Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 13. veljače 2018


Sheldan Nidle - 13. veljače 2018

Selamat Jalwa! Vraćamo se da izvijestimo o onome što se i dalje odigrava iza kulisa. Mračna kabala, sveukupno, gubi svoju moć nad čovječanstvom. Stvara se nova i blistava svjetlost koja omogućuje da se očituju mnogi novi događaji. Poneke strategije koje smo koristili osmišljene su da se sistematski porazi mračna kabala. Kao rezultat toga, revalorizacija valuta, koja je svakim danom sve bliža objavljivanju, rezultirat će pokretanjem globalne valute. Naši zemaljski saveznici i njihovi prijatelji metodički se pripremaju za sigurnu transformaciju ovog svijeta kakvog vi poznajete.

Danas smo pri samom vrhu pobjede. Strpljenje i guilina (unutarnja mudrost) vode nas ka manifestaciji galaktičkog društva prema kojem smo svi dugo radili. Sve je spremno postati čudesna stvarnost koja se temelji na načelu jedinstva. Totalna arogancija mračnih dokazuje da je njihova propast. Oni su mislili da se igramo šaha: u stvarnosti, mi se igramo kineske dame, koja koristi više igrača i strategija. Vi prevladavate. Znajte to u srcu vašeg srca. Konačno, kabala nema šanse da preživi. Mi smo u fazi promatranja njihovog poraza.

Želimo uputiti na nekoliko trenutnih simptoma koje mnogi od vas doživljavaju. Oni uključuju grlenu čakru i vašu novo aktiviranu čakru „dobrih snova“, koja se nalazi u području zatiljnog režnja ( u podnožju i stražnjem dijelu glave). Prvo, grlena čakra. Neki od vas se suočavaju sa stalnim suhim kašljem. To ne potječe iz vaših pluća, već od iritacije u grlu i grkljanu. Ova čakra pomaže u prikupljanju energije prane koja oživljava i pročišćava tijelo. Ona također služi kao komunikator za vašu svijest, aktivirajući vašu moć da govorite svoju istinu s povjerenjem i bezuvjetnom ljubavlju. Grlena čakra također koordinira energije vašeg tijela s regulatornim energijama svijesti glave? simbiotskim plesom.

Nove vibracije su u porastu, utječući na čakre glave, pogotovo na vaše „dobre snove“. S ovom aktivacijom mnogi doživljavaju živopisne snove, glavobolje i/ili nesanicu. Neki, osobito oni s psihičkim sposobnostima, obično dobivaju glavobolje od informacija „uskog grla“ koje stvaraju neugodu u ovom području. Važno je prepoznati te simptome i okružiti njihov centar s velikom duhovnom zaštitom. Dok asimilirate ove dogradnje, bolje je biti dobar prema sebi i svojoj obitelji, piti čistu vodu, odmarati se i biti u prirodi. Potičemo ljude da međusobno razmjenjuju svoja iskustva, jer povezivanje u grupe je neophodno. Glavna čakra pomaže novim energijama da teku u vašu svijest. Svijet se sada brzo mijenja. Zatražite našu pomoć. Mi smo s vama.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došlo je vrijeme da se zahvalimo Nebu za ono što će biti otkriveno. Stari korumpirani politički proces osuđen je na nestajanje da bi blagoslovljeno bio zamijenjen novim, nazvanim NESARA i GESARA. Uživat ćete u božanskom svjetlu i imat ćete sposobnost da ispunite svoju radost. Ova unutarnja strast vas pokreće i bit ćete najveći velikodušni dar Neba. To je znak o tome koliko vas Nebo voli i duboko želi vaš najveći osobni uspjeh! Bit će to nagrada za sve što radite, da zahvalite Nebu za njegov čudesni rad u ispunjavanju vaših snova!

Vaša povećana znatiželja za nas je čudo i mijenja vaše vjekovne stare percepcije ovog područja. Kao rezultat novih energija koje ste dobili svijet ne izgleda uravnotežen i pravedan, i poželjan – jer ratovi vas više ne uzbuđuju. Oni koji su dugo vladali ovim svijetom više vas ne percipiraju kao poslušne lutke, nego kao ljude na koje treba računati. To je još jedan niz znakova koji navješćuju da ono što je nekad bilo normalno više ne vrijedi. Sada, također, vi imate mnogo pronicljivije razumijevanje načina milosti.

Budite strpljivi. Znajte u sebi da se provodi važan plan koji je namijenjen da odstrani sve one koji se snažno suprotstavljaju onome što on predstavlja. Ono što se odvija je preoblikovanje ove nove prosperitetne stvarnosti. Svakog dana, mnoge svete uredbe se izgovaraju i obznanjuju. Neoskvrnut novi svijet će se manifestirati, a sve postojeće prepreke će se transformirati. Uživajte u onome što se događa i omogućite ovoj milostivoj novoj stvarnosti da se pojavi. Dovršimo ovaj zadatak u ime svega što je sveto i duboko. Aleluja!

Danas smo još jednom izvijestili o tome što se događa u vašem svijetu. Davno obećani događaji od strane svjetla konačno će se početi manifestirati oko vas. Vidite ih samo kao početnu potvrdu zapanjujućeg, slobodnog i prosperitetnog novog područja. Znajte, dragi, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Web stranica: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge