Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 3. sudenog 2015


Sheldan Nidle - 3. sudenog 2015

8 Manik, 0 Xul, 12 Manik

Dratzo! Upravo sada, vaš svijet je u tranziciji. Mračni konačno dopuštaju svjetlu i njegovim brojnim saveznicima da dovrše veliki zadatak prijenosa sredstava i pratećih obveznica do posebnih spremišta. Ova procedura traje dulje nego što se isprva očekivalo, zbog izvanrednih mjera koje takva isporuka zahtijeva. Dakle, to traje tjedan dulje od predviđenog. Mračni znaju da jednom kad ovaj težak zadatak bude završen, davno obećana masovna uhićenja gornjih slojeva mračnih podanika će početi. Do tada, ove bitange su bile pomno praćene i mnogi su u kućnom pritvoru. Dogovorena su posebna pravila ponašanja i oni u službama sigurnosti svjetla oduševljeno provode ta pravila. Otkako su vaši preci prvi put prošetali Zemljom kao ljudi, s amnezijom i nejasnim sjećanjima na svoje bivše sebstvo, podanici mračnih bili su vojnici Anunakija. Vlast koju su držali sada je pri kraju. Vrijeme sumnje i straha zamijeniti će ljubav, sloboda i obilje!

U ovom vremenu, vi ćete ponovno steći kvalitete koje su Atlantiđani ukrali od vas. Prvo, naučit ćete povijest koju su namjerno zbrkali Anunaki i njihovi podanici. Lako je vidjeti kako je proizveden lažni prikaz vašeg porijekla. Istina je bila toliko iskrivljena da vam se čini kao skup nedokazanih mitova. Kad ljudi izgube svoju povijest, oni su osjetljivi na bilo kakve manipulacije ili papice koje su im dali njihovi gospodari. Ovaj proces je trajao oko 10 tisućljeća da biste ga prihvatili. Tijekom tog vremena, vaši preci su bili izloženi trima razdobljima izgradnje i obnove društava koja su im navodno dodijelili mračni. U posljednjih šest tisućljeća, nerijetko vam je bilo dopušteno da ih obnovite uz pomoć vaših duhovnih i svemirskih obitelji. Sve to je bilo sporo i odmjereno zbog brojnih pravila Anunakija kojima ste se morali pokoravati. Ipak, neki mali napredak u vašoj svijesti je postignut. Danas, stopa napretka je sada znatno povećana. Vrijeme mraka je završilo!

U ovom nadolazećem vremenu, moći ćete biti slobodni i napredni. Koristite ovo vrijeme rastuće svijesti da prihvatite svoju novu poziciju i naučite primjenjivati pravila ljubavi i svjetla. Prihvatite i zatražite suradnju s drugima. Saznajte više o moći bogatstva a onda budite u stanju to pustiti. Najvažnija snaga je nevjerojatna moć Duha. Budite u stanju ispuniti sebe s ljubavlju i dopustiti svjetlu da vas ispuni s rastućom svijesti koja vam omogućuje da osjetite duševnu energiju svih živih bića. Osjetite kako niste sami i kako vas na lijep način milosrdni i ljupki Stvoritelj povezuje s Nebom! Dio naše misije je da pokažemo kako se galaktičko čovječanstvo razvija i širi diljem ove ogromne galaksije. Kad povratite svoje izgubljene sposobnosti, ponovno možete otkriti kako i zašto vas je vaše blagoslovljeno putovanje dovelo do Gaje, i do posebne misije da spasite i obnovite sestrinske svjetove Gaje, Veneru, Mars i Pax. Vi ćete se na kraju ujediniti s nama i završiti ovaj najsvetiji zadatak.

Dok to radite, vi na taj način hranite želje bivše "djece Ancharana" da razviju svjetlosna tijela i pridruže se snažnom kretanju ove galaksije u svjetlo. Prije nego se to bude moglo učiniti, otkrit ćete brojne neobičnosti koje su bile prvi drevni izrazi vaše ljubavi i slobode i prirodnih talenata koji su prokrčili put do kratkih susreta s vašim sposobnostima da osmislite i nastavite mnogo razvijeniji životni stil. Ove prve pokušaje ste odavno zaboravili. Mi vam želimo ponovno oživjeti te talente i objasniti kako će pokušaji kabale da ih se uguši na kraju propasti. Diljem vašeg svijeta su spomenici od kamena koji prikazuju vašeg unutarnjeg genija. Neki od vas su nagađali o tim djelomično srušenim građevinama. One pokazuju vaše sjećanje na Gajine životne sile i kako ih vi možete oživjeti. Ovo su samo neki od primjera kakvi ćete ponovno biti. Svaki galaktički čovjek posjeduje jedinstveni skup talenata koji na koristan način slobodno doprinose cjelini.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Mi se radujemo! Mnogi naši suradnici užurbano postavljaju pozornicu za našu novu stvarnost! Ugovori su potpisani, sa zupčanicima u njima za uspostavu nove globalne financijske strukture kao i finalizacije datuma za distribuciju prosperitetnih i humanitarnih sredstava. Da bi se osiguralo da se ova raspodjela ne može zaustaviti, ustanovljeni su razni datumi za najave NESARA i GESARA. Novo područje se rađa. Molimo vas da budete strpljivi, jer veliki broj događaja se sprema za objavu. Nebu zahvaljujemo za ono što će se izroditi! Milostivi blagoslov nam je darovan. Nakon pada Atlantide, Anunaki su preuzeli ovo površinsko područje. Njima je bilo rečeno da je odvojeno vrijeme kada će svjetlo ponovno preuzeti ovo područje. Nebo to sada radi! Mi smo tako zahvalni da je ovaj veliki čin milosrđa pred nama!

Kad se ovi brojni događaji počnu događati, budite spremni prihvatiti veliko pospremanje onoga što mislite da je moguće. Vidite ta čudesna događanja kao validaciju moći i milosti Neba. Vi ste uvelike voljeni. To se događa upravo onako kako nam je Nebo obećalo. Mi smo bili uvedeni u razdoblje učenja. To učenje će biti osnova naše galaktičke božanske službe. Na ovu povijest će se gledati kao na široko doba kada smo prolazili kroz tamu i izdržali. Mi smo nebeski prekaljeni vojnici. Mi ćemo iskoristiti to znanje da objasnimo najvećem dijelu ove galaksije ne samo kako preživjeti, nego i napredovati. Vi ćete se vratiti svojim zadacima kao fizički anđeli. Naša božanska služba je da podučavamo i objasnimo cijelu ovu nebesku operaciju. Zajedno, mi ćemo postati najomiljenija grupa duša koje će velikodušno širiti svoju mudrost kroz fizikalnost! Hosana! Hosana!

Mnogo se od nas očekuje! Mi smo bili spušteni iz radosti pune svijesti u područje ispunjeno cijelim nizom užasa. Unatoč toga, Anunaki i njihovi podanici nisu bili u stanju oduzeti nam ove svete misli. Mi smo zadržali svoje uspomene. Naša božanska služba kao Uzašlih Majstora bila je da vam damo milost i pomoć u nuždi u strašnim pustošenjima koja su provodili mračni. Zajedno, mi smo preživjeli i spremni smo preuzeti bogatstvo i slobodu koju nam je Nebo dalo. Presretni smo zbog onoga što se događa! Vi ćete se vratiti ljubavi, svjetlu i korisnom znanju o vašem pravom sebstvu. Ovaj povratak će vas vratiti natrag u jedinstvo s Agarčanima. Vi ćete se vratiti u područje tako bezobzirno uništavano od strane Atlantiđana na početku uzmaka ove velike galaktičke godine. Zajedno, imamo toliko toga za naučiti i toliko toga, djeco moja, da naučimo vas! Haleluja! Haleluja!

Danas, objasnili smo što se događa u ovom dragocjenom svijetu! Mnogo toga će se iznenada pojaviti i mnogo toga će se iznenada tražiti od vas. Dakle, ostanite strpljivi i pozitivni. Vi ćete ponovno biti vraćeni u svoju veličinu. Koristite ovo da oblikujete čudesan svijet i da saznate koliko je Gaja nevjerojatna! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge