Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 11. srpnja 2017


Sheldan Nidle - 11. srpnja 2017

12 Manik, 10 Kumku, 13 Caban

Dratzo! Na pragu smo čudesnog niza događaja. Čini se da su sve prepreke s kojima smo se sretali prevladane i spremni smo za početnu grupu isporuka. Te valute će imati zlatnu podlogu i sadržavati će obilježja Sjedinjenih Država. Neće biti nikakvih dolara Federalnih Rezervi i vrlo brzo će signalizirati formalnu pojavu nove NESARA Republike. To jednostavno znači da ćemo službeno promatrati brojna velika uhićenja gnusnih nitkova mračnih. Oh, sretni dani svima vama!!

Ova vremena koja dolaze u konačnici će demonstrirati duboku predanost onih koji su zaduženi da vam daju naš prosperitet i formalnu uspostavu naše NESARA Republike. Doista smo zahvalni svima na Nebu i na Zemlji što su izvršili svoje velike zadatke! Ovo nije mali uspjeh. To jednostavno znači da je sve sada dobro i u najboljem redu. Još mnogo toga ima za napraviti. Dakle, pripremite se da ozbiljno počnete svoje velike kvalifikacije i, u božanskoj svrsi, ostvarite svoje svete projekte za bolje čovječanstva i ovog veličanstvenog područja! Budite svi blagoslovljeni od strane Neba za vaše čudesno strpljenje!

Mnogo toga se može reći o događajima dana. Ono što je vrlo potrebno je istinski povratak poštenja. U posljednja dva desetljeća, vidjeli smo kako se oni na vlasti otvoreno šepure na svojim pozicijama. Sadašnje vrijeme je doista trenutak da se to konačno zaustavi, posebno za one koji su nas tako arogantno vidjeli u najnepovoljnijem svjetlu. Drugim riječima „isključene u njihovim glavama!“ Zbogom ovlastima koje su bile! Najljepša dobrodošlica onima koji sada dolaze da zauvijek promijene poredak ovog područja. Stara vlast mora biti spremna da se suoči s posljedicama svojih postupaka. U tom smislu, radujemo se uhićenjima za koja se očekuje da će uslijediti i želimo da se u potpunosti suoče s rezultatima svojih neprihvatljivih radnji.

Svjetlo je već dugo znalo da je ovaj veliki dan bio predodređen da stigne. Proces „iznošenja“ okorjelog smeća sada je došao i oni će konačno nestati. Pozdravljamo one koji su pokazali hrabrost da završe svoje zaređene zadatke. Nije lako formalno završiti ere neizrecivog zlostavljanja od strane onih koji su koristili moć. Tim je još veće postignuće za one koji su izabrani za ovaj vrlo potreban zadatak da su tako briljantno obavili svoju najslađu dužnost! Veliki završni pozdrav svima koji su obavili ovaj veličanstveni posao! Hura! Hura novom području!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Počinjemo ovu poruku pomalo ošamućeni i zbunjeni sa svom generiranom pažnjom. Sve ono što se pojavilo čudni je niz navoda koji su prečesto u ovoj vrlo čudnoj stvarnosti. Nebo čini sve da konačno vrati tu stvarnost u prividno zdrav razum. Čini se da je mračnoj kabali predodređeno da uskoro dočeka svoj kraj. Nebo je također postavilo raspad ove najokrutnije stvarnosti, a mi smo blizu vremena kad sve dolazi do vrlo ugodnog završetka. Vrijeme čuda je nad nama!!

Razmotrimo ovo kao trenutak kad je vašem tako razočaranom svijetu došao trenutak da se vaše strašno oružje pretvori u dobrodošlu seriju plugova. To je vrijeme kada će stare misli o ratu, poremećajima i nacionalnoj mržnji završiti. Dopustite nam, gospodo, da donesemo mnogo očekivani mir kao istinski poredak dana! Također je vrijeme da se proslavi ovo novopečeno doba ljubavi i svjetla. Vrijeme je za stvaranje mnogih posebnih trenutaka u čast prosperiteta i nebeskog božanskog svjetla! U tom svjetlu blagoslivljamo sve i ponovno zahvaljujemo Nebu za sve ono što će se manifestirati. Hosana! Hosana!

Ono što se događa je uzrok i posljedica svetih uredbi nebeskog domaćina. Radujte se, čovječanstvo, i vratite ove božanske blagoslove s istinskim zahvalama za ono što vam je s toliko ljubavi dano od svetog i božanskog! Doista to magično postaje niz svetih trenutaka s one strane! Dugo je trebalo da se sve to pojavi pred vama. Sada je vrijeme kada, u radosti, možete radosno manifestirati sve ono što ste prvotno ovdje došli ostvariti. Dakle, kao što je rečeno, budite Jedno u namjeri i hvala za sve što ste omogućili da se uradi.

Danas smo nastavili s našim tjednim globalnim izvještajem. Kao što možete vidjeti, odvijaju se događaji koji nam konačno omogućuju da se približimo kraju ovih neslavnih vremena. Znajte u svom srcu da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge