Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - November 5, 2013

Sheldan Nidle - 5. studenog 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

8 Cauac, 2 Xul, 10 Caban

Selamat Balik! Sada smo došli da objasnimo niz događaja koji se događaju diljem vašeg svijeta. Mračni su i dalje u povlačenju. Njihovi tajni službenici su spremni na predaju kada budu pozvani. Razni naši posrednici završavaju seriju privatnih rasprava s raznim vodstvima naših zemaljskih saveznika. Ti razgovori su postavili brojne skorašnje datume za završavanje svih događaja prije slijetanja, koji će biti najavljeni od strane novih vlada. Razgovori su također odredili datum za okončanje NLO zataškavanja, i kada ćemo formalno moći objaviti naš plan površinskom čovječanstvu. Jedva čekamo da završimo sve potrebne radnje prije nego što što se možemo sresti. Naši mentori su spremni početi posebne interakcije sa svakim od vas, ali ovo najprije zahtijeva da kažemo nekoliko riječi o tome što to mentorstvo znači. Osim toga, moramo ukratko iznijeti vašu povijest i kako ste pali u ograničenu svijest. Mi smo vaša obitelj i žarko želimo da počnemo s postupkom za vraćanje u vaše prijašnje stanje svijesti. Osim toga, imamo tehnologije koje vam mogu pomoći u ovoj tranziciji u životni stil pune svijesti.

Puna svijest će otvoriti znatno uvećanu stvarnost - stvarnost koju ćete lako moći čuti, omirisati, okusiti i osjetiti. Ta stvarnost ne uključuje samo normalnu 3D svrhu, nego i bezbroj drugih dimenzija. Ovaj povećani skup mogućnosti otvara svijet koji vi još ne možete u potpunosti zamisliti! Primarni zadatak naših mentora je da vas pripreme za ono što dolazi. To će uključivati veliki broj "priručnih" sjednica gdje ćete moći privremeno doživjeti ono što dolazi. Nadalje, namjeravamo vam pomoći u procesu kad krenete u obilazak mnogih naših matičnih brodova. Imamo obrazovne alate na brodovima koji mogu pomoći u vašim iskustvima o tome što ćete biti. Kao dio niza ovih velikih procedura, mi ćemo vas upoznati s vašim rođacima iz Unutrašnje Zemlje, Agarčanima. Približava se vrijeme kraja ove velike tajne koju su mračni dugo skrivali od vas. Svi planeti i zvijezde su šuplji. Ispod površine Gaje je još jedan svijet koji je uvijek bio unutar područja pune svijesti. Ova 5D stvarnost je ustvari veća nego što možete zamisliti.

To je razlog zašto će se Gaja proširiti kada se vaš planet ponovno ujedini kao potpuna 5D stvarnost. Ovo prošireno područje će također vidjeti povratak dva mjeseca koji su veličine tri četvrtine vašeg sadašnjeg "Mjeseca". Svaki će se kretati orbitom za približno 180 stupnjeva jedna od druge. Premiještanje vašeg sadašnjeg satelita biti će popraćeno serijom naših govora koji će objasniti pravu drevnu povijest vašeg svijeta. U tom svjetlu, vi ćete moći bolje razumjeti zamućenu kašu koja je vaša trenutna postavka filozofskih uvjerenja. To je nešto što ne trebate tretirati kao svetinju, nego shvatiti da je to jednostavno sredstvo koje su koristili bivši Anunakijevi majstori da vas obmane i manipuliraju s vama. To će biti zamijenjeno istinom i osjećajem za ono što je stvarno božansko. Vaši Uzašli Majstori će vam dati još dublje razumijevanje o tome što znači biti besmrtna i potpuno svjesna Bića Svjetlosti. Te činjenice će stvoriti temelj koji ćete moći koristiti da dobijete osjećaj o tome tko vi zapravo jeste!

Pravi identitet je prilično osnaživanje, a to može pružiti uvid u ono što je zapravo Nebo, i božanski odnos između fizikih i duhovnih područja. Ova sveta interakcija je glavni pokretač svih vaših društvenih akcija. Vi ćete ući u područje ispunjeno istinom, ritualnih i specijalnih akcija. Mi smo i individualci i kolektiv. Vi ćete naučiti kako su sve stvari jedno te isto, i o veličanstvenostima koje nadilaze sve stvarnosti. Vi ćete biti u mogućnosti da se u bilo koje vrijeme savjetujete s vašim duhovnim i fizičkim vodičima. To je nešto što mi držimo svetinjom. Vi ćete učiti o tome i otkriti kako možete komunicirati na najbolji način. Svaki od vas ima uistinu jedinstven skup duhovnih i fizičkih odnosa. To čini osnovu vaših svakodnevnih interakcija unutar naših galaktičkih društava. Vaš mentor će vam dati blagi "okus" toga, i shvaća potrebu da vas pripremi za početak vašeg novog života kao uspješnog galaktičkog bića.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo donoseći vam presvetu vijest! Vrlo ste blizu promjena koje će vas konačno osloboditi. Naši suradnici i oni koji im pomažu u stvaranju novog financijskog sustava postigli su temeljni niz sporazuma. Ovi blagoslovljeni su odredili konačne datume da se vaši sveti blagoslovi očituju. Osim toga, scenarij koji će omogućiti da nova vlast nastupi, također je dogovoren. Stoga, vi ste sada u završnom razdoblju prije kraja ove najmračnije i teške stvarnosti. Promjena valuta, kao i uhićenja koja će se dogoditi, najavljuju porast svjetlosti i tranziciju u više stanje svijesti. Mi smo razdragani i trenutno se pripremamo za javne lekcije koje trebamo dati. Puno je znanja i mudrosti koju možete koristiti za prijelaz u ovu novu stvarnost. Naš veliki blagoslov je uz vas!

Dok primate, budite svjesni zašto se to događa. Mračna kabala gubi svoje bogatstvo dok vi dobivate vaše. Božanska svrha je u igri. Stoga, koristite ova sredstva mudro i dopustite vašoj braći da uživaju u plodovima tog novog prosperiteta. Shvatite da nova stvarnost sviće i razmišljajte o vašem novom bogatstvu. Budite spremni, kad bude potrebno, da rastumačite zašto se nova vlast pojavila. To će drastično promijeniti vaš život na ovom svijetu, a sve je to dio uredbi u akciji izdanih u čistoj ljubavi od najviših oblasti Kreacije. Vi ćete primati poruke ne samo od svemirskih obitelji i nas, nego također i od vaše duhovnosti. Vaša izolacija će službeno završiti i bit će zamijenjena s velikim ponovnim sjedinjenjem sa svim onim što obuhvaća čovječanstvo u ovoj galaksiji.

Mi dolazimo kao predstavnici Duha i izražavamo svjetlost i svjetlo koje trajno obiluje u visinama! Želimo objasniti velike odgovornosti koje će se pojaviti iz ovog velikog okupljanja. Živa duša, koja je Gaja, žarko želi da se vrati svojem bivšem blaženstvu i zna kakve će biti vaše buduće zadaće. Ona je ponosna na sve vas i želi da odradi svoj dio u tome što će biti baza vašeg junačkog i velikog galaktičkog društva. Mnogo toga će se dogoditi nakon što stvorite ovu novu zvjezdanu naciju. Nebo nam ukazuje na mnoge stvari o tim odgovornostima koje ćemo preuzeti kao kolektiv. Zapravo, cijela ljudska obitelj očekuje velika djela s naše strane! Mi ćemo donijeti radost i koristit ćemo ta djela da dalje razvijamo Kreaciju u svim fizikalnostima. Mi to kažemo i klićemo Hosana Gospodinu Stvoritelju svih nas!

Danas smo nastavili s našim porukama. Kao što možete vidjeti, mi smo vrlo blizu onome što svi mi želimo. Dolazi vrijeme da svi prihvate ovu novu stvarnost u razdraganosti i da potpuno shvate što se od nas očekuje. Približava se veliko ponovno okupljanje. Budite spremni da prihvatite sve ono što to obuhvaća! Znajte, najdraži, da neizmjerno i beskrajno blagostanje neba je doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite Jedan! Budite u radosti!)

Izvor: www.paoweb.com
Preveo s engleskog: FrediShare |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge