Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > SaLuSa - 24. listopada 2016


SaLuSa - 24. listopada 2016

Poruka 3

Straha se morate osloboditi, i shvatite dragi prijatelji, radi toga što blokira vaše napredovanje. To nije ništa novo za sve vas koji ste u procesu vlastite transformacije. Strah je još uvijek prisutan u nekim vašim akcijama i mislima, jer vas se koristilo da stvarate njegovu energiju umjesto energiju ljubavi. Vaši obrasci su bili prilagodeni ovoj cinjenici i mnogi nacini su bili zatvoreni ili je protok pozitivne energije bio ogranicen na odredena mjesta u vašim tijelima. Tek samo jedna jednostavna pomisao na rijec strah još uvijek izaziva ovo ogranicenje protoka energije i morate si osigurati ispravan izbor oslobadajuci se energije straha. Vrlo je važno da razumijete kako je vaš strah stvoren i cime je uzrokovan - koji je glavni razlog za njegovo pojavljivanje.

Neke situacije se ponavljaju u vašem životu, jer ste dobili još jednu priliku da shvatite uzrok svojih strahova. Tu bi moglo biti više razloga i kad odlucite da ga se riješite, to znaci da morate svjesno raditi na razumijevanju prirode prvobitnog iskustva. Prvobitno iskustvo je prvo koje uzrokuje osjecaj straha. Buduci da ste se inkarnirali mnogo puta, to bi moglo zahtijevati da se osvrnete na vaše prve živote. Vi jednostavno morate saznati pravi razlog koji cete odmah osjetiti. Jer sada prisutna energija vam omogucuje da s lakocom prepoznate stvari od velike važnosti za vas.

Cak i ako znate što je to strah i što vam on uzrokuje, vi ga se ne možete osloboditi bez da svjesno obradite stara iskustva. Kad to ucinite, takve situacije koje su se redovno javljale u odredenim razdobljima vašeg sadašnjeg života više se nece pojavljivati. A vi cete si omoguciti da krenete naprijed.

Sada cu prestati govoriti o strahu, jer energija ove poruke ce takoder biti ogranicena :). Dragi svi, pokažite svoju odlucnost i hrabro zakoracite u ovaj proces, jer on je bitan i potreban korak za one koji žele krenuti dalje. Jer u ovom dijelu vašeg procesa uzašašca radi se o vašem dubokom unutarnjem sebstvu.

SaLuSa

Danica
Web stranica: http://salusanewmessages.blogspot.sk/2016/10/message-3.html
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge