Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, August 16, 2013

SaLuSa - 16. kolovoza 2013

Vaše doživljavanje stvarnosti brzo se mijenja i ako se na trenutak zaustavite i razmislite trenutak o tome, shvatit ćete da su se vaša osjetila i vaše percepcije uvelike promijenile. Nakon što prihvatite te promjene, bit će drugih koje će brzo uslijediti, jer to je ono što želite iskusiti i to je ono zbog čega ste došli ovdje. Mi vas vodimo na vašem putu i sretni smo da vidimo kako mnogi od vas rade na postizanju stanja uma lišenog sumnje, jer dvojbe su samo tamo u vašem umu, jer vaše srce je glavni izvor svih informacija i svih mišljenja, s toliko svjetla i ljubavi koja vam se šalje, sigurno nema mjesta za sumnju. To je razlog što vam toliko puta govorimo da morate slušati svoje srce, jer vi znate i osjećate da tamo nema nižih vibracija misli ili straha. Ako niste sigurni u svoje reakcije na situaciju koja se događa u vašem životu, jednostavno ju provjerite sa svojim srcem, i dobit ćete najbolje rješenje. To se može primijeniti na na sve ono s čime imate “problema”, jer vaše srce je naraslo toliko veliko i ima takvu moć da je pravo vrijeme da se podsjetite kako ga koristiti za svoje vlastito dobro i za dobro svih.

Mi smo s vama i dijelimo vašu radost kad ste u mogućnosti da se spojite na više stanje svijesti i osjetite kako je to biti bez brige i drugih starih osjećaja koji vas prate duže vremena. Imajte na umu da će se to događati sve češće i češće sve dok ne budete u stanju trajno ostati u tome. Radimo na tome da dobijete točne informacije tako da možete znati što očekivati kada dođe do slijedeće promjene. Svjesni smo činjenice da se svi među vama ne mogu izravno povezati s nama ili to ne žele iz svojih vlastitih razloga, tako da smo vrlo blizu otvaranja novog kanala s informacijom koju zahtijevate za kretanje na vašem procesu uzašašća, jer svatko treba dobiti jednaku šansu da čuje što mi imamo za podijeliti sa vama. Oni koji ne žele čuti , jednostavno će to ignorirati, ali oni od vas koji žele takve informacije, bit će "automatski" vođeni do tog izvora. Zato ostanite podešeni na našu energiju i vrlo brzo te informacije će početi teći izravno k vama.

Majka Zemlja je čvrsto priključena na njenu "novu" višu stvarnost i ona se veseli i pozdravlja vaše pridruživanje njoj. Ostanite povezani s njom, i ona će vam također pomoći da se oslobodite starog. Nastavite joj slati ljubav, jer ona je rado dijeli sa svima vama, mislite s ljubavlju na ona mjesta za koja znate da im je potrebna i ubrzo će se sve nasilje zaustaviti i dugo očekivani mir će doći i ostati, jer to je ono što tako snažno želite, a to isto želi i naš Stvoritelj. Sve će se riješiti tako savršeno, da nitko neće dobiti nikakvu šansu da započne još jedan sukob na bilo kom mjestu na vašoj voljenoj Zemlji. Osjetite da su dugo očekivane promjene ovdje i ne fokusirajte vaše umove na stare vijesti koje još uvijek izvješćuju isto, umjesto toga gledajte i osjetite sve nove i svježe energije oko vas i shvatite da ste snažniji, manje sumnjičavi i manje zabrinuti unutar sebe. Mi to ponavljamo toliko puta, jer želimo da svi vi shvatite ovu točku evolucije vašeg uma.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i osjećam se blagoslovljen što sam jedan od vaših vodiča i tako radosno očekujem naš susret. To će biti tako lijepi dio u našim životima da će ga svi pamtiti jako dugo. Nastavite dijeliti svoje svjetlo svima i unaprijed se radujte onome što ste planirali za sebe, jer već možete vidjeti kako se to događa.

Kanal: MADAD
 
Izvor: SaLuSa in Love and Light
 
Preveo: Fredi


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge