Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, November 19, 2013

SaLuSa - 19. studenog 2013

Jeste li spremni biti uronjeni u dublji osjećaj ljubavi koji će odmah okružiti vaše biće kad zakoračite u svoju višu stvarnost. Ova energija ljubavi sada se mijenja, i što ju više pustite u sebe, više ćete biti privučeni svojim novim iskustvima. Ostati u ljubavi znači gledati na sebe na način na koji doista jeste i prihvatiti sve što stvara cjelovito biće s razumijevanjem da se daje ljubav vama i drugima. Svaki dio vašeg tijela, svako pamćenje i razmišljanje stvara jedinstvo s vašom dušom, vašom svijesti koja je željela fizički oblik i situacije koje će doživjeti tijekom ovog života, kako bi vas savršeno dovela do točke gdje ste sada. Ta ljubav vam omogućuje dublji uvid u vaša iskustva i dobivanje više mudrosti od njih, a kad to razumijevanje dođe, možete pustiti da iskustva s odgovarajućim sjećanjima i mislima odu, i u potpunosti oslobodite sebe za novo.

Osjetite kako energija riječi "novo" rezonira s vama. Mnogi od vas su doživjeli ili nikad vezali svoju svijest na ovu vrstu uzašašća, tako da svi osjećate ogromnu privlačnost da ga u cijelosti doživite. Sve što je novo uvijek stvara takvu privlačnost svima nama, jer znamo da nam to donosi više mudrosti i saznanje da to nećemo postići bez da duboko i potpuno doživimo naše izbore. Ovi posljednji trenuci života u staroj stvarnosti su ovdje da to učinite i razmislite o tim izborima koji se još nekako zadržavaju unutar vašeg uma i konačno ih otpustite s velikim razumijevanjem da ste sada svi za to sposobni. Osjetite slobodu koja slijedi ubrzo iza toga, a mi znamo da vi više nećete spremiti ovaj posao za kasnije vrijeme. Znamo da su iskustva nižih vibracija ponekad vrlo oštra i stvaraju snažan osjećaj tuge i mnoge druge osjećaje koji negiraju postojanje ljubavi, ali mi smo uvijek s vama i šaljemo vam jako puno ljubavi kako biste postali još jači za pretvaranje svih vaših iskustava u mudrost.

S vašim završnim čišćenjem, i Majka Zemlja je također spremna otpustiti svoje energije nižih vibracija iz svog tijela, a na taj način ona će uvelike podržati vaše kretanje u višu stvarnost. Ona također osjeća energiju koja se diže iznutra, a to se doživljava na površini, i mi vidimo kako njezino tijelo sjaji prekrasnim čistim svjetlom vaše pridružene ljubavi. Osjetite jedinstvo s njom, jer ona će biti dio vaše stvarnosti, sve dok svi ne budete osjetili da je vrijeme da se preselite negdje drugdje, a ona će pozdraviti druge duše za zajednička nova iskustva.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i želim da svi vi iskusite mirno stanje uma, jer vaše srce sada govori svima vama i daje vam potrebne informacije za vaše kretanje na više. Pitajte svoje srce, jer ono je najbolji izvor odgovora, jer tamo je sve što trebate znati u ovom trenutku, a količina informacija rapidno raste, tako savršeno usklađeno s brzinom kojom hodate ili trčite prema novom.

Kanal: madad

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/11/english-salusa-19112013.html

Web stranica: SaLuSa in Love and Light

Preveo s engleskog: Fredi
salusa12-11-13.html

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge