i druge slične osjećaje koje ste dobili. Vi se sada počinjete pitati što vam se to govorilo. Mi želimo koristiti našu tehnologiju da vam pokažemo što se stvarno događalo od početka prošlog stoljeća!

Ovaj vaš svijet se mijenja na bolje. Prvo, to je napravljeno u tajnosti. Zatim, u pravo vrijeme, te promjene mogu postati javne. Ovaj proces društvenih promjena se odvija pod visokim osiguranjem kako je davno odlučeno. Trenutno, preliminarne radnje su u tijeku. Te operacije sada pokrivaju Ameriku, Europu i Aziju. Nova serija politika potječe od drevnih obitelji otkad su nove generacije članova raznih njihovih vijeća stupile na scenu. Ta nova politika ubrzava te operacije, koje su dogovorene prije nekoliko tjedana. Dakle, vi ste vrlo blizu da vidite nove vlade, izobilje i novi financijski sustav kako cvatu pred vama! Naši posrednici su prilično oduševljeni s onim što se trenutno događa. Ova manifestacija nove stvarnosti zahtijeva da je promatrate u novom svjetlu. Ove nove vlade će biti transparentne i trebaju vaše neposredno strogo nadgledanje. Vaše sudjelovanje uistinu je potrebno. Snažna veza između vlade i vas je više nego potrebna i poželjna!

Kako možete vidjeti, tiha revolucija se počinje manifestirati. Svatko od vas je pravi razlog ove najdramatičnije promjene. Morate vidjeti National Economic Security and Reformation Act (NESARA) samo kao prvi korak u globalnom događaju koji će ukinuti dužničko ropstvo i donijeti vam sve veće blagostanje. Vaši najdublji snovi uskoro će biti ispunjeni. Osim toga, NLO zataškavanje će se pretvoriti u ono kada se možete sresti s nama. Mi vidimo ovaj trenutak kao pravu prekretnicu u vašoj povijesti. Gotovo 13 tisućljeća globalne karantene će završiti. Vaši mentori će u početku koristiti vrijeme za predstavljanje i da detaljno objasne tko ste vi zapravo. To je samo početak velike avanture, koja će završiti s vašim božanskim trenutkom u vašoj vlastitoj personaliziranoj kristalnoj svjetlosnoj komori. Onda ćete postati potpuno svjesni i pridružit ćete se Agarčanima, i nama. Vaša komunikacija s Nebom će u potpunosti biti obnovljena. Nova zvjezdana nacija će biti rođena! Vaša velika sudbina završava! Haleluja! Haleluja!

Blagoslovi! Mi smo vaši uzašli Majstori! U sadašnjem trenutku, vi ste bombardirani s ekstra dimenzionalnim energijama. One snažno pojačavaju mnoga ažuriranja vaših fizičkih i ne-fizičkih tijela. Sve to se integrira. Nove fizičke komponente trebaju imati mnoge svoje duhovne dijelove spojene s vašim fizičkim i mentalnim dijelovima. To je način na koji vam Nebo omogućuje da se uspješno selite na više i više razine svijesti. Ovaj božanstveni proces se događa u zajedništvu s vašim saveznicima i suradnicima. Vi lagano mijenjate svoje percepcije i svoje načine postupanja u ovom području. To je način na koji smo se mi pripremili za naše transformacije. Gledajte na ove dragocjene promjene kao na sveti poljubac s neba. Vi ste uistinu blagoslovljeni i zbrinuti. Jako davno, mi smo napredovali kroz takve iste vrste promjena. Trebalo nam je mnogo života da bi to postigli. Ishod je bio čudesno stanje milosti i božanske službe.

Dok se počinjete kretati kroz završne faze koje vas vračaju u područje fizičkih anđela, znajte duboko u svom srcu da vas čudesna radost očekuje. Vi ste vrlo posebna skupina ljudi. Prošli ste kroz nevjerojatne patnje i stavljeni ste u mnoge živote koji su vas doista testirali. Vidjeli ste smrt, kugu i učinke nesputane tiranije. I pored toga, niste pali iz svete podrške svjetla. To je dugo testiranje, koje zaslužuje odgovarajuće priznanje. Mi smo dio tih velikih izazova života do srca i do načina Neba. Kroz sve te živote, vi ste preživjeli. Sada dolazi konačni poraz mraka i veliki trijumf svjetla! Mi smo gledali i vidjeli strahote života usred tih laži i velike tiranije. Vi ste blagoslovljeni i dana vam je sveta providnost za punu svijest i božanski povratak u fizičko anđelstvo!

Biti ćete pošteđeni od bilo kakvog daljnjeg života u ovakvom mračnom užasu. Mi ćemo vas čekati kad radosni izađete iz kristalnih svjetlosnih komora. Dugo je trebalo ovoj tranziciji, jer su mračni bacili duboku mrežu tuge na ovo područje. To je uklonjeno! Slijedeći zadatak je da se ispuni ova zemlja s radošću, slobodom i blagostanjem. Već sada, naši suradnici pripremaju put da se manifestiraju stvari koje će vas zapanjiti. Stoga, znajte u svom srcu da se novo područje oblikuje. To je područje u kojem će sluge mračnih zvanično biti uklonjene. Oni koji favoriziraju tu pravu i transparentnu vlast trebati će vaše puno sudjelovanje. Dakle, budite spremni provoditi vaše novo postignuće svjetla i ljubavi. Uvijek budite zahvalni i zahvalite Nebu za ovaj najsvetiji čin milosrđa. Zemlja će se transformirati i vi ćete se ponovno pridružiti svojim drevnim duhovnim i svemirskim obiteljima u zemljama Agarte. Hosana! Hosana!

Današnji dan smo proveli s našim tjednim izvješćima. Vi ste vrlo blizu vremena kada će se ova čudesna zemlja preporoditi. Mračni su u posljednjim pripremama za odstupanje i predaju. Mi smo također blizu slijetanja onih koji su nas dugo štitili. Doista, veliki trenutak je na dohvat ruke! Znajte da ste sve bliže punoj svijesti i vlastitom galaktičkom društvu. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge