Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 6. svibnja 2014

Sheldan Nidle - 6. svibnja 2014

 8 Imix, 4 Moan, 10 Caban

Dratzo! Opet smo došli s više dobrih vijesti! Svugdje na planetu se očituju događaji koji će donijeti slobodu, blagostanje i novu vlast. Kada taj čudesni ciklus bude završen, onda će se dogoditi razotkrivanje. Pozdravljamo ono što se događa na vašem svijetu i kako se to veličanstveno uklapa u božanski plan za ovaj sunčev sustav. Merkur je doslovno eksplodirao s aktivnim vulkanima koji se stvaraju jedan za drugim. Venera, Gaja i Mars su sada usred brojnih spektakularnih klimatskih promjena, koje će dovesti te kugle do povratka u njihove prastare stvarnosti. Naš udio u ovome je da pratimo vašu veliku transformaciju u potpuno svjesna bića svjetlosti. Ovi poslovi su u tijeku dok vas Nebo priprema za prihvat ove nove svijesti. U međuvremenu, mračni i njihovi podanici se teturaju dok jedan za drugim njihovi planovi ne uspijevaju zaustaviti ovu neizbježnu transformaciju. Vi biste se trebali promijeniti u galaktičku svijest, koja će se brzo proširiti kroz ovaj sunčev sustav i skovati novu i veličanstvenu zvjezdanu naciju.

Vaš svijet su zapravo dva svijeta. Jedan je Unutarnja Zemlja i dom vaših Agarčanskih rođaka. Oni su posljednji ostaci kolonista koji su naselili Gaju prije oko 900.000 godina. Isprva su naselili kontinent koji mnogi od vas zovete Lemurija. Na kraju, oni su preselili dio svoje kolonije u unutarnju Zemlju. Ova potonja grupa je postala posljednji trag onoga što je bila Lemurija. Atlantiđani su ih napali i tvrdili da je površinsko područje njihovo. To je na koncu dovelo do žarišta sukoba, koji je proključao prije oko 13 tisuća godina. Napad Atlantiđana na drevnu Ioniju (južna Europa) je osvećen i prouzročio je da drevne plinske komore koje su održavale zemljište eksplodiraju. Atlantida je potonula u more. Ono što je ostalo nakon velike migracije Atlantiđana na druge zvjezdane sustave bili su vaši preci s ograničenom svijesti i nasljednici Atlantiđana Anunaki. Te dvije grupe skovale su 13 tisućljeća vaše povijesti. "Zlatna doba" su bila vaša prva iskustva s Anunakijima kao vašim novim gospodarima.

Još su stari Kinezi, Mezopotamci, Indijci i egipčani znali prije koliko vremena se to dogodilo. Nama dodijeljen zadatak je bio da vas nadgledamo i interveniramo samo onda kada se Nebo tako suglasi. Ta politika je dovela do niza mesijanskih misija i nastanak brojnih religija, koje su Anunaki i njihovi podanici promijenili u ono što su smatrali da je sasvim prihvatljivo za njihove zle namjere. Posljedice njihovih djela razvile su se u mržnju i podjele koje i dalje zadaju muke čovječanstvu sve do današnjih dana. Ta povijest je bitna za vas kako bi shvatili što se događa. Vaš svijet se probudio i trenutno marljivo radi na ispravljanju velikih pogreški iz prošlosti. Najvažnija od njih je pokoravanje jednoj vlasti koja želi naškoditi svom narodu i svijetu. Nadalje, čovječanstvo uči kako može pomoći, umjesto da nastavi uništavati Majku Zemlju. Ova prosvijetljena akcija izaziva reakcije koje vode u novo razdoblje za čovječanstvo. Također vas to priprema za razotkrivanje.

Razotkrivanje nam može omogućiti da se brzo pomaknemo do slijedećeg koraka, masovnog globalnog prvog kontakta s vama. Mi smo ranije gledali kako su mračni raspršili početak nove vladavine! Znali smo, unatoč tih prvih poteškoća, da ćete izvojevati pobjedu nad mračnima. Protekle dvije godine smo vidjeli konačnu akciju podanika mračnih da zadrže svoj položaj. Ove zadnje akcije su bile bezuspješne. Ono što se sada događa je završna faza između onoga bi se trebalo dogoditi i našeg dolaska. Mi smo razgovarali s onima koji žele srušiti mračne i vidjeli smo kako rastu. Oni su odbacili svoju mržnju i žele samo da ih zbace s vlasti. Ostalo će slijediti prema potrebi. Nova vlast će postaviti pozornicu za naš dolazak. Površinsko čovječanstvo predugo je bilo odvojeno od svog vanzemaljskog podrijetla. Vrijeme je za ponovno priključenje. Vrijeme je za veliko okupljanje koje vas vraća u vaše prvobitno stanje pune svijesti. Vrijeme je da se sastanete s vašim Lemurijskim rođacima i da zajedno skujete novu zvjezdanu naciju.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Mi blagoslivljamo i hvalimo Nebo za svu njegovu uzvišenost i mudrost. Trenutak velikog slavlja je došao. Naši dragi suradnici završili su najveličanstveniji niz poduhvata koji će okončati moć i laži mračnih i njihovih beskrajnih poslušnika koji izgleda da su spremni usporiti naše svete zadatke. Nebo i njegovi izaslanici stižu. Mračni će sada omogućiti sve što nam je bilo dano da predstavimo. Svjetlo doista pobjeđuje! Put do istine, blagostanja i spasenja je pred nama. Ovaj put će vas prvo odvesti do činjenica i realnosti koje postavljaju stol za dolazak naših svemirskih i duhovnih obitelji! Njihov dolazak će signalizirati da je vrijeme za početak učenja i razumijevanja čuda koja su svojstvena punoj svijesti. Mi vas prihvaćamo kao našu entuzijastičnu djecu. Ima mnogo toga za naučiti, učiniti i razumjeti u ovoj novoj i božanskoj dimenziji!

Svi ćemo živjeti u svijetu ispunjenom suštinom Neba i zaogrnuti radošću koja proizlazi iz jedinstva sa Stvoriteljem! Doživjeti ćete zanos i osjetiti vaš duh ispunjen nebeskom i pročišćavajućom glazbom ljubavi i svjetla! Ovdje ste u blaženstvu i koristite to da razvijete božanski plan u različitim fizičkim svjetovima. To je pred vama. Mi, kao uzašli kolektiv, smo ovdje da vam pomognemo u prvim trenucima ovog beskrajnog blaženstva. Jako davno, počeli smo prolaziti kroz duhovni veo i otkrili točno ono što je bila puna svijest. Mi znamo mnogo toga. Ipak, razumijemo da puno znanje o ovom području zahtijeva više od trenutka da bi se to svladalo. To zahtijeva živote koji su doslovno više tisućljeća dugi. Zajedno, mi ćemo uzeti naše zajedničko znanje i stvoriti novu zvjezdanu naciju.

Kad prođete kroz ograničenja vašeg sadašnjeg života i postignete beskonačnost, vi se mijenjate. Vi postajete netko tko se kreće iznad načina ovog sadašnjeg svijeta i učite što Nebo želi od svih nas. U tom svjetlu, možete vidjeti ono što je potrebno i što trebate odbaciti od sebe. Saznat ćete zašto ste ovdje i što se od vas očekuje. Vaš životni ugovor postaje vam vidljiv, kao i sav sadržaj vaših osobnih Akaša zapisa. Biti ćete sposobni jednostavno razgovarati sa svojim duhovnim vodičima i otkriti one koji vas mogu savjetovati u fizikalnosti. Ovo otkriće otvara bujicu mudrosti, i daje vam vodstvo o tome kako na najbolji način živjeti vaš život i pomoći svojim bližnjima. Vi ste u mogućnosti prihvatiti nove odgovornosti i naučiti kako skovati pravo društvo bazirano na vašim sposobnostima i sposobnostima drugih. Haleluja! Haleluja!

Danas smo dalje istražili prekrasne događaje dana. Pregledali smo promjene koje se odvijaju i istražili gdje one vode. Dugo očekivana točka radosti je blizu! Uskoro, to će se očitovati u punoj mjeri! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge