Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 27. lipnja 2017


Sheldan Nidle - 27. lipnja 2017

11 Ben, 16 Kayab, 13 Caban

Selamat Balik! Događa se nevjerojatan stupanj napretka bez obzira na ogromne svakodnevne zahtjeve brojanja potencijalnih sredstava za raspodjelu. Dok sve to ide dalje, očito je da sadašnji bankarski sustav sa svojim ograničenjima uzrokuje usporavanje, zbog čega je jasno da je potreban novi bankarski sustav. Nažalost, iako smo na rubu šireg napretka, mi smo u škripcu s vrlo nespretnom i neadekvatnom realnošću jednog starog i ograničavajućeg bankovnog sustava. Ipak, brojanje i prateće stvarnosti novog jasno dolaze!

Ovaj proces je možda usporen, ali se neće zaustaviti. Dok sve valute ne budu u potpunosti preračunate u novi novac, proces zahtijeva da nijedna od tih valuta ne bude puštena u opticaj. Kad taj proces bude završen, pojavit će se novi i prikladniji bankarski sustav. Tada ćete moći komunicirati s realnošću koja je u potpunosti sposobna lako ispuniti svaku vašu potrebu. Do tada, ostanite strpljivi i spremni da koristite ono što će vam se tada dati. Najbolje će doista doći! Ovaj proces se može činiti dosadan i spor, ali se postupno ostvaruje!

Što sve to uistinu znači jest da oni koji su zaduženi za razne razine još uvijek su u teškom položaju zbog neizmjernosti i složenosti njihovih sadašnjih zadataka. Prema našem mišljenju, stare stvarnosti trebaju nestati a onima koji imaju sposobnosti za obavljanje ovih zadataka mora se omogućiti da brzo naprave ono što je potrebno. Naša glavna svrha ovog pozitivnog zanovijetanja doista je dvostruka. Naš prvi prijedlog je da se prebaci svo raspoloživo osoblje na zadatak. Naš drugi prijedlog da se odmah zatvore oni koji su određeni za uhićenje i odmah proglasi NESARA Republika!

Ovi prijedlozi su jednostavni i mogu omogućiti našim saveznicima da lako završe ovaj posao. Osim toga, ove akcije mogu omogućiti ovom sadašnjem, nelegalnom sustavu da se sam brzo raspadne i omogući novoj vladi da dovede novi globalni prosperitet i pomogne da svi ostvare svoje čudesne ciljeve. To bi, uostalom, trebala biti svrha onoga što je sada predodređeno da se uskoro dogodi. U ovome, mi jednostavno molimo sve uključene strane da idu dalje s tim! Neka cijelo Gajino čovječanstvo pobere uspjeh koji je tako božanski zaslužilo!! Kao ljudi, vi zaista zaslužujete više, mnogo više nego što sada dobivate. Hosana! Hosana!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas dolazimo znajući da će se pronaći način da se ta sredstva opet prebace do njihovog suđenog odredišta. Mi shvaćamo koliko je uistinu jedinstven ovaj nevjerojatan proces. Zahvaljujemo se i blagoslivljamo svakoga. Zahvalni smo što je pronađen način da se omogući da ove ogromne količine sredstava budu spremne za isporuku odgovarajućim pojedincima. Kad ovaj božanski čin bude završen, doista će biti mnogo veselja. Neka sve bude istina! Aleluja! Aleluja!

Mi imamo sredstva da riješimo probleme ove sadašnje stvarnosti. Spojimo naše dobre vizije i vidimo ovaj čudesni niz događaja sve do kraja. Na taj način, mi stvaramo energiju koja će omogućiti da sve postigne svoju obećanu stvarnost! Održavajući ovu veličanstvenu viziju, mi podupiremo one koji sada pripremaju ostvariti ove ciljeve potrebne kako bi nas dovele do samog praga isporuke! Mi Majstori ponosimo se onim što vaše energije postižu. Zato vas molimo da nam se pridružite i pružite nam sredstva da se sve kreće naprijed.

Bitno je ne odustati u ovim posljednjim fazama našeg uspjeha. Koristite svoje rastuće sposobnosti da omogućite vašim davno obećanim čudima da procvatu i da vas božanski odlikuju prosperitetom koji vam je dalo Nebo. Ovaj proces je dosita ključ ove stvari i svakodnevno se kreće tamo gdje možete uskoro vidjeti kako se manifestira pred vama. Dakle, potreban vam je niz unutarnjih uvjerenja koja vas ne mogu lako frustrirati. Ostanite trajno u svojoj viziji i znajte da su neki čudesni događaji gotovo spremni da se pokrenu. Zato, dragi moji, uvijek budite spremni da primite svoje nebesko bogatstvo!

Danas smo nastavili naš tjedni izvještaj o onome što se događa oko ove vrlo složene kugle. Kao i obično, postoji vrlo zanimljiva i komplicirana priča o tome kakao se ova zemlja priprema za svoj ogromni prosperitet i istodobnu pojavu vladavine NESARA/GESARA. Uključeno u ovo je i kako će ova zemlja okončati svoje svjetsko zataškavanje NLO-a i pozdraviti dolazak svojih svemirskih i duhovnih obitelji. Znajte da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge