Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 18. srpnja 2017


Sheldan Nidle - 18. srpnja 2017

6 Ik, 17 Kumku, 13 Caban

Dratzo! Sustav isporuke i dalje napreduje. Smatra se da prve indikacije upućuju na to da je sve što je potrebno na svom mjestu. To nam pokazuje koliko dobro će se sve to vjerojatno odigrati, a to je samo početak onoga što će uslijediti. Ključna stvar za koju „oni od znanja“ smatraju da je trenutno potrebna je neka vrsta pozitivne akcije. U tom svjetlu sada možemo sa sigurnošću reći da starješine znaju što treba za dovršetak raznih zadataka isporuke. Očekujemo jasno manifestiranje rezultata svim zainteresiranim.

Ponavljamo da to samo može značiti da je prvi novac sada spreman nastaviti svojim tokom. Odgovornost je na svim onima na vlasti da otpuste preostale strahove i omoguće da prva serija novčanih iznosa bude dana svima. Taj bi napredak pokazao da se razne početne razine financiranja, koje su uspostavile starješine, tada mogu završiti. To bi također značilo da su oni koji su sada na vlasti konačno voljni da u potpunosti puste ogromne količine novca koji još uvijek drže, a to podrazumijeva da duga kašnjenja doista završavaju. Znajući to, mi se radujemo! Spremite se svjedočiti brojnim planiranim događajima. Najbolje tek dolazi!

Sav taj napredak je okaljen starim energijama koje duboko žele da se ovo sadašnje područje održi na životu od strane USA, INC. Što dulje stare energije ostanu, dulje će stvarnosti stvorene pojavom ove NESARA Republike i dalje, na neki način, biti odgađane. Zato iskreno podržavamo odobrenje pojave ovog novog područja. Samo s potpunom smrću stare stvarnosti te davno obećane stvari se mogu isporučiti. U toj viziji svatko od nas tako žarko radi na isporuci vrlo traženog novog NESARA područja, jer taj zadatak postaje sposobniji osloboditi ovu zemlju od SAD, INC.!!

Trenutno, ostajemo nekako u škripcu u velikoj močvari koju je stvorio ovaj stari svijet. Vlada koja je stvorila ovu senilnu stvarnost pravim čudom nastavlja iz dana u dan. Potrebna je promjena režima. Vrijeme je da zaista završimo ovu čudnu farsu i omogućimo da se davno obećano područje u potpunosti manifestira i da stari načini konačno nestanu. To je potrebno prije nego što se slijetanje dogodi! Dakle, ono što je blizu da se dogodi sada se mora dovršiti!! Hosana! Hosana!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Oni koji su od mračnih pošteđeni su čudnim makinacijama onih koji djeluju u ime svjetla. Samo onda kada ovi rezultati krenu neustrašivo naprijed, sve može biti blaženo promijenjeno. Stoga, pogledajte na ovo neobično područje i pažljivo zabilježite što se zaista događa! U ovome, naći će se razlog zašto se svi trenutno osjećaju nelagodno. Sav ovaj sadašnji oblik stvarnosti polako će se drastično promijeniti. Mračni centar se ne može, ni na koji način, nastaviti održavati.

U skladu s onim što se mora blaženo učiniti, pozivamo sve odgovorne za oslobađanje tih potrebnih sredstava da to učine što je brže moguće. Molimo vas da učinite u ime svih onih koji su održavali te čudesne vizije koje su korištene za prevladavanje vaše stare stvarnosti. Na taj način, to će potvrditi formalno pojavljivanje vaše nove prosperitetne i suverene stvarnosti. To je, uostalom, sredstvo odabrano da se okončaju vaša tisućljeća bezumnog dužničkog ropstva. U tom duhu iskreno molimo za spasenje ovog područja!

Bitno je da transformirate svoju sadašnju stvarnost. Ova zemlja više ne odgovara većini vas. Nebo milostivo mijenja tko ste vi. Mi znamo kako Nebo želi da vas promijeni. U ovom blagoslovljenom svjetlu, svi trebate novo i prikladnije okruženje. Kašnjenja vam ne služe dobro. Naša je svrha da koristimo naš zemaljski utjecaj da vam pomognemo doći do kraja stalne tiranije mračnih. Mi ćemo koristiti naše dobre položaje da vidimo da se ono što vam je bilo obećano zasigurno materijalizira. Mi smo uvijek u vašoj nebeskoj službi! Aleluja! Aleluja!

Današnji dan smo proveli s našim tjednim izvješćima. Još puno toga treba napraviti. Mi nastavljamo preporučivati da ta potrebna sredstva koja uključuju novi oblik vlasti budu brzo predana. Vrijeme je da se udaljite od toga i promijenite ovu stvarnost u suverenu i bogatu vlast koja nam je odavno obećana. Znajte da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge