Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 4. srpnja 2017


Sheldan Nidle - 4. srpnja 2017

5 Ahau, 3 Kumku, 13 Caban

Selamat Jalwa! Neki dodatni napredak stalno se postiže. Glavni problemi o kojima smo ranije razgovarali sa starim i ograničavajućim bankarskim sustavom sustavno se korigiraju. To će omogućiti grupi za isporuku da se ponovno premjesti u fazu u kojoj je isporuka ponovno izvediva. Očekujemo da se aktualni parametri u srpnju mogu lako ispuniti. Ovo neprekidno kretanje podrazumijeva da se niz naših posebnih preporuka sada stavlja u uporabu. Potrebno je razumjeti ove goleme složene operacije i shvatiti što se dogodilo u bliskoj prošlosti. Svi sudionici odlučni su riješiti sve prepreke koje se mogu pojaviti.

Postoji niz velikih korekcija koje će dovesti do uspjeha koje su bile dio početnih faza ovog programa isporuke. Sve stranke snažno žele završiti ovaj proces što je moguće prije. Nije bilo lako izvršiti ovaj iznimno složen zadatak. Bilo je brojnih neočekivanih situacija koje su iskrsnule i sada se mogu brzo riješiti. Bez obzira na što se naišlo, sredstva su trenutačno na mjestu kako bi se dopustila isporuka. To je taj vitalni proces o kojem sada namjeravamo raspravljati.

Trenutno, sadašnji proces vrlo je ovisan o bankama koje koriste zastarjelu metodu da djeluju kao sponzori. Namjeravamo razdvojiti ovu operaciju od tih banaka i želimo ih eliminirati. Onda se možete osloniti na financijske institucije koje mogu odražavati tipove budućih banaka koje namjeravamo pratiti. Novoosnovane banke tada mogu pohraniti financije u pravilnom, besprijekornom povjerenju. Ovaj prirodni organski postupak također može podržati legitimnu pojavu NESARA Republike. To je naš pravi cilj.

Ova vrsta modela također može dopustiti da prosperitet mnogo brže obuhvati sve. Ovaj postupak je, uostalom, razlog za RV i njegovog pratioca, GCR. Elementi su trenutno na mjestu koje treba pravilno koristiti. Zahvaljujemo svima koji to čine. Ono što je potrebno je jednostavno biti smion i osigurati sredstva koja mogu brzo omogućiti da ovaj univerzalni prosperitet i nova vlada budu stvarnost. Ovaj proces će pružiti nove načine za obavljanje stvari, i to je ta posebna misao koju namjeravamo izraziti svima zainteresiranima!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! U cijelom čovječanstvu postoji očekivani san o ukupnom duhovnom oslobođenju. Kabale zadužene za čovječanstvo žele duboko da se takav dobrodošli san nikada ne dogodi. To je moć ovog sna koji je ljudima dopustio da istjera tamu i pusti da uđe svjetlo. Prije nekog vremena, bilo je predviđeno da će doći vrijeme kada se oružje za rat i podjele trebaju odbaciti tako da bi mir mogao vladati. Ovo se trenutno događa oko ove čudesne plavo-zelene kugle. Zahvaljujemo svima na Nebu i na Zemlji koji vjerno stvaraju ovaj san ispunjen blagoslovom.

Vi ste blizu određivanja trenutka u kojem ćete vidjeti ponovno pokretanje svoje omiljene povijesti. Nije lako to učiniti. Ali vi, dragi moji, uskoro ćete ostvariti ovaj nevjerojatan pothvat. Vaše unutarnje sposobnosti brzo rastu. Budite spremni, djeco moja, prihvatiti cijeli niz nebeskih čuda koja su predugo bila u dolasku. Unatoč tome što su naišla na mnoge prepreke, doista dolaze. Ovi izvanredni, ali čudesni događaji trebaju signalizirati da ste doista slobodna i suverena bića ove nove domovine. To se događa kako bi se omogućilo više događaja koji simboliziraju vašu slobodu i vaš beskrajan prosperitet! Pa radujte se i znajte u svom srcu da će sve biti dobro.

U ovom vremenu čuda, mnogi čudesni događaji moraju se očitovati. Uzmite ovo kao znakove da je Nebo više nego spremno pomoći i jasno dokazati da niste sami. Mi Majstori, a zapravo i svi na nebu stojimo iza vas. Ono što je pred nama je sredstvo da vam damo hrabrosti i čvrsto se odlučite za pobjedu. Odvojite svoje frustracije i uzmite svoj sveti cilj. Vrijeme mraka završava, a vrijeme svjetla je sada nad vama. Budite ohrabreni i djelujte na način koji uistinu odražava ovo najviše božansko vrijeme. To je kada svjetlo i sva njegova čudesnost konačno potpuno sjaji na vama!

Danas smo nastavili s našim tjednim izvješćima o tome što se događa diljem ovog globusa. Ulazimo u vrijeme kad će mnoga čudesna događanja dati nam prosperitet i pružiti nam sve nove vlade. Zahvaljujemo svima onima čija su neumorna djela učinila sve to mogućim.

Znajte da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge