Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - May 28, 2013

Sheldan Nidle - 28. svibnja 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

6 Etznab, 3 Pax, 9 Eb

Selamat Jarin! Dolazimo vam reći mnogo stvari! Mračna kabala i dalje traži način da se izvuče iz mnogih svojih neprilika, ali svaki put ih to vodi u ćorsokak. Ne ostaje nikakav način za te mračne da riješe njihovu sve dublju dilemu. U međuvremenu, svijet koji su izgradili njihovi preci nastavlja se raspadati oko njih. Mi stalno privlačimo njihovu pozornost na novu ekonomsku i političku stvarnost koja se počinje očitovati pred njima. Doista, njihova jedina nadaje da se predaju i stave se u milost i nemilost svetih tajnih društava Uzašlih Majstora, pod čijim vodstvom oni se mogu ispovijediti i potražiti unutrašnje sažaljenje koje svakom od njih može pružiti olakšanje koje toliko traže. Ovaj način djelovanja je doista toliko suosjećajan s obzirom na ono što su počinili čovječanstvu. Ako s prezirom odbiju ponudu za predaju, njihove štetne aktivnosti označit će ih za mračnu sudbinu ako izaberu opciju građanskog uhićenja i vjerojatnog osvjetoljubivog progona. Kako njihova moć slabi, ova skupina treba sagledati gdje se oni sada nalaze i priznaju duhovnu pomoć koja im se nudi. No, čini se da je kabala zamrznuta na svom tragu i ne želi kompromis s neizbježnim.

Svjetlo izvodi svoju svetu magiju, stavljajući sve domine na svoje mjesto. Uskoro će velika propast zahvatiti mračne, zajedno s puno nepoznatih činjenica koje će postati opće poznate. Čovječanstvo će neizbježno biti ogorčeno zbog nekih sadržaja ove nagle poplave početnih informacija, čija će priroda biti toliko grozna da će uspješno spriječiti bilo čiju sklonost da se vrati na stare, okorjele načine tame i da pozdrave novu stvarnost. Vladavina nekolicine će završiti i blagostanje za sve će poplaviti cijeli planet. Nadalje, formalno razotkrivanje će nam omogućiti da izravno komuniciramo s vama. U seriju zapanjujućih emisija sami temelji vaše stvarnosti prvo će biti uzdrmani, a onda srušeni! Samo naše pojavljivanje će razbiti vaša temeljna uvjerenja o vama samima, naime, da ste sami i jedinstveni u svemiru. Sva vaša povijest, priče o vašem porijeklu (vjerskom i antropološkom), i vaša samo-percepcija će biti promijenjeni. Jednim velikim zamahom vaša duga romansa s ograničenom svijesti završava!

Ono što vas čeka raširenih ruku je zagrljaj pune svijesti. Naši mentori namjeravaju vas snabdjeti s temeljnim razumijevanjem što ovo božanstveno stanje uključuje. Njihova učenja su dio zadnje dionice putovanja koje će kulminirati u vašim osobnim svjetlosnim komorama i krunskoj transformaciji vašeg bivstvovanja u potpuno svjesnom biću svjetlosti. Ovaj će proces ukloniti tisućljetno stanje amnezije i ponovno vas ujediniti s vašim nebeskim Jastvom, omogućavajući vam, prije svega, da postanete odgovorni za nadzorništvo nad Zemljom i njenih veličanstvenih raznolikosti života. Ova odgovornost će se proširiti na ovaj cijeli sunčev sustav i izobilje životnih oblika koji nastanjuju njihove svjetove. Vaš rast u svijesti također će vas učiniti kvalificiranim da sudjelujete s drugima u stvaranju svjetlosnih tijela za bića koja su bila korištena od Anchara za širenje kaosa i razdora u ovoj galaksiji. To će donijeti svima nama istinski i trajni galaktički mir. U isto vrijeme donijet će vam slavu i priznanja koja ste doista zaslužili.

Dok se krećete kroz nadolazeće dane, znajte da doživljavate završne trenutke vašeg vremena u ograničenoj svijesti. Iskoristite ove trenutke da preispitate tko ste vi, razmislite o tome što ste postigli, i što osjećate da ovdje trebate učiniti. Iskoristite ovu osobnu viziju da se pripremite za više informacija koje će vam dati vaši mentori. Ta dva isprepletena protoka onformacija stvorit će temelje za ono što ćete uskoro postati. Vaši mentori shvaćaju kako svijest djeluje i sasvim namjeravaju pružiti vam ove sposobnosti. Oboružani ovim znanjem moći ćete bolje razumjeti kako se pregovaralo o vašem životnom ugovoru između nebeskog vijeća vodiča i vas. Ovaj nebeski dokument je živi ugovor i tako polako se mijenja dok se krećete kroz život na Zemlji. To je jedna od tema o kojoj ćete diskutirati s vašim mentorom jer trebate naučiti kako vaš ugovor može biti promijenjen nakon što postanete potpuno svjesni. Zaista, kad biste mogli vidjeti mnoge očaravajuće vidike koji će vam se otvoriti tijekom završetka putovanja u punu svijest, to bi vam oduzelo dah!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Pojavljujemo vam se u ovom trenutku kroz naše poruke koje nastavljaju u blagoslovljenom raspoloženju koje je obilježilo nedavna izvješća za vas. Božanstvo nastavlja osiguravati da mračna kabala i njiene prikrivene pristaše ljubazno se zbacuju s vlasti neodoljivim transformativnim snagama Svjetla. U međuvremenu mi se fokusiramo na plan za uzdizanje svih. Svatko od nas, prije ili kasnije, dokazao je da je sposoban uzdići se u naš puni duhovni i fizički potencijal, i ta svečanost uzašašća je predviđena za vas kad počnete vaš sveti ritual u vašim osobnim svjetlosnim komorama. Ova blagoslovljena svečanost treba vam omogućiti pristup čudima i sposobnostima koja su vam bila uskraćena od pada vaših predaka u Atlantidi prije oko 13 tisuća godina. Razmišljajte o ovoj proceduri kao o svetoj sudbini koju vam Nebo masovno dodjeljuje. Ova nevjerojatna tehnologija, osmišljena dijelom od Neba, je jednostavno sredstvo odabrano za ostvarenje božanskog obećanja danog vam prije vašeg pada.

Svjetlosne komore zasjenjuju potrebu za mnogim generacijama snažnog duhovnog fokusiranja, koje smo svi mi Uzašli Majstori trebali proći, i bilo je dozvoljeno samo vrlo posebnim, božanskim oprostom. U kratkom razdoblju od tri dana, bit će vam dozvoljeno da se odreknete mnoštva posebnih molitvi i postupaka koji su naši vrhovni nadglednici. Tijekom tog kratkog razdoblja, vi ćete biti prožeti svjetlom koje otvara sve biološke elemente nametnute od mračnih na vaše pretke, i vaše zaboravljene uspomene bit će "povućene natrag". Vaša odgovornost je da iskoristite ovaj potencijal da ponovno aktivirate svoj veliki status kao punopravnog fizičkog anđela. Imat ćete našu pomoć tijekom vašeg treninga nakon komora, i nakon što to završi vi ćete tražiti mnoštvo informacija o uspostavljanju vašeg galaktičkog društva. Ovdje ćete imati pomoć prvenstveno od Agarčana i od svakog od nas.

Uspostavljanje novog, potpuno operativnog galaktičkog društva ima implikacije izvan stvaranja samo nove zvjezdane nacije: jedna od vaših prvih odgovornosti će biti da satavite grupu posvećenih korištenjem svojih jedinstvenih sposobnosti za pomaganje drugima i time snažno učvrstiti najpotrebniji galaktički mir. Ova posebna zvjezdana nacija, koja nosi tako snažnu energiju "doma", biti će mjesto za niz konferencija s naglaskom na širenje nadležnosti Svjetla na galaksije toliko udaljene da se njihova poznata lokacija od nas mjeri u kvadrilijunima od praska. Mi ćemo biti blagoslovljeni svetim dužnostima koje će proširiti božanski plan i dopustiti nam da provedemo mnoge naše svete dužnosti. Ove aktivnosti će nam dopustiti da protjeramo tamu i dovedemo u svjetlo svaki dio ovog sektora fizikalnosti kao što je prorokovano eonima prije. Vi ste došli do kraja vaše mučne odiseje kroz zasjenjene zemlje koje će sada cvasti u ljepotama svjetlosti!

Danas smo nastavili s našom raspravom o onome što se odvija oko vas. Vaše površinsko područje spremno je da se transformira iz zemlje sve oštrijeg opstanka i teškoća u mjesto koje može uskoro biti ujedinjeno ss svjetlosnim pordučjem koje je Unutrašnja Zemlja! Ovo ujedinjenje će pokrenuti novu zvjezdanu naciju koja će biti najpoželjniji dodatak Galaktičkoj Federaciji Svjetlosti! Znajte, voljeni, da neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba je doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (na sirijanskom: Budite Jedan! Budite u radosti!)


Kanal: Sheldan Nidle

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge