Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > SaLuSa - 27. listopada 2016


SaLuSa - 27. listopada 2016

Poruka 4

Rad na dubokim pitanjima sebstva ponekad je vrlo težak za svakoga od nas. Mi mislimo i osjecamo nakon razumijevanja odredenog problema da je on obrisan, a u stvari možda nije tako. Mi unaprijed ne znamo koliko dugo ce to trajati ili koliko truda moramo uložiti u razumijevanje i otpuštanje jednog problema, jedina sigurna stvar je da želimo razumjeti i nauciti. Dakle, ne cudite se ili ne ljutite se na sebe ako neki problemi još uvijek trebaju vašu pažnju i vi doživljavate nešto neugodno iznova i iznova nakon izvjesnog vremenskog razdoblja. U stvari, to je dobar znak za vas da je još jedan sloj ovog važnog problema spreman da bude izbrisan.

Svatko od nas ima svoj vlastiti nacin da se nosi s takvim problemom, pa ne postoji opca metoda koja se može na sve primijeniti. Postoji samo isti ishod za sve, a to je mudrost. Mudrost je konacni dio procesa ucenja. Potrebno je da svi mi prihvatimo tu cinjenicu, jer ako neki misle da nema korisnog znanja koje se može nauciti iz odredenog iskustva, oni ne mogu pomaknuti dalje od ponavljanja istog iskustva, pa se ne mogu pomaknuti do potpune slobode i ispunjenja životnog puta odredenog za ovu inkarnaciju.

U ovom procesu pametno je ne tražiti od drugih koji su ukljuceni u odredeni problem s vama, u odnosu na njihove misli i radnje koje su ucinili. Ako je netko drugi tko je ukljucen savršen - cak i ako to nikako ne izgleda tako - ogledalo je za sebe. Pa ako želite u potpunosti razumjeti, morate postaviti pitanje zašto samo vi. Ponekad je teško, posebno s iskustvima koja zahtijevaju puno vaše pozornosti, a svi ste vi sposobni završiti i zatvoriti svako doživljeno iskustvo i doci do mudrosti.

Nemojte zaboraviti da vi niste sami u tome, jer mudrost do koje dodete je mudrost koju cemo svi dijeliti. Vaši vodici su vrlo sretni da vam pomognu, a ako još niste sigurni koga pitati ili s kim razgovarati, samo gledajte znakove koje vam vodici daju. Želim vam vrlo uspješnu potragu.

SaLuSa

Danica
Link: http://salusanewmessages.blogspot.sk/2016/10/message-4.html
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge