Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 1. srpnja 2014

Sheldan Nidle - 1. srpnja 2014

12 Caban, 0 Kumku, 10 Caban

Dratzo! Danas dolazimo s dobrim vijestima! Razni naši zemaljski suradnici marljivo pripremaju isporuku vaših blagoslova. Želimo posvetiti našu ovotjednu poruku razgovorima o vašim korijenima. Svi smo mi potomci vodenog majmunolikog stvorenja koje je živjelo na trećem planetu od sunca, zvijezde koju zovete Vega. Taj planet je bio vodeni svijet, ispunjen onima koje možete smatrati da su vrlo neobična stvorenja. Najgore od njih je bila velika krvoločna zvijer, i naši preci su se penjali po stjenovitim planinama da ga izbjegnu. Tamo su postali veliki ribari i provodili su puno vremena na moru. Na kraju, oni su izgubili svoje gusto krzno i preuzeli neke karakteristike morskih sisavaca. Prije oko šest milijuna godina, posjetili su ih kopneni kitovi iz Solis sustava. Ova nježna bića su ih pitala da li žele postati potpuno svjesna bića i eventualno da se presele u svoje bivše domovine. u početku nisu bili voljni to učiniti. Međutim, intervencija duhovne hijerarhije ih je uvjerila da to učine. Oni su tada dobili punu svijest i sastali su se s drugim takvim dušama sa zvijezda koje okružuju Vega.

Ovi susreti su doveli do formiranja Konfederacije Svjetlosti, koja je polako počela širiti svoj utjecaj u Lyra sazvježđu. Prije četiri milijuna godina, stigli su do zvijezde Sirijus i prerasli su u novu organizaciju, Galaktičku federaciju Svjetlosti. To je bila sveta unija koja je na kraju kolonizirala Solis sustav. Te su kolonije opustošene od strane Ancharan saveza i natjerane u bijeg. Kolonisti su se vratili prije oko 900.000 godina i odlučili su se naseliti samo na Gaji. Ta skupina je osnovala svoje sjedište u unutarnjoj Zemlji, a također se naselila na velikom otoku-kontinentu poznatom vam danas kao Lemurija. ta površinska kolonija počela se polako širiti. Njihov zadatak je bio da podržavaju i održavaju različite ekosustave. Prije oko 300.000 godina, Zemlju su kolonizirala bića sa Centaurusa i Plejada. Mnoga od njih su došla na veliki otok-kontinent u današnjem Atlantskom oceanu. Njegovi stanovnici nazvali su ovu novu koloniju "Atlantida". Ona je ubrzo postala tihi suparnik Lemuraca. Prije oko 50.000 godina, Lemurci su dali svakoj svojoj koloniji jednak status. Atlantiđani su to vidjeli kao moguću priliku da postignu svoju dominaciju nad površinskim zemljama Zemlje.

Približno prije 25.000 godina, Atlantiđani i njihovi mračni saveznici napali su i uništili površinske zemlje Lemurije. Lemurci su se povukli u svoje područje Unutrašnje Zemlje. To je ostavilo Atlantiđane zadužene za površinske zemlje. Tijekom tisućljeća, Atlantiđani su počeli politiku protjerivanja mnoštva djece vladajućih elita koje su im se snažno protivile na poluotok u Mediteranskom moru zvani "Jonia". Atlantiđani su na kraju napali ovu koloniju. Jonski znanstvenici su pripremili za takvu mogućnost niz specijalnih uređaja. S njima su bili u stanju suprostaviti se ovoj prijetnji. Atlantiđani su bili uništeni svojim vlastitim oružjem i ubrzo su potonuli pod vodu. Stanovnici Atlantide i njezinih globalnih saveznika pobjegli su na jedan drugi svijet, koji kruži oko zvijezde u konstelaciji Centaurian, poznato vam kao Beta Centauri. Ova katastrofa je ostavila dvije skupine bića. Prva je bila skupina posebnih ljudskih hibrida zvanih, u vašim legendama, Anunaki. Druga su bili vaši preci s ograničenom svijesti. Te skupine, uz pomoć Neba, ubrzo su formirale simbiotske odnose.

Nebo je željelo da vaši preci prežive i nauče brojne vitalne lekcije, koje su trebale postati korisne nakon što se svjetlo vrati u punoj snazi u vaš svijet. Ovi čudni odnosi, koji su se sastojali od Anunakija kao "bogova" i vaših predaka kao njihovih odanih sljedbenika, nastavili su se nekih 13.000 godina. Stiglo je vrijeme da to završi i da se vi ponovno vratite u svoje prijašnje stanje. Ova faza vašeg dugog putovanja je samo početak toga kako ćete ponovno postati potpuno svjesni. Mi smo ovdje kako bi bili vaši mentori i kako bi omogućili vaš povratak. Anunaki su ostavili za sobom vladajuću skupinu koja je prerasla tijekom tisućljeća u ono što znate kao mračna kabala. Ta skupina će biti svrgnuta s vlasti. Ona je svjesna da je to vrijeme došlo. Skorašnja stvarnost će vidjeti kako se ova skupina povlači u stranu i kako je nasljeđuju naši zemaljski saveznici. Svi dijelovi su na svom mjestu kako bi se velika promjena dogodila u "tren oka". Ova transformacija uključuje sveta bića koja dolaze iz svih dijelova vašeg svijeta. Njihovi programi su da vas oslobode i da osiguraju prosperitet i novu vladavinu.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Vaš svijet pati pod posljednjim ostacima mračne kabale. Naša misija je da vam osiguramo sredstva da se oslobodite njihove mrske vladavine. Osim toga, Nebo nam je poslalo velike flote brodova koje će nam donijeti mentore, da pomognu u vašoj tranziciji u punu svijest. Mi im želimo dobrodošlicu. Ta braća nam daju sposobnost da prevladamo svaku silu koju još uvijek posjeduje mračna kabala. Naš božanski zadatak je da nadgledamo ovaj razvoj i osiguramo da to utjeće na vas pozitivno. Svrha toga je da osiguramo vaš pravovremeni uspjeh. Naši suradnici imaju alate potrebne za stvaranje nove epohe za čovječanstvo. Ta nova epoha se već sretno formira oko vas. Agenti mračnih strahuju od uhićenja. Oni paničare zbog činjenice da će biti predstavljeni na njihovim ispitivanjima i znaju da se ovo sadašnje carstvo doista raspada. Vrijeme tame uistinu je završilo. Nova era slobode, mira i prosperiteta se manifestira.

Mi uviđamo kako se to formira. U posebnom trenutku, mi ćemo vam se obratiti i potvrditi što Nebo radi da bi dalo konačan oblik svojim svetim uredbama. Mračni su postigli globalnu podjelu društva temeljenog na ratu, podjeli i neopravdanoj međusobnoj mržnji. Moramo primijeniti lijekove za tisućljeće dubokog zlostavljanja. Vi imate u sebi skrivenu mržnju i čudna uvjerenja koja su utvrdili vaši bivši nadglednici. Potrebne su lekcije koje ćemo vam dati, da bi se jednakost svih i izbijanje na površinu zajedničke dobronamjernosti moglo pojaviti. U tom svjetlu, vi se sada doista možete ujediniti i početi postavljati temelje novog globalnog društva. To društvo će prepoznati vaš duhovni suverenitet i božanska prava. Također će vam se osigurati prosperitet dajući vam sredstva da osigurate sebe i svoje protkane obitelji. Sve to je uvod u ono što će vas vaši galaktički mentori naučiti.

To je samo vrijeme kad počinjete shvaćati tko vi zapravo jeste i koliko ste snažno povezani jedni s drugima. Vaše uzašašće će vam konačno dati poseban kod da stvorite ono što ćemo vas mi i vaši mentori naučiti. Radujte se i budite blaženo svjesni kako je Nebo to konstruiralo i ispravno skovalo put za vaše veliko ujedinjenje sa svima nama. Mi smo sjedili u Agarti i gledali kako mračni manipuliraju s vama i kako vas drže razdvojene. Ovoj nepravdi je sada došao kraj. Mi smo posjetili mnoge dijelove ovog svijeta tijekom posljednjih godina i vidjeli kako se stvari mijenjaju. Nebo radi na čudesan i predivan način. Mračna kabala ne može izbjeći svoju sudbinu. Čak i takvi, te ništarije su naša braća i sestre koji će se u vrijeme pune svijesti vratiti u tor. Mi to znamo i vidimo svrhu ovog završnog dijela našeg zajedničkog putovanja: naučiti jednostavnu činjenicu da smo svi Jedan!! Hosana! Hosana! Hosana!

Danas smo nastavili s našim porukama. Ostanite uvijek svjesni da je Nebo naš sveti vodič. Naša božanska služba je da pozdravimo povratak natrag cijelog čovječanstva. Mi smo vas došli učiti, biti vam mentori i pripremiti vas za veliki završni skok, punu svijest! Dođe trenutak da stupimo u akciju i odvedemo sve nas u ovo novo blagoslovljeno doba! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge