Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > SaLuSa - 31. listopada 2016


SaLuSa - 31. listopada 2016

Poruka 5

Koliko puta ste razmišljali o ostvarenju odredene želje? Da, prvi odgovor ce biti samo jedna misao da je potrebno vidjeti da se nešto dogada - to su "male" želje koje jednostavno dokazuju da vaša moc stvaranja radi. Zatim su tu "vece" želje kojima je potrebno više energije da se ispune - to su želje od vece važnosti za vas, promjene u vašem nacinu života, promjene u vašim fizickim tijelima, promjene u obiteljskim odnosima - one ce se ispuniti kad budete potpuno odlucni da se odredeni problem riješi. Takvim željama ponekad treba više vremena - možda u nekim slucajevima godine - da budu uspješno stvorene u vašoj životnoj stvarnosti. To je tako da cim zatvorite jedan problem za koji ste mislili da je uzrok, još jedan se pojavi koji je podjednako povezan sa snažnom željom da osjecate da ce vas odvesti u mnogo lakši život, ispunjen s više ljubavi i srece i da ce vam biti lakše da se preselite na slijedeci nivo. Te želje stvaraju složen proces promjene, tako da zahtijevaju mnogo više rada da bi vidjeli sveukupnu promjenu svog života.

Nakon što ste radili na svim tim prethodno spomenutim željama, dolaze one najdragocjenije i nezaboravne koje držite toliko duboko u sebi, da bez obzira što se dogada one i dalje ostaju tamo, sigurne i cekaju savršen trenutak da se opet pojave u vašem umu. Možda ste mislili da one nisu bile realne, da su bile samo iluzija vaše probudene svijesti ili da su bile jednostavno da vam pomognu prevladati neka stvarno teška pitanja u vašem životu. Ali, dragi prijatelji, one su istina, one su vaša istina, one su sveti i najvrjedniji dijelovi vašeg bica.

Jer želja je stvaranje energije koja vas pokrece, odredeni kod u vašem blistavom svjetlu koje vas u stvari vodi do ispunjenja vaše sudbine. Pa, nemojte se iznenaditi da su te želje opet ovdje da bi koristili svoju najvecu moc na njih, da vam se te želje ostvare. A to što bi trebalo uciniti, o tome cete saznati upravo sada...

SaLuSa

Danica
Link: http://salusanewmessages.blogspot.sk/2016/10/message-5.html
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge