Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, November 19, 2013

SaLuSa - 19. studenog 2013

Jeste li spremni biti uronjeni u dublji osjećaj ljubavi koji će odmah okružiti vaše biće kad zakoračite u svoju višu stvarnost. Ova energija ljubavi sada se mijenja, i što ju više pustite u sebe, više ćete biti privučeni svojim novim iskustvima. Ostati u ljubavi znači gledati na sebe na način na koji doista jeste i prihvatiti sve što stvara cjelovito biće s razumijevanjem da se daje ljubav vama i drugima. Svaki dio vašeg tijela, svako pamćenje i razmišljanje stvara jedinstvo s vašom dušom, vašom svijesti koja je željela fizički oblik i situacije koje će doživjeti tijekom ovog života, kako bi vas savršeno dovela do točke gdje ste sada. Ta ljubav vam omogućuje dublji uvid u vaša iskustva i dobivanje više mudrosti od njih, a kad to razumijevanje dođe, možete pustiti da iskustva s odgovarajućim sjećanjima i mislima odu, i u potpunosti oslobodite sebe za novo.

Osjetite kako energija riječi "novo" rezonira s vama. Mnogi od vas su doživjeli ili nikad vezali svoju svijest na ovu vrstu uzašašća, tako da svi osjećate ogromnu privlačnost da ga u cijelosti doživite. Sve što je novo uvijek stvara takvu privlačnost svima nama, jer znamo da nam to donosi više mudrosti i saznanje da to nećemo postići bez da duboko i potpuno doživimo naše izbore. Ovi posljednji trenuci života u staroj stvarnosti su ovdje da to učinite i razmislite o tim izborima koji se još nekako zadržavaju unutar vašeg uma i konačno ih otpustite s velikim razumijevanjem da ste sada svi za to sposobni. Osjetite slobodu koja slijedi ubrzo iza toga, a mi znamo da vi više nećete spremiti ovaj posao za kasnije vrijeme. Znamo da su iskustva nižih vibracija ponekad vrlo oštra i stvaraju snažan osjećaj tuge i mnoge druge osjećaje koji negiraju postojanje ljubavi, ali mi smo uvijek s vama i šaljemo vam jako puno ljubavi kako biste postali još jači za pretvaranje svih vaših iskustava u mudrost.

S vašim završnim čišćenjem, i Majka Zemlja je također spremna otpustiti svoje energije nižih vibracija iz svog tijela, a na taj način ona će uvelike podržati vaše kretanje u višu stvarnost. Ona također osjeća energiju koja se diže iznutra, a to se doživljava na površini, i mi vidimo kako njezino tijelo sjaji prekrasnim čistim svjetlom vaše pridružene ljubavi. Osjetite jedinstvo s njom, jer ona će biti dio vaše stvarnosti, sve dok svi ne budete osjetili da je vrijeme da se preselite negdje drugdje, a ona će pozdraviti druge duše za zajednička nova iskustva.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i želim da svi vi iskusite mirno stanje uma, jer vaše srce sada govori svima vama i daje vam potrebne informacije za vaše kretanje na više. Pitajte svoje srce, jer ono je najbolji izvor odgovora, jer tamo je sve što trebate znati u ovom trenutku, a količina informacija rapidno raste, tako savršeno usklađeno s brzinom kojom hodate ili trčite prema novom.

Kanal: madad

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/11/english-salusa-19112013.html

Web stranica: SaLuSa in Love and Light

Preveo s engleskog: Fredi
salusa12-11-13.html

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.

Galactic Channelings

Create Your Badge