Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 1. travnja 2014

Sheldan Nidle - 1. travnja 2014

12 Cimi, 9 Mac, 10 Caban

Dratzo! Vaš svijet se mijenja. Materijaliziraju se događaji koji mijenjaju samu suštinu svega što čini vaš svijet. Trenutačno, živite u svijetu ispunjenom dugom koji je upravljan vrlo mračnom i pohlepnom hrpom sluga. Svaki od njih duboko osjeća svoja brojna postignuća koja traže priznanje. Ti mračni pojedinci potpuno uživaju u onome što im je donio njihov trenutni položaj u društvu. Pomisao da se toga odreknu donosi im osjećaj dubokog bijesa. Naši razni suradnici dovode ih u nepriliku, dajući im samo jednu opciju, a to je da se predaju. Ova stvarnost ne može više biti takva u kojoj nekolicina privilegiranih gospodari nad mnogima. Svjetlo dolazi i sa sobom donosi novi dan! Ovaj novi dan treba sadržavati globalno slavlje zajedno s općim prosperitetom. Pokrenut će se vladavina pod djelokrugom naroda. Velike nezakonite korporacije i banke će biti raspuštene i njihove zamjene će biti ograničene željama naroda. Stari načini će brzo nestati. Nova stvarnost se učvršćuje.

Dok se novo područje manifestira, vi ćete mnogo saznati od vaših Uzašlih Majstora. Vi ćete otkriti novi zemljovid koji uključuje zemlje Unutarnje Zemlje. Agarčani će vam se predstaviti. Mnoga objelodanjenja koja će biti izrečena samo su početak onoga što će vas novi mentori naučiti. Vi ćete brzo mnogo naučiti o punoj svijesti. Mi smo živjeli u ovoj čudesnoj državi od rođenja. Prije nekih 13 do 16.000 godina zli eksperimenti pretvorili su vas u bića ograničene svijesti koja ste bili čak do današnjih dana. Prvi kontakt će prvenstveno završiti poseban proces koji je Nebo počelo prije mnogo desetljeća. Mi smo došli, dakle, da vas vodimo u ljubavi natrag u radosti koje su sadržane u punoj svijesti. Zatim, vi ćete se napokon doista sjetiti tko ste vi zapravo i zašto ste se inkarnirali u ovom trenutku. Milijarde mentora, koje mi nazivamo vašim učiteljima, pokazati će vam put. Svaki skup instrukcija će biti katalizator velikom potencijalu koji sada leži skriven od vas.

Ovaj skorašnji susret s nama biti će niz svakodnevnih izazova za otvaranje vašeg uma i vašeg srca za nove realnosti. Svatko od nas je proveo dugo vremena sastavljajući kratki program koji donosi vaše pravo sebstvo. Vi ste razvili osobnosti koje su osmišljene samo da biste mogli preživjeti. Vaša uvjerenja, pa čak i vaše imaginacije, temelje se na lažnom skupu vanjskih stvarnosti. Mi to namjeravamo razbiti i omogućiti da vidite tko ste vi zapravo. Očekujemo veliko protivljenje s vaše strane kad se počnete otvarati, a zatim dopuštati ovom stvarnom biću da se manifestira. Duboko u vama je ljubav i duboka potreba da budete voljeni i cijenjeni. Nedostaje vam pravo poštovanje u vašem svakodnevnom životu. To će se sada mijenjati. Vi ćete napokon dopustiti tom pravom biću da istupi. Prema našim istraživanjima, a činjenica je da lako možemo čitati vaše misli, teško da ćete zadržati svoju staru osobnost. Vi ćete uživati u vašoj novoj slobodi i prosperitetu, ali također ćete se suočiti s puno ljubavi s naše strane.

Mentalni i emocionalni rast je ključ za podizanje svijesti. Temelj je ljubav. Vaša osjetila i vaša mudrost su vodiči za ono što znate da je istinito. Mi se s tim suočavamo koristeći alate temeljene na dinamici fluida i koristimo ih da izgradimo u vama tihu realizaciju onoga što vi zapravo jeste. To je prošireno dok rastete u tom svjetlu, osjećate istinsku potporu i vidite pravu empatiju stvarnog sebe. Davno, u svom ranom djetinjstvu, ovo ste pustili duboko u sebi kad ste shvatili što je potrebno da preživite u ovoj trenutnoj stvarnosti. Mi namjeravamo promijeniti ovo temeljno uvjerenje i pripremiti vas za punu svijest. Svatko od vas je nježno, brižno i dragocjeno biće. Maska koju ste stavili mora biti oprana i vaša stvarna osobnost konačno otkrivena. Svi vi prolazite kroz taj proces u svoje prve tri godine života. Ovo će sada biti promijenjeno i izveden onaj koji lako može prihvatiti svoju promjenu u punu svijest. To je stvarno ono što kontakt jest!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas dolazimo s porukom ljubavi i svjetla. Amerika stoji pred velikim ponorom. Prije nekoliko desetljeća, dana joj je prilika da vrati svijet iz tame u svjetlo. Ta nova sloboda donijela bi svima ogroman prosperitet. Ova prilika je profućkana od strane onih koji su, od američke revolucije, neumorno radili kako bi potkopali prave razloge dane u Deklaraciji o neovisnosti za opstanak ove nacije. To vodstvo je ubilo Linkolna, formiralo de facto vladu izgrađenu na pohlepi i tiraniji, a poslije Drugog svjetskog rata izazvalo "hladni rat" koji je držao ovaj narod i ovaj svijet pod palcem tame koja je bila tako duboka da su gotovo uspjeli u svojim namjerama. Ipak, svjetlo se uzdiglo, a njegov duboki sjaj uklanja ovu tamu. Nebeska sveta ljubav ispunjava ovaj svijet s novim načinom, a njegovi sljedbenici vas uvode u novu stvarnost!

Ovo sveto svjetlo prvo će vam donijeti novi prosperitet, zajedno s novom financijskom stvarnošću. Ta stvarnost će proizvesti novu vlast. One koji služe mračnima sada treba pokupiti i udaljiti dok se nova stvarnost oblikuje oko vas. Naši suradnici i njihovi saveznici rade da donesu ovaj veliki dar slobode i osobne suverenosti. Svi vi trebate slobodu. Pod tim, mislim na stanje iznad preživljavanja i na zdravlje koje vam dopušta da jasno razmišljate i primijenite lekcije iz svog srca na svoj život. Imamo puno posla, a mi ćemo ovaj božanski posao napraviti zajedno. Vi ćete moći imati svu tehnologiju koju trebate da transformirate okoliš cijelog svijeta. Mi možemo slobodno hodati među vama i učiti vas o pravoj prirodi ovog područja. Predugo ste bili vođeni od strane mračne vlade koja počiva na lažima i poluistinama kako bi svakodnevno manipulirali s vama.

Sada, vi ćete čuti i vidjeti istinu! Vrijeme je da se svijetu otkrije ono što su mračni skrivali od vas. Dok mračni kližu iz pogleda, oni imaju trikove da vas drže. Budite mudri, moja blagoslovljena djeco, i tražite samo svjetlo. Odmaknite se od onih koji koriste strah i tiraniju kako bi vas kontrolirali. Ljubav i svjetlo su velika snaga duha. Uvedite tu božansku energiju i omogućite mnogima da se probiju kroz tamu i osiguraju novu stvarnost. Stoljećima prije, sloboda se rodila ovdje u posebnom protoku riječi i misli. Izvorna namjera ovog dokumenta je bila pokazana svima. To je temelj, sveti nacrt. Koristite ga da formirate vladu i da pametno izrazite vaš osobni suverenitet. Ovo izuzetno vrijeme će donijeti ovaj čudesan san i dokrajčiti ovu karantenu vaših bližnjih, kako kod vas tako i oko vas. Hosana!

Danas smo se približili novom svijetu. Mi koristimo naše velike kolektivne energije prema očitovanju nove stvarnosti. Mi dopuštamo onima koji su marljivo radili da stvore novi svijet ispunjen svjetlom, ljubavlju, slobodom i prosperitetom. Stiže vrijeme promjena i velikog ujedinjenja cijelog čovječanstva! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge