Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - January 14, 2014

Sheldan Nidle - 14. siječnja 2014

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

13 Muluc, 12 Chen, 10 Caban

Dratzo! Vraćamo se s dobrim vijestima! Naši zemaljski suradnici su uposleni pazeći da se ono što dobivate manifestira kako smo željeli. Bitno je da budete sretni, slobodni i da uzica dugo vezana za vas nestane. Ovaj uspjeh zapravo i nije dar; umjesto toga, to je način na koji želimo izraziti našu zahvalnost vama što smo bili u mogućnosti ostati spremni i voljni da vas uvedemo u novu stvarnost za čovječanstvo. Svatko od vas je imao hrabrosti da nam pomogne, pokazujući svoju namjeru kada ste postigli bilo revidirane verzije valute ili sudjelovanjem u različitim programima prosperiteta. Ono što sada primate je priznanje od svih nas za vašu božansku suradnju u brojnim vitalnim projektima. Još više toga dolazi. Ove brze faze će omogućiti novim vladama da se uzdignu. Osim toga, vaša je namjera da nam omogućite da legalno uhitimo, a zatim saslušamo pred sudom cijeli niz "zlikovaca" mračne kabale. Ova operacija opet zavisi od vaše većinom dragovoljne suradnje. Ti događaji će ubrzo dovesti do razotkrivanja. Nakon toga, mi ćemo se moći izravnije obratiti vama i postaviti pozornicu za naše masovno slijetanje. Mnogo toga vam moramo priopćiti u vrlo kratkom vremenskom razdoblju.

Vaše sadašnje, od mračne kabale sponzorirane vlade, kontinuirano pokazuju neku vrstu ravnodušnosti i ozbiljnu ratobornost prema nama. Mi smo desetljećima motrili kako oni koriste svoje tajne operacije za slanje flote brodova u orbitu, izazivaju nas u vašem Sunčevom sustavu i jasno daju do znanja da ga napustimo. Mi smo ponovili u mnogim susretima o našim dubokim predanostima svetim dekretima Neba. Nedavno smo se čak branili od napada njihovih letjelica i bili prisiljeni uništiti određene podzemne baze koje su pripremale početak općeg rata protiv nas. Mi nismo ovdje da se borimo. Mi smo ovdje po Nebeskom nalogu da vas vratimo natrag u punu svijest. Vi nikada niste trebali biti nečiji rob. Svaki izgovor koji daju za to više nije prihvatljiv. Mi smo ovdje kako bi zaštitili legalan nenasilan pomak u vašoj svijesti. Veliki pokret sada postoji na cijeloj površini ovog planeta, posvećen punoj svijesti, slobodi i vašem osobnom suverenitetu.

Dodijeljen nam je zadatak da zaštitimo ovaj pokret i da mu pomognemo da napreduje. To mi radimo. Mi nismo ovdje da istjeramo mračne koristeći našu tehnološku superiornost. Vaša hrabrost, lukavstvo i odlučnost će osigurati veliku pobjedu nad onima koji su vas tako jako podcijenili. Naša misija je da bdijemo i pomažemo na način kako je Nebo odlučilo prije nekoliko desetljeća. Ova serija promišljenih akcija će uspjeti zbog svih onih koji su radili tako marljivo kako bi srušili ove arogantne bitange. Uskoro, nova vlast će se pojaviti kako bi vratila sve što je izgubljeno u posljednjih nekoliko desetljeća. Novi prosperitet će postati norma koja će doslovno transformirati vaše globalno društvo. Pojedinci koji još nisu široko poznati, koristiti će svoje lukave sposobnosti da dovedu vaše površinsko područje do velikog sjedinjenja s Agartom i s nama. Veliki susreti će biti uvod u novu mudrost koja će stvoriti atmosferu za vaš povratak u punu svijest.

To su velika vremena za sve nas. Ono što se događa je stvarno samo početak u javnom stasanju ove veličanstvene "mirne revolucije". Bilo je uspona i padova, to vam je vjerojatno stvorilo neku vrstu frustracije. Toj frustraciji je sada došao kraj. Veliki broj ljudi na položajima tihe vlasti razrađivali su lijepi rasplet. Želimo da uživate u tome što će se manifestirati i pripremite se za informacije koje vas na neki način mogu šokirati, ali na vrlo pozitivan način. Došlo je vrijeme da izađete iz zemlje sjenki izgrađene za vas od strane mračnih. Vi bi trebali živjeti u svjetlu i uživati u božanskim istinama koje su vam slobodno dane od Neba. U ovoj novoj stvarnosti, mi ćemo vas voditi natrag u vaše u potpunosti svjesno sebstvo. Zajedno ćemo donijeti svjetlo ovoj galaksiji, zajedno s najveličanstvenijom porukom. Naši suradnici će to širiti do svakog kutka ove galaksije!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo donoseći dobre vijesti! Naši suradnici su počeli proces pripreme za isporuku sredstava prosperiteta. Ta sredstva će biti s podlogom plemenitih metala i predstavljaju veliku darežljivost Neba. Ona će pratiti reset globalnih valuta koje će postaviti pozornicu za vaše trajno blagostanje. Osim ovog izdavanje sredstava, biti će veliko reorganiziranje svjetske bankarske i financijske industrije. Stari načini iz prošlih nekoliko desetljeća su završeni. Bankarske povelje će biti prepravljene i novi propisi će se striktno provoditi. Mnogi koji su odobravali visoko korumpirane i nezakonite prakse će biti uhićeni. Nakon ovih događaja će brzo slijediti nove vlade posvećene izgradnji božanskih odnosa s ljudima ovog područja. Načini mračne kabale za stvaranje duga više neće biti tolerirani. Dolazi vrijeme da svjetlo bude zaduženo za ovu stvarnost!

Nove vlade će ukinuti nacionalni dug i osloboditi vas duga nezakonito stvorenog od strane banaka i mnogih njihovih podružnica. U ovom okruženju oslobođeni od duga, bit će vam dan vaš sveti nacionalni suverenitet. Osim toga, u božansko vrijeme, mi ćemo početi s lekcijama po cijelom svijetu. To će se odnositi na brojne vjerske filozofije koje obilježavaju ovu površinsku stvarnost. Na ovaj ili onaj način, svi smo mi iskusili te prakse. Mi namjeravamo otkriti ovom svijetu kako su baš svi jednaki, i dati vam izravne izjave onih čije se riječi navode u mnogim tekstovima koji čine temeljna učenja tih vjerskih filozofija. Vrlo je bitno da vam te i druge istine budu dane. Odvajanja i navodi napravljeni od strane mnogih trebaju biti propisno stavljeni na stranu.

Također vas namjeravamo naučiti o "uzašašću" i kako ste svi bili bačeni u ograničenu svijest. Ta božanska učenja su samo puki počeci onoga što vam moramo reći. Tu su svete priče o tome zašto ste ovdje i kako ćete biti ponovo oživljeni od strane Neba. To dolazeće uzašašće će će se dogoditi iz mnogih razloga. Vi ih morate znati, kao i detaljnu povijest ove misije i zašto je Nebo dopustilo da privremeno zalutate. Mi smo tu da uspostavimo božanske smjernice i objasnimo zašto su one sada na snazi. Mi smo ovdje da vas umirimo i da vam pomognemo. Mi smo ovdje da nadziremo veliku tranziciju, koja će transformirati ovo područje i postaviti pozornicu za vaše ponovno sjedinjenje s vašom braćom iz Duha, Unutrašnje Zemlje i iz ove galaksije. Kasnije, sastati ćete se s mnogima koji su u svjetlu, ali se razlikuju po obliku, veličini i izgledu!

Danas, putem naše poruke, izrazili smo radost za ono što se sada događa po cijelom ovom svijetu. Stiglo je vrijeme da krenemo naprijed i ozbiljno počnemo transformirati ovo uvijek promjenljivo područje. Vrijeme je za blagostanje, nove vlade i razotkrivanje! Pa neka očitovanje tih čudesa počne! Znajte, najdraži, da neizmjerno i beskrajno blagostanje neba je doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite Jedan! Budite u radosti!)

Izvor: www.paoweb.com
Preveo s engleskog: FrediShare |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge