Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 20. svibnja 2014

Sheldan Nidle - 20. svibnja 2014

9 Men, 18 Moan, 10 Caban

Selamat Jarin! Došli smo pred vas s mnogo dobrih vijesti! Posljednji napori mračne kabale bili su neuspješni. Sada se odvijaju događaji koji će biti počeci nove stvarnosti za površinsko čovječanstvo. Mračni shvaćaju da su na djelu sile koje ne mogu biti poražene. Pojedinci i grupe su se udružili na kraju ovog posljednjeg desetljeća i odlučili su formirati savez da gurnu mračne i njihove gnusne planove u poslovičnu kantu za smeće povijesti. Ovaj proces je trajao nešto više od pola desetljeća da bi se ostvario. Ono što se sada događa je manifestiranje brojnih uvjeta koje će dramatično promijeniti način na koji ova stvarnost djeluje. Uključeni u ovaj paket su globalni jubilej i resetiranje zemaljskih financijskih i vladajućih sustava. Ti novi uvjeti će poticati obilje, spriječiti raširenu korupciju i omogućiti svakom pojedincu da povrati svoj osobni suverenitet. Nova vlast će vam omogućiti da slobodno s njom komunicirate i uistinu postanete njezin prirodni dobročinitelj. Na kraju, tu je pitanje razotkrivanja. Ova akcija će dokrajčiti gotovo 13 tisućljeća laži, prijevara i velikih manipulacija.

Ono što sada opisujemo je prirodni proces, koji često prati brzi porast u nečijoj svijesti. Kako netko raste u svijesti, sveti moral se počinje formirati unutar pojedinca, a posebno unutar više svijesti ponašanja društva. To često dovodi grupe u tom društvu da traže načine za poboljšanje stanja morala koji djeluje u njegovim višim instancama. Ovaj se fenomen događa u raznim vašim globalnim društvima, bilo da su oni članovi svetih tajnih društava ili sudionici u pravim drevnim vladajućim obiteljima vašeg svijeta. Ti pojedinci se udružuju i formuliraju strategiju koja je potrebna da svrgnu mračne "mešetare vlasti" ove stvarnosti. Mi smo potaknuli ovaj prirodni proces i dali mudrost za njegov uspjeh. Dok se ove grupe ujedinjuju i polako miču mračne s vlasti, vaša društva rastu u moralu i pripremaju se dati opće blagostanje i slobodu cijelom čovječanstvu.

Ovaj porast morala na kraju oblikuje novu vlast koja prepoznaje potrebu da prizna naše postojanje. Takve vlade pozdravljaju našu pomoć i shvaćaju da je u igri opća odgovornost koja bi omogućila čovječanstvu da postane potpuno svjesno. To je ono gdje naša stručnost vam može biti izražena. Tako počinje ogromna razmjena podataka i mudrosti. To je kada rat postaje zastario i najviša potreba za božanskom službom postaje vidljiva svima. Ovaj novi stupanj međusobne suradnje postaje predvodnik nove ljudske epohe. Moći ćete učiti od vaših predaka i otkriti vaše prave korijene. Prošlih gotovo 13 tisućljeća postalo je povijest koja vas uči o mračnima i dilemama ograničene svijesti. To je mudrost koja će vam poslužiti kad se budete bavili bivšim članovima Anchara saveza. Osim toga, mnogo ćete naučiti kad se sjetite kako je ovaj sadašnji sunčev sustav bio raskomadan ratnim pohodima tijekom prethodna dva milijuna godina.

Sve to je tek početak procesa koji vas vodi prema velikoj transformaciji. Ovaj proces će vas vratiti u vaše bivše sebstvo. Vi ste, nakon svega, potomci onih koji su otvoreno prkosili drevnim mračnim vladarima Atlantide, i bili ste kažnjeni tako da ste pali u sadašnje stanje svijesti. U duhu te davne pobune, Nebo vas ponovno oblikuje u potpuno svjesna bića. Ta bića će proizvesti novu zvjezdanu naciju i omogućiti očitovanje galaktičkog mira. Vi ćete također postati domaćini konferencija koje će uključiti predstavnike doslovno tisuća obližnjih galaksija. Na ovaj način, vi ćete razviti božanski plan za ovaj sektor fizikalnosti. Dakle, vaša budućnost je svijetla, a sada ćete doživjeti veliki niz razotkrivanja koji će otkinuti uvjerenja dana vam od strane vaših bivših gospodara, Anunakija. Ti bivši nebeski bogovi će biti otkriveni, a time ostvareno novo doba istine, slobode i blagostanja.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo pred vas s blagoslovom! Budite uvijek zahvalni nebeskom sažaljenju i uzvišenoj milosti. Uvijek budite spremni služiti božanskom i budite u dubokoj radosti zbog onoga što se ostvaruje diljem ove blagoslovljene kugle. Nebo nam je naredilo da dođemo k vama i uslišamo vaše molitve i prošnje za rađanje novog svijeta. To je ono što donosi sa sobom slobodu i priznavanje duhovnog suvereniteta svima. Svaki aspekt fizičkog izgleda ove stvarnosti će se transformirati. Ovaj veliki niz promjena je dio većeg plana za manifestiranje nove epohe za čovječanstvo i za ujedinjenje Gajina dva područja. Mi dolazimo kao glasnici ove nove epohe i kažemo u radosti da mračni koji uživaju svoju moć i bogatstvo vide da će im to biti oduzeto. Blagoslovljena i ponizna većina ove dragocjene kugle imati će svoj dan. Taj dan koji dolazi i donosi vam glasnike poput nas da vas vode! Hosana! Hosana!

Ovi događaji su u tijeku. Oni koji su započeli ovo najdragocjenije putovanje spremni su manifestirati čitav niz blaženih zbivanja. Svaki od njih će nas dovesti bliže danu kad ćemo se moći službeno pojaviti pred vama. Lekcije koje ćemo vam dati omogućiti će svakom od vas da shvati za što su se mračni zauzimali tisućljećima. Te polu-laži trebaju biti viđene u pravom svjetlu i usporediti s onim što je bilo rečeno čovječanstvu prije mnogo tisućljeća. Suština svake religije je u osnovi ista. Riječ je o ljubavi i svjetlu. Riječ je o našem velikom duhovnom jedinstvu sa svim životom. Te točke moraju biti pregledane i prava svrha iza njih jasno otkrivena. Tada i samo tada može se početi shvaćati što naša posvećena braća znače. U tome, možete pokupiti ono što ste vi duhovno i vidjeti prava čuda u svemogućoj beskrajnoj Kreaciji.

Ljepota sadašnje situacije je da su mračni zbunjeni onim što svjetlo radi. Kad se pojavljujete svemogući toliko dugo, tekući događaji dana izgledaju beznačajni. Ipak, nisu. Sve smrti, laži i beskrajno poziranje su u stvarnosti bezuspješni. Svjetlo je pobijedilo jer će se želje Neba sada manifestirati. Mračni polako uče da njihov bivši način obavljanja stvari više nije prikladan. Danas dosta ljudi prepoznaje "pisanje po zidu", i jednostavno ne vjeruje u ono što je rečeno ili učinjeno. Car gubi ne samo svoje ruho, nego i svoju vlast. Novi način se rađa. Taj način će uistinu donijeti slobodu i osobni suverenitet svima. Taj način će nas ujediniti s cijelim čovječanstvom i omogućiti nam da uživamo u čudima sadržanim u njemu.

Danas smo razgovarali o tome što se događa širom svijeta. Nova era se rađa. To je era ispunjena radošću i spoznajom da vaši nevjerojatni talenti konačno mogu biti potpuno poznati vama i svima. Vrijeme je da gledate kako se ovo manifestira i vidite kako veličanstveno sve to može biti! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge