Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 30. siječnja 2018


Sheldan Nidle - 30. siječnja 2018

Selamat Jalwa! Budite pravedni. Mnogo se toga događa. Ova nova godina počinje s mnogim pokušajima kabale da skrene vaš obećani prosperitet izmišljanjem rata. Danas ćemo razgovarati o prirodi našeg plana da porazimo mračnu kabalu. Naše višeslojne strategije postigle su mnoge uspjehe i zbunile kabalu. Oni su očajni i svakim potezom koji čine samo još više zatežu omču oko svojih vratova. Naš plan je prisilio kabalu da napusti mnoge pozicije koje je držala krajem prošle godine. Također je prouzročila gubitak mnogih svojih članova do još nenajavljenih uhićenja. Ova shema nas stavlja na sam rub uspjeha za globalni prosperitet. Dizajnirali smo ga, zajedno s mnogim Uzašlim Majstorima, uključujući St. Germaina, i našim zemaljskim saveznicima. Naš je cilj uspostaviti novu republiku za Sjedinjene Države i početke GESARA u cijelom svijetu na siguran i učinkovit način.

Kao što je navedeno u prethodnim poslanicama, nuklearni rat nije opcija. Prije mnogo godina, Nebo je smatralo da mi trebamo zaustaviti svaki pokušaj nuklearnih napada. U međuvremenu, sva ova aktivnost dovela je do američkog tajnog svemirskog programa, uzrokujući da jedan od njegovih elemenata "ode" i da u potpunosti surađuje s nama. Ovi savezi sprječavaju mračnu kabalu da dodatno odgađa RV-GCR i druge programe prosperiteta. Ova pobjeda svjetla služi da se naglasi sve bližu smrt mračne kabale i mnogih njenih tajnih elemenata. Također ističe zašto ste mnogo koraka bliže onome što smo svi dugo čekali.

Iako mračna kabala i dalje nastavlja koristiti stare, prokušane i istinske metode za držanje svijeta u kaosu i strahu, njihova nefleksibilnost i arogancija dokazuju da su njihova slabost. Mi u Galaktičkoj federaciji koristimo dinamiku fluidne grupe za rješavanje problema, dajući nam slobodu da ostanemo fleksibilni za svakodnevni razvoj stvari. Ironično, naša fleksibilnost i fluidnost zapravo povećavaju krutost mračnih.

Doista, sad smo na pragu velike pobjede. Posljednja panika mračne kabale završava. Dugo očekivana pobjeda vašeg prosperiteta je blizu. Stoga se pripremamo da postupno raspodijelimo sredstva koja su vam potrebna da transformirate vaš planet i uspostavite novu Republiku, ukinete SAD, Inc, a najvažnije od svega, implementirate NESARA / GESARA. Ostanite strpljivi i znajte, duboko u svojim srcima, da se konvergiraju čudesa koja će donijeti globalnu slobodu.

Pozdrav! Mi smo vaši Uzašli Majstori. Sad dolazimo da razgovaramo o čudesnoj interakciji između svjetloradnika i suradnika našeg kolektiva. Jedan od značajnijih razvoja događaja svjedoči o povećanim interakcijama između Svjetla, vas i raznih suradnika Svjetla. Shvaćamo da su svjetloradnici frustrirani stalnim odgađanjima koja im se daju dok mi postavljamo zamke za uklanjanje rivala vaše mračne kabale. Ova strategija postiže značajan krešendo koji će dovesti do kraja moći mračnih.

Svjetloradnici otkrivaju da njihova zajednička moć slabi stisak mračnih na ovu stvarnost. Pomažemo vam da otkrijete suptilne načine Svjetla. Te blage energije sada uvjeravaju kolektive Svjetla o njihovoj moći. Svaki pokušaj manipulacije od strane mračnih osujećena je rastućom žudnjom svjetloradnika. Vi učite kako se tama i Svjetlo integriraju kako bi stvorili veće Svjetlo koje je mudrost.

Naša snage Svjetla sve nas odmiču od zlonamjernih staza mračnih a prema dobronamjernim avenijama Svjetla kroz božansku ljubav. Plan mračnih je da narod Zemlje drže u trajnoj petlji frustracije. Plan Svjetla je da uspostavi svoj vlastiti prirodni tijek podizanjem frekvencija u i oko Zemlje i u svim njezinim bićima. Sinteza dobiva zamah koji ima potencijal da poraze mračne i njegove neobične načine. Sada možete proći kroz velove ove iluzije.

Danas smo nastavili s našim tjednim porukama kako bismo vas informirali o onome što se događa u svijetu. Naše obitelji iz svemira i Unutarnje Zemlje osiguravaju teren za veliki niz promjena koje su trenutno u tijeku. Zahvaljujemo se svima koji su tako milostivo pomagali svima nama u ovoj misiji da transformiramo čovječanstvo. Znajte, dragi, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Web stranica: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge