Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - June 4, 2013

Sheldan Nidle - 4. lipnja 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

10 Chicchan, 13 Pax, 9 Eb

Selamat Jarin! Vratili smo se da razgovaramo o važnim stvarima. Najvažnija je o prvom kontaktu. U prošlosti, odlučili smo se pouzdati na formalnu objavu razotkrivanja od strane vaših novih vlada. Sada, ono što namjeravamo učiniti je da povećamo stupanj dnevnih viđenja kako bi dopunili opću politiku razotkrivanja novih vlada. Naravno da je jednostavno sjediti i pustiti da se odigrava sadašnji scenarij. Međutim, mi namjeravamo stvoriti pogodniju okolinu za te najave aktivnije pripremajući teren za njih. Mi se zalažemo da pokažemo da su obje strane dobronamjerne i posvećene punom razotkrivanju. Svjesni smo da mnogi od vas ne shvaćaju čemu vode ovi preleti: naime, globalno masovno spuštanje naših brodova i zvanično upoznavanje svakog od vas s vašim osobnim mentorom. Svaki jako želi da vas upozna i počne učenja koja će vas pripremiti za čudesni pomak u punu svijest. Puno toga trebate naučiti: cjelokupnu novu povijest vaše loze čovječanstva; novo shvaćanje fizikalnosti; i znanje o tome kako Nebo djeluje.

Svjetlo ima određene operativne postupke o kojima trebate znati, jer to je ono na čemu se temelje naša galaktička društva. Svaki od ovih postupaka dovodi vas bliže boljem razumijevanju četiri zakona, a nakon što stignemo, svi ćemo trebati vremena da se bolje povežemo, i da se ugodno osjećamo u svemu onome što se mijenja u vašim životima. Dosada će biti stvar prošlosti. Baš sve što mislite da znate će se promijeniti. Ukratko, količina promjena za koje će se tražiti od vas da ih apsorbirate je zapanjujuća! Na primjer: svi vi ćete biti dovedeni do shvaćanja o tome kako ste loše postupali s vašim svijetom domaćinom; Gaia ljubazno potvrđuje da mnogi od vas gotovo nemaju nikakvo znanje o tim pitanjima, pa tako će prvi dnevni cilj biti ponovni preustroj osnovnih prioriteta vaših društava. Tada ćemo objasniti kako nova načela i njihove prateće tehnologije rade unutar strukture vašeg svakodnevnog života. Ovo je jedan primjer bitne uloge koju vaš novi prosperitet može igrati u unapređenju svega što mora biti učinjeno za uzdizanje vaših društava. Toliko mnogo u vašim životima, i doista u životima svih živih stvari na vašem površinskom svijetu, treba biti izliječeno, prosvijetljeno, i promijenjeno.

Ova transformacija je samo prva od mnogih kroz koje ćete prolaziti. Vi prebivate na vrlo posebnom svijetu, a on umire. Gajine raznolikosti su ozbiljno ugrožene i vi se brzo približavate početku smrtonosnog sindroma koji je u stanju da postane ciklus masovnog izumiranja. Mi čekamo da provedemo operaciju koja može brzo preokrenuti sve to, ali morate znati da je tamna kabala smislila najzlokobniju zavjeru za gašenje života na vašem površinskom području. Da bi se to spriječilo, potrebna nam je vaša pomoć, jer vaše energije će nam pomoći da preokrenemo ovu mračnu nepredviđenu situaciju. Sve što treba biti učinjeno, sve ćemo učiniti zajedno. Za tisućljeća ste nesvjesno predali svoje ovlasti za bilo kakve sheme po želji kabale; sada vam se pruža prilika da istupite i preuzmete odgovornost za ono što želite vidjeti postignuto u vašem svijetu. pokazujući vaše prihvaćanje ove odgovornosti, i načina Svjetla, brzo vas pomiće duž puta prema punoj svijesti. Cilj naše misije je sasvim sigurno da vam pomognemo da se što brže i što je moguće jednostavnije vratite u punu svijest.

Ovaj prorokovani skok u planetarnoj svijesti je razlog zbog kojeg smo ovdje. Nebo ima božanski raspored za sve to, a naša misija stoga ovisi o tom istom rasporedu. Mi jako želimo da imate pristup svim informacijama koje su vam potrebne kako bi donekle shvatili značenje onoga što je božanski bilo odlučeno za vas. Nedavno, Nebo je odobrilo razdoblje odgode, ali vrijeme za provođenje rasporeda je opet sada stiglo, tako da namjeravamo poduzeti neke povijesne akcije. Prvi uvjet za vas je da vidite da smo mi stvarni, i odani vama i vašem povratku u punu svijest. Mi smo planirali neke događaje s Agarčanima kako bi vas uvjerili da niste sami. Mi nećemo unaprijed objaviti mnoge te događaje, ali oni će biti izvedeni na takav način da ne ostave mjesta sumnji u vašim umovima da smo mi ovdje! Mračna kabala je predugo upravljala ovom stvarnošću bez ikakvih opcija za vas da izbjegnete ovu tiraniju. Naša namjera je da vam pružimo mogućnost da to učinite!

Blagoslovi draga srca! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo s dobrim vijestima! Članovi naših tajnih svetih društava su u završnoj fazi priprema za isporuku vaših fondova. Kad se to završi, aktiviranje tih fondova će pokrenuti novu upravu, seriju formalnih najava, i velike promjene u načinu na koji vaš svijet funkcionira. Sve to će stvoriti povoljno okruženje za razotkrivanje i priliku za nas da započnemo s mnogim svetim učenjima na globalnoj razini. Naše prikazivanje među vama promijenit će vaše sadašnje poimanje vaših korijena i što vaša budućnost donosi. Vi ste sveta bića, koja su provela posljednjih 13 tisućljeća lutajući u gustoj magli bez sjećanja ili shvaćanja kako ste tamo došli. Mi smo došli da vas stavimo ponovno u sliku i predstavimo vas s uvjerljivim prikazom o tome što se događa u vašem svijetu. Tada ćete biti pouzdano pripremljeni za ono što će se dogoditi nakon prvog kontakta.

Vaše sada potisnute duhovne sposobnosti bit će jače naglašene od vaših novih mentora, koji će se također fokusirati na puno nove povijesti, nove duhovne filozofije, pa čak i na prirodu vaše predstojeće misije u ime Neba. Okvir koji će vam biti dan bit će u kontrastu s turobnim i tmurnim paketom laži i manipulacija kojima ste prisilno bili hranjeni još od pada Atlantide. Naši vlastiti uspješni napori za povratak u besmrtnost i na pravo znanje o vjekovima bio je podvig nevjerojatnog fokusa i same snage volje, i nama je tako drago da vi nećete morati poduzeti takve naporne postupke. To teško iskušenje će biti zamijenjeno sa živim i nježnim svjetlosnim komorama, individualno prilagođenim svakom pojedincu prema specifičnim potrebama, omogučivši vam tako da budete izliječeni i obnovljeni do sjaja vašeg izvornog oblikovanja! Ovo veličanstveno, rekonstruirano biće potom se može ujediniti s Agarčanima i nama, vašim Uzašlim Majstorima, dok se pripremamo za ponovno ujedinjenje s našim duhovnim i svemirskim obiteljima!

Vaša transformacija u potpuno svjesno biće svjetlosti je nešto što je mračne i njihovu sortu zastrašivalo tisućljećima i, i kao što znate o svom trošku, učinili su sve što je bilo u njihovoj moći da to spriječe. Sada je Nebo uvelo optimalan kurs da provede svoj sveti ukaz - vaš povratak u punu svijest. Nakon što izađete iz vaše svjetlosne komore, vi ste promjenjeni pojedinac, s malo preostalog od onoga što ste bili. Vi se vračate vašem izvornom predlošku i sposobni izraziti cijelu paletu vaše izvorne kopije. Naš rad s vama će se tada promijeniti jer ćemo vam mi i vaši osobni mentori pokazati finese galaktičkog društva. Također ćemo istražiti kako maksimizirati vaš novi potencijal dok stvarate vaše vlastito, jedinstveno galaktičko društvo, koje će vrlo brzo postati temelj vaše nove zvjezdane nacije. Nebo nam se namjerava “nasmiješiti” i podariti nam mnoge čudesne duhovne darove. To će nam dodatno osigurati posebno mjesto u Galaktičkoj Federaciji Svjetlosti.

Danas smo nastavili sa serijom naših najnovijih informacija. Napominjemo vam da stiže vrijeme za ono što smo toliko dugo čekali: naime, duge razgovore o promjenama koji će nam omogućiti da vas upoznamo i početak procesa vašeg povratka u punu svijest. Ovo je najpovoljnije vrijeme u našoj zajedničkoj povijesti! Znajte najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! neka tako bude! selamat Gajun! Selamat Ja! (sirijanski: Budite Jedan! Budite u radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge