Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 27. veljače 2018


Sheldan Nidle - 27. veljače 2018

Selamat Balik. Operacija čišćenja se nastavlja. Naša krunska pobjeda svakog dana sve je bliža. Veći dio glavnih baza i uporišta kabale potpuno su uništeni. Naš popis uhićenja raste iz minute u minutu. U međuvremenu, forsira se plan za implementaciju Nove Republike, osnažujući naše saveznike da na kraju preuzmu USA, Inc. Revalorizacija valuta se odvija i napreduje. Naši saveznici otkrivaju koliko je kabala oslabljena. Broj njenih nekoliko preostalih uporišnih točaka smanjuje se svakog dana. Dugo obećani prosperitet sistematski se približava svom danu isporuke. Došao je najpovoljniji trenutak kad će se položiti temelji nove stvarnosti i zlatnog doba.

Naša misija se temelji na seriji nebeskih direktiva. Ovi propisi su izdani da pomognu povratak čovječanstva, u pravom božanskom trenutku, u svoje prijašnje stanje kao potpuno svjesni galaktički ljudi. Bitno je ostvariti novo područje, oslobođeno stvaranja prepreka od strane neprestanih shema zle kabale i njezinih brojnih sljedbenika. U prošlosti, mnoge od raznih naših grupa saveznika radile su odvojeno, a njihovi napori su bili nepovezani. S našom podrškom, upoznaju se s „Fluidnom grupnom dinamikom“, koja je pomogla da se razne Svjetlosne grupe spoje u nezaustavljivu silu. Ova sve jača snaga oslobađa svjetlo da stvara bezbroj načina da pobijedi tamu. Njihov zajednički napor dokazuje da je nokaut koji može poraziti mračne. Kako svjetlo raste tama se smanjuje. Sada se njišete na rubu razotkrivanja, nagovještavajući zlatnu eru nezamislivog mira i zore neograničenog prosperiteta! Stara stvarnost nestaje a novi i veličanstveni svijet čvrsto se postavlja na svoje mjesto! Aleluja! Aleluja!

Imamo sve veću dinamiku čiji se zamah ne može negirati i mračni to shvaćaju. Kabala zna da njeno vrijeme dolazi kraju. Mnoge zle frakcije na vašem planetu su se predale i sporazumjele o suradnji. Ostaje, međutim, tvrdoglava klika koja odbija predaju i odlučna je iskaliti se do gorkog kraja. To je nesretno jer stvara samo zbunjenost i sumnju u umovima i srcima svjetloradnika gdje ne bi trebala postojati. Međutim, snage svjetla brojčano rastu i ujedinjene su/ jednoumne/istomišljenici u svojoj svetoj svrsi. Ništa i nitko ne može zadržati Gaju i sve njene ljude da dožive ovu ekspanziju svijesti.

Sljedeća faza/korak u našim strategijama bit će otkrivena. Dinamika fluida povezuje mnoge različite grupe koje donedavno nisu bile savezničke. Sada kada jesu, čuda su moguća i odvijaju se svakodnevno. Nakon što budete imali prosperitet u svojim rukama, mnoge neopisive tehnologije bit će objavljene. Ove tehnologije, koje već postoje na vašem planetu, pružit će sigurne metode za čišćenje vode, zraka i zemlje. Tehnologije iscjeljivanja zamijenit će vam slomljeni medicinski sustav. Zamislite svijet bez chemtrailsa, fluorida u vašoj vodi ili tla iscrpljenog od hranjivih tvari. Da, zamislite svijet čistog, jasnog neba, čiste pitke vode i organskog poljoprivrednog zemljišta. Zamislite kako vaše tijelo koristi vibracijsku medicinu kako biste popravili tjelesne tegobe. Prošli tjedan smo vas obavijestili o grudnoj čakri i o integraciji čakri dobrih snova. Ove čakre i dalje uzrokuju nemirni san, živopisne snove, glavobolje i kontinuirani suhi kašalj, koji bi se trebali početi povlačiti nakon proljetnog ekvinocija. Vaša dobri snovi je nova čakra koja će vam pomoći u vašim vezama s galaktičkim i duhovnim područjima.

Pozdrav! Mi smo vaši Uzašli Majstori. Danas dolazimo raspravljati o umjetnosti milosrđa. Više nego jednostavno biti ljubazan, zapravo je unutarnje stanje uma. Naučite čvrsto se držati istine a istodobno zračiti ljubaznošću. U ovim neizvjesnim vremenima, trebate vidjeti svijet kao više nego vijesti objavljene od strane glavnih medija. Radi se o tome kako percipirate Gaju i kako je možete učiniti boljim mjestom za sve koji žive na njoj. Glavni aspekt vašeg putovanja je biti milostiv i osjećati se mirno dok razmišljate o rušenju strukture moći mračne kabale. U vašem stalno mijenjajućem ritmu života morate naučiti kako primijeniti milost i suzdržati se od strogo emocionalnog odgovora. Stoga, biti milostiv postaje ključno jer to postavlja ton onoga što vidite ili kažete, i kako reagirate na stvarnost koju stvarate za sebe.

Ključ za milostivost je ostati zdrav i usredotočen na kaotičan i neuravnotežen svijet. Važno je shvatiti stalno mijenjajuću okolinu koja vas okružuje. Razlučivanje je, također, osnova za držanje vašeg srca u ljubavi. Svatko je poput leptira uhvaćenog u vrtložnim promjena. U ovom brzom vrtloženju rađaju se ideje i srastanje. Budući da puki broj scenarija bombardira vašu svijest može lako izazvati zbunjenost i sumnju, ohrabrujemo vas da primijenite umijeće razlučivanja i milosti u svakodnevnim poslovima. Te osobine vas mogu osloboditi tjeskobe. Te kvalitete daju odgovore za probleme s kojima ćete se suočiti dok stvarate svoju novu stvarnost.

Svatko od vas je radost našim kolektivnim srcima. Shvaćamo koliko ste otišli daleko u ova dva desetljeća! Vi ste na putu do uspjeha koji će vam donijeti povratak pune svijesti. Smatramo da je mudro obavijestiti vas o promjenama i tražiti od vas da nastavite ići unutar sebe, fokusirati se i koristiti vizualizaciju kako biste ubrzali svoj napredak. Vi, draga srca, čudesna ste grupa koja tek počinje pokazivati vaš veliki potencijal. Sljedeći veliki niz nebeskih promjena dodatno će ubrzati vaše mentalne i emocionalne sposobnosti. Kao što znate, vaše srce je veliki električni centar koji u mnogim slučajevima nadmašuje vaš mozak. Taj proces će se nastaviti dok poduzimate obnavljanje vaših moždanih čakri i vašeg srca. Te promjene trebaju slaviti vaš novo pronađeni potencijal i bolje vas pripremiti za susret s vašim galaktičkim mentorima.

Danas smo nastavili s našim porukama! Približava se vrijeme velike promjene u ovoj stvarnosti. Vrijeme je da se patnja i bol pretvore u radost, mir i prosperitet! Mračna kabala je imala vremena da se nježno promijeni i nije uspjela. Sviće novi dan koji će donijeti dobroćudnu epohu za čovječanstvo! Znajte, dragi, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Web stranica: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge