Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, August 20, 2013

SaLuSa - 20. kolovoza 2013

Svjesni smo vaših osjećaja i velikih očekivanja od budućnosti koja je pred vama. Došlo je vrijeme da zakoračite u vlastite snage i učinite da se sve to dogodi. Fokusirajte se na saznanje da ste postali mnogo snažniji s ogromnom ljubavi i svjetlom koje ste prihvatili u svoja bića i osjetite da li ste spremni za još jedan korak naprijed. Postavite sebi to pitanje, jer bi vam ono moglo dati više informacija nego što očekujete. Učinite to u miru kad imate dovoljno vremena i kada niste umorni i znati ćete što treba raditi ako bi odgovor bio ne. Oni od vas koji su spremni, osjetit će takvu sreću saznavši da su spremni da ih to premjesti još bliže području stalne smirenosti i znat ćete da su to ulazna vrata u dugo očekivanu višu razinu svijesti sa svim tim čudesnim željenim mogućnostima koje se počinju manifestirati. Uvijek vjerujte svom unutarnjem sebstvu i prihvatite ono što vam govori vaše više sebstvo i vi ćete shvatiti da se vaša stvarnost mijenja, to bi moglo biti jako iznenadno ostvarenje ili bi moglo doći u nizu prekrasnih otkrića koja će vam pokazati tko ste doista vi. Pozdravite i prigrlite te vlastite istine i pridružite se jedinstvu svega i dijelite te blažene osjećaje gdje god idete.

Ne zaboravite da ste bili izabrani za ta iskustva i što više prihvaćate tu istinu, da ste u mogućnosti učiniti sve što je planirano u ovoj sadašnjoj inkarnaciji, lakše ćete ispuniti sve potrebne ciljeve prije postizanja krajnjeg cilja u ovom razdoblju vašeg života, koje završava uzašašćem. Ovaj proces se ne može opisati riječima i kad se u potpunosti uronite u jedinstvo svega, vi ćete se kretati s takvom lakoćom, da će vas to iznenaditi i bit ćete zadivljeni brzinom kojom će se sve pokrenuti. To iznenađenje neće biti šokantno za vas, jer to se neće dogoditi ako niste spremni, jer naprijed možete ići samo ako ste u potpunosti sigurni što želite i uložite u to dovoljno energije. Neće biti zabune oko toga kako će se ovo manifestirati, jer mnogi od vas već znaju da će se to dogoditi na najbolji mogući način za sve uključene. Ako jednostavno pustite da svemir ispuni vaše želje na najljepši mogući način za sve, jedna od vaših najvećih briga će nestati i neće se više opet morati vratiti. Stoga se fokusirajte na ono što želite, i to će doći do vas u pravom trenutku sa svim ljepotama koje ste željeli.

Život je radost i sreća, a kad vaše zatraženo čišćenje bude napravljeno i završeno, vi ćete ući u ovo područje sa svojim osobnim znanjem koje sada dijelite i rado ćete ga dijeliti sa svima drugima, jer to je poanta vaših iskustava, da dijelite i naučite sve mogućnosti koje vaša duša želi iskusiti. Uvijek vjerujte da ste snažna bića svjetlosti i osjetite da ste povezani s Izvorom svega što jest i možete zatražiti pomoć ako je potrebno, možete dobiti inspiraciju, možete dobiti informacije ako ih trebate za vaš daljnji razvoj, te na taj način vi ste sposobni koristiti najmoćniju ljubav i svjetlost koja vas okružuje, učinivši da vaš unutarnji glas postane još jači i glasniji nego ikad prije. Slušajte ga i neka on bude vaš svjetionik na vašem putovanju natrag kući.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i volimo sve vas. Mi pomažemo u vašem povezivanju s Izvorom, i tako smo radosni da već mnogi od vas to mogu osjetiti i uživati u svom putovanju, koje vas vodi do vašeg pravog doma i sreći. Uronite se u ova divna osjećanja, i čisto blaženstvo će beskrajno teći u vas i još više ćete se otvoriti. Svi ste blagoslovljeni.

Kanal: MADAD
 
Izvor: SaLuSa in Love and Light
 
Preveo: Fredi


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge