Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 8. srpnja 2014

Sheldan Nidle - 8. srpnja 2014

6 Kan, 7 Kumku , 10 Caban


Selamat Jalwa! (Budite u vječnoj radosti!) Vratili smo se da vam kažemo puno toga o brojnim temama. Trenutačno ste na pragu nove stvarnosti. Mračna kabala brzo se smanjuje. Broj zemalja koje trenutno sastavljaju koaliciju čija je svrha zaobići mnoge organizacije temeljene na fiat-novcu (bezvrijedni papirnati novac, op.p.) starog mračnog poretka. Te financijske organizacije su zaživile potpisivanjem Dumbarton-Oaks sporazuma krajem 1944. Institucije stare garde, poput Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), moraju se ukinuti, dok se nove "prave vrijednosti" globalne valute od plemenitih metala manifestiraju. Zajedno s tim novim valutama biti će novi bankarski propisi kako je izraženo od strane raznih "Basel III" usklađenja. Naši zemaljski saveznici i njihovi brojni nacionalni suradnici to rade da bi raspodijelili zemaljsko bogatstvo i stvorili način da se zbace mračni sa svojih sadašnjih pozicija financijske i političke nadmoći. Sve ovo je samo početak procesa da vas se oslobodi od višestoljetnog dužničkog ropstva i korupcije vlada koje su se zaklele da će poduprijeti svaki hir kabale i njenih brojnih suradnika.

Ovaj proces nam također treba omogućiti da vam se otkrijemo. Trenutno, naši Agarčanski saveznici rade s mnogim grupama da uvedu u ovaj novi financijski sustav. Naš rad s Uzašlim Majstorima također uključuje niz lekcija da vas pripreme za punu svijest. Te lekcije će biti temelj za stavke koje će biti razjašnjene našim mentorskim programom. Ova serija projekata je, naravno, postavljena u vezi prvog kontakta. Nakon što budete imali nove institucije koje će uspostaviti blagostanje i okončati vaše sve veće dužničko ropstvo, postaje neophodno da shvatite što Nebo radi kako bi vas pokrenulo prema tome da opet budete potpuno svjesni. Mi smo putovali preko zvijezda za ovu svrhu da transformiramo vašu svijest. U toj točki vi ćete se ponovo pridružiti Galaktičkoj Federaciji i početi ispunjavati vašu veliku sudbinu. U našoj zadnjoj poruci smo razgovarali o vašim korijenima. Sada, moramo pogledati kako će ova transformacija utjecati na Gaju i njene sestrinske svjetove. Ova rasprava će početi s promjenom prirode ovog sunčevog sustava i stvarnosti koja ga okružuje.

Vi ste okruženi stvarnošću koja se transformira. Nebo je odlučilo da se ovaj Sunčev sustav promijeni u multidimenzionalnu stvarnost. Ova prelazna stvarnost uzrokuje svim Sunčevim kćerima da prolaze kroz velike promjene. One uključuju tutnjavu u metanom krcatoj atmosferi vaših četiri plinovitih divova i klimatske promjene koje se događaju u vaša tri vodena svijeta. Ispod pijeska Marsa i otrovnih plinova Venere leže ogromni oceani vode. Oružje bivšeg Anchara saveza potopljeno je u te vode kada su napali ovaj sunčev sustav prije otprilike dva milijuna godina. Rezultat tog napada su specijalne ruševine na Marsu i nastranost koja je Uran. Venera, poput Marsa, ima mnogo vode, koja leži upravo ispod njene površine. Sve ove kugle su šuplje i posebna društva obitavaju u tim unutarnjim svjetovima. Tu će trebati mnogo toga istražiti nakon što budete preseljeni iz vašeg trenutačnog stanja amnezije okružene ograničenom svijesti. U vašem novom stanju možete bolje cijeniti ono što se dogodilo ovdje prije nekoliko milijuna godina.

Tako postaje predmet od vitalne važnosti kako se uspješno možete pripremiti za vaš skok u punu svijest. Galaktička svijest će vas brzo zagrliti kroz brojna potrebna pred-stanja. Vi ste prebrodili prvih sedam od tih 12 stanja. Slijedeće se prvenstveno odnosi na čakre vaše glave, grla i timusa. dakle, Mnogi od vas se suočavaju s glavoboljama i čudnim bolovima u vašim zubima i sinusima. Kabala koristi elemente u svojim chemtrailsima da se suprotstavi vašem rastu. Njihov neuspjeh je stvorio simptome poput gripe u vašoj glavi: duboki kašalj u vašem gornjem dijelu prsnog koša i opći umor. Pripremanje vašeg "zdravlja snova" je stvorilo nemiran i isprekidan san zajedno s čudnim suzenjem vaših očiju kao i neobične i opetovane glavobolje. Osim toga, tu su i slabiji otkucaji srca i prateća laka podrhtavanja u grudima. Ovi simptomi su samo kratak opis brojnih drugih predugih i rijetkih spominjanja. Ipak, chemtrailsi mračnih nisu pobijedili s onim što se događa s vama. Oni su vam samo dodali nepotreban teret.

Blagoslovi i blagostanje svima! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Vraćamo se na najljepšu notu. Završne procedure za očitovanje vašeg blagostanja su završene. Mi očekujemo da konačni raspored za isporuke bude odobren i vaše zalihe isporučene vama. NESARA se također sprema za svoj veliki nastup. Mračna kabala sada shvaća svoju sudbinu i napokon sretno spremna da je se pridržava. To je doista najljepše vrijeme za sve. Oni koji su dugo držali svjetlo u svojim srcima sada će proglasiti veliku slobodu, a s njom i kraj vašeg osjećaja nemoći. Porobljivači će se susresti s onim što im pripada, a suđenja koja će uslijediti će samo naglasiti ovu točku. Naši suradnici u Agarti pripremaju se da se predstave kao i da sve vas svečano pozovu u njihovo područje. Međutim, prije nego što odete, pažljivo slušajte ono što oni kažu. To područje je u sklopu 5-te dimenzije i zahtijeva da napravite neke fizičke prilagodbe prije nego se uputite tamo.

Ova nova stvarnost je uvod za Gajino izjednačenje njenog unutarnjeg i vanjskog područja. Nadalje, sadašnja atmosfera mora biti očišćena, a njena dvo-svodna atmosfera potpuno obnovljena. Njena božanska Duhovna hijerarhija priprema operaciju u tri koraka da transformira i ujedini Gajina dva svijeta. Da bi to napravila, ona treba da vi ponovno postanete fizički anđeli. Mi vas blagosiljamo i božanski uvjeravamo da su takvi postupci doista u tijeku. Božanski elohim radi da pripremi Gaju za ovu transformaciju. Dakle, mnoge aktivnosti diljem vašeg svijeta pokazuju vam da se tektonske ploče pomiču i stvaraju novu površinu na njoj. Da bi to postigli, vi se morate preseliti u svoju rezidenciju u Unutarnjoj Zemlji i u svjetlosne komore za otprilike 14 mjeseci nakon masovnih spuštanja. Mi blagosiljamo te planove i spremni smo nadzirati vašu transformaciju u potpuno svjesna bića svjetlosti.

Vizualizirajte ovo vrijeme kao poseban trenutak tranzicije. Vi postajete galaktički ljudi. Vi ćete se ponovo pridružiti velikom moru čovječanstva koje je prošireno kroz tisuće zvjezdanih nacija i naučiti u detalje kako je sve to nastalo. Radujemo se i blagosiljamo te velike svete akcije temeljene na svetim dekretima AEON-a. Eonima prije, naše duše su prvo doputovale na ovu svetu kuglu i kolektivno odlučile da budu budući upravitelji Gaje i njenih ekosustava koji će tek biti rođeni. Ovo sveto obećanje sada je spremno da ga preuzmemo i proširimo na sve vodene svjetove ovog sunčevog sustava. Vi, blagoslovljena braćo, bili ste izgubljeni i porobljeni dugo vremena. Ova tranzicija označava vaše oslobođenje i put u punu svijest. Stojimo zajedno u svetom svjetlu stvoritelja. Stojimo zajedno kao djeca ove galaksije, spremni održavati naš zavičajni svijet i obavljati bogoslužje dano nam svetim dekretom AEON-a!

Danas smo ponovili naše božanske misije i upoznali vas koliko smo doista blizu svetoj odluci. Ova velika operacija će vas osloboditi ropstva koje su vam nametnuli mračni, i omogućiti vam da povratite vaše svete dužnosti. Svi se mi radujemo da je ovo veliko vrijeme slobode sada nad vama! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge