Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, August 23, 2013

SaLuSa - 23. kolovoza 2013

Razina energija i dalje raste, a kad ih budete mogli primiti, sve više energije će vam biti poslane i stvorit će tako uzdižuće raspoloženje vašeg okruženja, koje će vas dovesti do tog blaženog dugo očekivanog stanja svijesti gdje nikakve sumnje ili brige ne mogu doprijeti do vas. Sve što trebate učiniti je da se otvorite prema tim energijama i prihvatite sve što će nakon toga uslijediti, s ljubavlju i razumijevanjem, jer to je najlakši put kako ostati u tijeku novog. Mnogi od vas ste već pronašli savršen način za sebe, i mi smo vrlo sretni da vidimo vaš ogromni rast u tako malo vremena. Svatko od vas ima različit put koji je odabrao, pa je na svakom pojedincu da odluči što djeluje, a što nije prikladno za kretanje prema naprijed. Osjetite kako to prihvaćanje osvjetljava vaš put svjetlom, i pokazuje vam kako je vrijeme za ne želiti rješavati neka pitanja prošlo, jer vi se jako dobro sjećate što je odbijanje izazvalo u vama. Ovo je najljepše doba u vašem sadašnjem životu, pa uživajte u svakom trenutku znajući da je potrebno da izbrišete sve niže energije prije nego što budete mogli ući u više.

Mi osjećamo da će ovi dani biti ispunjeni radošću i neizmjernom ljubavi koja teće između svih nas, i mi jako uživamo u našoj vezi sa vama, jer mnogi od vas su sposobni to osjetiti. Svi vi koji želite biti povezani, već jeste, i primate našu energiju i komunikaciju izravno, ili ćete uskoro biti povezani, jer nakon što osjetimo da ste za to spremni i da je to vaš izabrani put, slobodni smo vas pozvati da nam se pridružite. Mi to ne možemo učiniti prije nego što ste spremni, jer to ne bi bilo u skladu s vašom slobodnom voljom, a vaše razumijevanje toga ne bi moglo biti onako kako biste željeli. Mi jednostavno poštujemo vašu odluku i vašu potrebu za pronalaženjem onoga što vi želite sa svojim vlastitim sposobnostima. Mi vas uvijek vodimo i šaljemo vam našu ljubav i osluškujemo vaš poziv. Mi ne možemo nikoga prisiljavati da nas prihvati bez da je za to spreman, pa ako osjećate da ste spremni i sigurni da se želite povezati, pozovite nas jer mi smo ovdje. Oni koji su to već učinili spremni su za susret s nama, jer oni će omogućiti svima drugima da učine isto kada osjete da su spremni. Mi smo vaša obitelj i još jednom mnogi od vas će nas prihvatiti, mi ćemo se sve više pokazivati na vašem nebu, a također će nam biti dopušteno da se prizemljimo. Imajte na umu da mi uvijek djelujemo u skladu s vašim željama i sposobnostima, jer mi poštujemo vašu slobodnu volju i vaše odluke.

Također, mi još uvijek radimo na svim promjenama vašeg financijskog i ekonomskog sustava, i vi možete o njima čitati svakodnevno, a naredni dani će također biti ispunjeni poslovnom aktivnošću, jer vaše su vibracije dosegnule novu najvišu razinu nego ikad, a vi ste spremni prihvatiti promjene bez brige ili ljutnje. Prihvatite ih s razumijevanjem i ne dopustite sebi da budete povučeni natrag u staro. Vi se ne morate više držati staroga, jer ono vam ne može dati više od onoga što je već dalo. Jednostavno si dopustite da "letite" i znajte da sve ima svoju svrhu, a to je učinjeno kako bi poboljšali svoj život i imajte na umu da "mračna strana" sada više nema moć da ga zadrži i da ga promijeni.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i mi smo uzbuđeni isto tako kao i vi, jer naš je susret tako blizu, i mi vas dočekujemo raširenih ruku, a naša ljubav beskonačno teče ka svima vama. Osjetite to i pridružite nam se, jer zajedno ćemo stvoriti takav prekrasan doživljaj za cijeli svemir.

Kanal: MADAD
 
Izvor: SaLuSa in Love and Light
 
Preveo: Fredi


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge