Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, November 15, 2013

SaLuSa - 15. studenog 2013

Što se više pripremate za ulazak u vašu višu stvarnost, tim više doživljavate njene snažne više energije i otpuštate vremenska ograničenja. Ponekad ćete možda doživjeti da se ljudi i stvari kreću brže nego obično, kad ste se upravo probudili iz sna ili duboke meditacije gdje ste bili spojeni na tok vremena u višoj stvarnosti. To vam može dati vrlo dobru sliku o tome kako lagano teče život, bez žurbe i jurnjave koje ste jako puno koristili do sada, i usporavali samo kada je vaš radni dan završio. To je zato da vam se pokaže da ulaskom u "bezvremensku" zonu viših realnosti vi ćete, prirodno, usporiti i uživati u svemu koliko god to želite. Nemate potrebe brinuti se da ćete zakasniti za neka druga iskustva, jer smisao života je da duboko iskusite sve što ste izabrali, a zatim uđete u novo iskustvo kada ste u potpunosti završili prethodno. I znajući da jednostavno ne možete zakasniti za svoja životna iskustva pomaže i hoće vam pomoći da se prilagodite ovoj velikoj promjeni.

Često smo vas podsjećali da vjerujete u sebe, jer s tim dolazi više povjerenja za sve što činite, i da je na sva hitna pitanja odgovoreno s vašom vlastitom mudrošću, a sve to je potrebno shvatit bez uzrokovanja konfuzije u vašem umu, a s vašim vlastitim odgovorima, vjerovanje u sebe ponovno raste. To može biti opisano kao krug povjerenja i mudrosti, i ako pobliže pogledate na bilo koju drugu stvar, saznat ćete da životno iskustvo ima mnogo krugova u sebi. Mi to vidimo kao osnovu za naše razumijevanje kreacije, jer krug je iskonski oblik koji možete pronaći posvuda, počevši s protokom energije, pa onda našim stanicama, našim planetom, našom galaksijom - oblik kruga je jasno vidljiv, a vi doživljavate život također u krugovima, a kada ste spremni krenuti dalje, vi stvarate jedan drugi krug iskustva za sebe privlačeći više iskustvo u vaš trenutni krug i stvarajući ono što vi zovete Vesica Piscis (Presjek dva kruga istog radijusa, koji se sijeku tako da centar svakog kruga leži na obodu drugog, op.p.). Ta dva kruga dovoljno su spojena da možete stvoriti most u drugi krug iskustava, i da ste svjesni da je ovaj prijelaz najljepše iskustvo.

Gledajte ove krugove u svom vlastitom životu, i oni će vam pomoći da očistite i otpustite sve što vam ne treba. Ponekad nešto doživljavate iznova i iznova, i pitate se što je to što ne razumijete ili ne prihvaćate kada se ova situacija još uvijek događa, i vi ćete saznati da je ponekad potrebno izaći iz tog kruga i pogledati na njega iz druge perspektive, iz više perspektive koja vam je uvijek dostupna u ovom trenutku vaše transformacije. A onda, nakon što ste prihvatili mudrost koja je dolazila iz određene ponavljajuće situacije, možete ju ostaviti iza sebe za uvijek, i to će se pretvoriti u čisto znanje koje će biti dodano kolektivnoj svijesti iz kog svi ostali mogu učiti kad su spremni to učiniti. Na taj način će za njih biti puno lakše ući u Novo i moć vašeg kolektivnog izbora će se ogromno povećati.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i mi se osjećamo jako blizu svih vas. Mi vas promatramo s radošću, jer vi tako radosno stupate u krug univerzalnog znanja i saznajete da strah i brige nisu više prisutni u vama. Vaša snaga ljubavi je u porastu, i kad zamislite da je ona krug oko vašeg tijela, vi štitite sebe da drugi neželjeni energetski krugovi ne bi ušli u vaše svjetlo.

Kanal: madad

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/11/english-salusa-1511213.html

Web stranica: SaLuSa in Love and Light

Preveo s engleskog: Fredi
salusa12-11-13.html

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge