Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 15. srpnja 2014

Sheldan Nidle - 15. srpnja 2014

13 Batz, 14 Kumku, 10 Caban


Dratzo! Došli smo s više dobrih vijesti! Oni koji su uključeni u donošenje vam čudesnih blagodati, gotovo su spremni da vam ih predaju. Dakle, budite sigurni i pozitivni u svezi vašeg blagostanja. To će doći s novim financijskim sustavom i novom vlašću. Obratimo pažnju na nešto u ovoj poruci, što ide paralelno s vašim blagostanjem; nebeskim pripremama vašeg fizičkog sebstva za punu svijest. Taj proces podrazumijeva kompletno preuređenje vašeg fizičkog, mentalnog i emocionalnog tijela. Konačna reintegracija će se dogoditi u sigurnosti unutar kristalnih svjetlosnih komora. Ova specijalna živa šupljina od svjetla će napraviti kompletno preuređenje vašeg staničnog RNA/DNK. Ona djeluje kao živi svjetlosni instrument. Ona usklađuje nove kodove sekvencioniranja, koji vas odmah pomiču prema postizanju vašeg punog fizičkog potencijala. Ovaj proces, dizajniran od strane Neba, traje oko tri zemaljska dana kako bi postigao svoje božanske ciljeve. Čuvari vašeg vlastitog tijela i ostali nebeski vodiči upravljaju njime. Osim toga, dobiti ćete specijalnog mentora kojeg mi dodjeljujemo i kojeg smo posebno obučili. Kad izađete iz ovih živih kristala svjetla, vi ćete biti vraćeni u punu svijest.

Vi sada doživljavate bolne pripreme za ovaj proces. Te operacije na vašim eteričnim i fizičkim tijelima su, prije svega, da ih se reintegrira, a kao drugo, da se poveća stupanj svjetlosnih frekvencija s kojima se možete nositi. Taj proces isto tako uključuje početni rast vašeg DNK od dva na tri pramena. Ovi postupci vas dovode u stanje da "osjećate" više stvarnosti koja vas okružuje. Štoviše, kako je to kombinirano s generalnim remontom vašeg sustava meridijana i čakri, to dovodi do nekog stupnja unutarnje boli, što zbunjuje mnoge vaše liječnike. Ipak, budite sigurni da postupak koji je u tijeku i koji je božanski dizajniran je da vas pripremi za vaša završna tri dana dok budete udobno smješteni u živim kristalnim svjetlosnim komorama. Ovo nebesko biće je specijalan dar od Stvoritelja. To će kompletirati ogromni stupanj preoblikovanja koje se trenutno provodi. Dakle, svatko od vas se kreće kroz korjeniti niz prilagodbi potrebnih za skraćivanje vašeg čudesnog boravka u ovom svetom živom biću od svjetla.

Ove pripremne prilagodbe se sastoje od dva tipa. Prvi je onaj koji podiže frekvencije svake od vaših sadašnjih čakri, ili pak dopušta uvođenje novih čakri. Drugi tip je sadašnja promjena u vašem fizičkom tijelu. Pogledajmo to malo detaljnije. Prva vrsta je najčešća. Nebo vas postavlja na sami rub ogromne promjene u vašoj fizičkoj svijesti. Na taj način, vaše fizičko tijelo je u stanju da može preuzeti sve više božanskog svjetla nego prije. Ovo povećanje svjetla prisiljava vaše tijelo da pojača rad vaše ograničene svijesti i omogućuje nam da postavimo nove čakre u vaše tijelo da bi se lakše nosili s pojačanim stresom. Ova povećana fizička svijest omogućuje vašem fizičkom sebstvu da pokrene proces lakšeg spajanja s vašom duhovnom svijesti. To postavlja pozornicu za ono što će svjetlosne komore ostvariti. Drugi tip je mnogo rjeđi. Dok vaš meridijanski sustav mijenja svoje uzorke reagiranja, mi to možemo iskoristiti da doista "razdvojimo" neke od vaših sadašnjih čakri.

Najbolji primjer je ono što se događa vašoj srčanoj čakri. Ta čakra se sada dijeli na dva dijela, stvarajući novu srčanu čakru u energetskom sustavu vašeg tijela. Trenutno, nova srčana čakra je u raznim fazama izgradnje. Timus će upravljati vašim povećanim imunološkim sustavom i raditi s novom čakrom dijafragme da eliminira tragične posljedice koje strah može izazvati vašem tijelu. Ovaj proces privremeno izaziva neke stupnjeve nelagode. Na kraju, to će ograničiti bol koju te promjene mogu izazvati u vašoj glavi. Imajte na umu jedno bitno pravilo - Nebo ima mandat da kompletno preuredi način na koji vaše fizičko tijelo radi. Kada taj niz prilagodbi dosegne propisani prag, vi ćete biti spremni za ulazak u svoju kristalnu svjetlosnu komoru. U toj točki, sve muke kroz koje sada prolazite, tada će vam isplatiti ogromne dividende. To će vam omogućiti da uzmete tri dana i transformirate se ponovno u potpuno svjesno biće, sposobno da izvodi čudesna djela. Biće koje može pomoći razviti fizičku kreaciju.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Naši suradnici su zauzeti postavljanjem pozornice za vaše blagostanje i pripremaju načine pomoću kojih će mračna kabala sići sa svoje sadašnje pozicije velikog bogatstva i moći. Ovaj proces će okončati njihovu moć i blagosloviti svakog od vas s povratkom vašeg svetog suvereniteta i velikog blagostanja, što vam omogućuje da postignete svoju pravu svrhu. Taj proces mora biti tako temeljit i u mogućnosti da isporuči ono što je Nebo odredilo za vas. To je da se postavi vlast kojoj je uistinu stalo do vaše opće dobrobiti i koja marljivo pazi na vaša sveta prava. Ova nova vlast će vas pozvati da slobodno sudjelujete u njezinim aktivnostima i omogućiti će vam da budete slobodni i u mogućnosti da naučite o pravoj prirodi ove stvarnosti. Isto tako će vam omogućiti da postanete svjesni obitelji iz vaše Unutarnje Zemlje i duhovnih obitelji. Ta veličanstvena bića će osigurati mentore, koji će vas zajedno s nama učiti o mnogim velikim istinama o stvarnosti u kojoj sada boravite.

Naše dužnosti su da se, u pravom božanskom trenutku, pojavimo među vama i započnemo seriju lekcija, za koje nas je Nebo zamolilo da vam ih damo. te interakcije će vas pripremiti da shvatite što će nova stvarnost ponuditi. Puna svijest je načudesnije stanje postojanja dano galaktičkom čovječanstvu. To stanje je bila naša tisućljetna posvećenost. Svatko od nas je prošao to iskustvo i naučio mnogo o samoj prirodi mogućnosti nađenih u svakoj stvarnosti. Stvoritelj nam je dao poseban dom i povjerio božansku službu. Mi smo prihvatili te darove i koristimo ih kako bi pomogli drugima i za očuvanje ovog božanstvenog okoliša. Nebeski Elohim, pomognut u ovoj operaciji od strane svih nas, ujedinio je fizikalnost. Mi postojimo u području, koje smo pomogli dizajnirati. Naša odgovornost je da primijenimo našu mudrost i našu posvećenu ljubav za njegovo očuvanje.

Možemo naučiti mnoge stvari dok smo u božanskoj službi. Prihvatili smo jednostavnu istinu da smo svi Jedan, i svakodnevno to primjenjujemo na našu obostranu službu. Iz ovih svetih zadataka dolazi ogromna mudrost i poput djece ljubav za svakoga. Posvećenost je svakodnevni dio naše službe. Mi pjevamo, plešemo i donosimo radost svima. Radost je najveće stanje božanske milosti. U njoj je smijeh koji obuhvaća život i dah naše duše. Dobrota proizlazi iz toga. Prosvjetljenje je rezultat ovih jednostavnih radnji. Mi to koristimo kako bi shvatili ljepotu našeg svetog doma i čuda koja mu je Stvoritelj dao. Naučite da ne uzimate vaš svijet previše ozbiljno. Budite spremni učiniti ono što je potrebno da ga blagoslovite i transformirate. Zapamtite u svom srcu kako je naš kolektiv rođen i kako je sada spreman za povratak svojoj nekadašnjoj slavi. Pjevajmo, plešimo i uživajmo u velikom blagostanju ispunjenom radošću i slobodom. Hosana! Hosana! Hosana!

Danas smo kratko pregledali što se događa na vašem svijetu i pregledali neke od pojava koje vam se događaju. Vi ste na putovanju koje će vrlo brzo promijeniti ovo područje i vratiti ga u njegovo bivše stanje. Ovaj povratak će nas dovesti do vaših vrata i pripremiti vas za vaš završni veliki skok u punu svijest! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge