Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 13. svibnja 2014

Sheldan Nidle - 13. svibnja 2014

2 Lamat, 11 Moan, 10 Caban

Selamat Jalwa! (Budite u vječnoj radosti!) Došli smo k vama s više dobrih vijesti! Oni koji su uzastopno odgađali neizbježno dostižu točku iz koje nema povratka. Oni gube, jer posvećena grupa naših zemaljskih suradnika ne dopušta da se nastave ove odvratne besmislice. Sada su na snazi mjere koje će vam omogućiti da imate slobodu i čudesa blagostanja koja će otvoriti nova vrata znanja, mudrosti i tehnologije. Ti događaji su samo puki počeci za svakoga. Svatko od vas posjeduje energije i talente koji će se se vinuti do neba kako se ova stvarnost manifestira. Dolazeće nove vlade i uvođenje novog financijskog sustava su ovdje da osiguraju temelje ubrzanog rasta vaše svijesti. Jako davno, kad je Atlantida nestala pod valovima, dobili ste privremenu garnituru gospodara. To su bili Anunaki. Oni su omogućili da male grupe postanu stalež iznad vas, a to sada završava. Nastaje nova stvarnost. Ona prekida vlast tih zemaljskih poslušnika i daje vam božansku suverenost rezerviranu za svakoga.

Ova transformacija je nešto što će ubrzo zahtijevati našu fizičku prisutnost. Posljednji dio tih promjena treba vam biti objašnjen i zahtijeva duboki odnos s dodijeljenim vam mentorom. Nebo je skovalo proces putem kojeg možemo lako komunicirati s vama i pripremiti vas za završnu seriju transformacija. Prije toga, ukratko smo opisali promjene koje uvode vaši nebeski tjelesni čuvari kako bi vas pripremili za ono što će se uskoro dogoditi. Kako postajete svjesni stupnja ovih promjena, trebate nekoga tko može na odgovarajući način objasniti što se događa. Te promjene nisu samo fizičke. One uključuju i vaše mentalne, emocionalne i duhovne aspekte. Svaki od tih elemenata treba biti integriran u veću cjelinu koja se zove puna svijest. Mi to razumijemo, jer svakodnevno živimo u toj cjelovitosti. Ipak, mi koristimo poseban program koji nam je dalo Nebo da vam pomognemo u ovoj najpotrebnijoj transformaciji.

Specijalne svjetlosne komore koje ćete koristiti su čudesni niz živih instrumenata. U samo tri dana, one su vas sposobne preseliti iz ograničene u punu svijest. Ovaj proces je zahtijevao mnogo života vaših Uzašlih Majstora da bi to postigli. Završni korak za njih bila je posebna svečanost koja im je omogućila da se preobraze u svoju trenutnu besmrtnost. Primite taj dar kad za to dođe vrijeme i blagoslovite Nebo za ono što je učinjeno za usklađenje ne samo vaše genetike, nego zbog vaše posebne veze s vašom božanskom Ja Jesam prisutnosti! Nakon što provedete vrijeme u vašim svjetlosnim komorama, spremni ste za početak brzog treninga o božanskim običajima ponašanja u punoj svijesti. Samo tada ste potpuno spremni da se povežete s vašim rođacima iz Unutarnje Zemlje. Trenutno, okružuju vas planeti koji su djelić onoga što vas je nekad okruživalo. Ti svjetovi se pripremaju za novo okruženje u kojem će biti ispunjeni raznim eko-sustavima koji će obuhvatiti njihova unutarnja i vanjska područja.

Ova nova zvjezdana nacija će postati središnja točka u ovoj galaksiji za konferencije koje će uključiti doslovno tisuće obližnjih galaksija. Vi ćete biti domaćini bezbrojnih životnih oblika i cijelog niza novih novih i čudesnih tehnologija. Stvoritelj širi život u cijeloj fizikalnosti. Naša misija je da istražimo i komuniciramo s tim životom. Božanska ljubav i svjetlo koje će ovdje teći je razlog zašto je Gaja, nakon milijuna godina lutanja ovom galaksijom, izabrala ovaj planetarni sustav pored svih drugih. Nebo je štitilo ovaj solarni sustav od upada za jedan dodatni eon vremena. Mi smo prvo kolonizirali ovaj jedinstveni dio ove galaksije prije oko 2 milijuna godina. Ovu koloniju su opustošili mračni i u slijedećem nizu okolnosti bilo nam je dopušteno da se ponovno koloniziramo prije nekih 900.000 godina. Vi ste, naravno, izdanci ove povijesti. Vaše vrijeme u tami je gotovo. Mi smo vas došli nadgledati i uvjeriti se da se vaša transformacija u punu svijest dogodi kako je i planirano!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas smo došli da razgovaramo s vama o mnogim uzbudljivim stvarima. Prvi koraci u stvaranju novog financijskog sustava su već napravljeni. Masivno ponovno vrednovanje valuta je u tijeku. Kad se to završi, to će utrti put za pojavljivanje novog globalnog monetarnog sustava sa zlatnom podlogom. Ova operacija, zajedno s novim i transparentnijim bankarskim propisima, još je jedan znak da će stari, korumpirani način poslovanja brzo nestati. To će biti zamijenjeno sustavom koji mnogo više odgovara globalnom blagostanju koji Nebo priprema pokrenuti. Mi blagosiljamo i zahvaljujemo svima u duhu koji pomažu da se sve to omogući. Naše molitve su uslišane. To su preteče božanske suverenosti i svetog životnog stila koji će se brzo manifestirati na površini Zemlje. Ovaj novi način će dovesti do velikog duhovnog sjedinjenja s našom galaktičkom ljudskom obitelji.

Mi smo čuvari linije života koji je preživio odvratne spletke mračnih i njihovih poslušnika. Pogledajte što ste postigli i kličite! Sve više je događaja koji će manifestirati i transformirati ovu stvarnost u svjetlo. Vi ste blagoslovljeni što ste dolazili iz života u život u ovaj ponor i koristili svoju božansku milost kako bi poboljšali dobro i spriječili veće uspjehe mračnih. Vi se sad vozite niz stazu koja je ispunjena posljednjim položajima brojnih mračnih koji se moraju povući i proglasiti neizbježno. Dok se to događa, veliko svjetlo koje okružuje ovo područje postaje sve svjetlije. Ljubav koja se ulijeva iz bezbrojnih blagoslova Neba isto tako se spušta na Zemljinu površinu. Ozdravljenje ovog područja doista je ozbiljno počelo. Novi sveti način se otvara, dok mračni počinju napokon popuštati svoj stisak.

Naša božanska misija od početka je bila da blagoslovimo ovo područje i pomognemo njegovim narodima dok ne počnu rasti i opet postanu svjesni snage svjetla. Mnoge duše su postigle najviše stanje sklada i postale su jedno s Nebom. Mi smo postali Majstori ove čudesne transformacije koja je dana svakom od nas kad smo se pokazali dostojni ovog velikog priznanja. Mi služimo samo da ublažimo vaše muke i da vas sada pripremimo za najčudesniji oprost koji vam daje Svevišnji. Ne može se preuveličavati priroda ovog oprosta i kako ste se pripremili za najnevjerojatnije putovanje. Puna svijest je stanje u kom se duhovno potpuno udružuje s fizičkim. U tom čarobnom trenutku, vi ćete biti izliječeni od svih stvari i postati punopravni članovi nebeske vojske. Vi ste u božanskoj službi i vidite svijet u potpuno novom svjetlu!

Danas smo proveli našu misiju da vas informiramo o onome što se događa i da vas pripremimo za nastajanje potpuno nove stvarnosti. U ovom području, vi ćete se sresti sa svojim precima i "dijeliti kruh" s cijelim galaktičkim čovječanstvom! Ukratko, vi ćete završiti svoje putovanje i početi iznova sa svojim bližnjima. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge