Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, November 22, 2013

SaLuSa - 22. studenog 2013

Ovo vrijeme vaše godine obično je vrijeme kad počinjete razmišljati o drugima na nježniji način i kad doživljavate manje stresnih trenutaka dok počinjete novu godinu s nadom i željama koje polako nestaju kako godina prolazi. Ovaj kraj godine za mnoge neće biti isti, a mi znamo da već to osjećate. Ne postoji nikakva želja u vama da dajete uobičajene darove i očekujete takve darove zauzvrat. Shvatili ste da najveći dar koji možete dati svim svojim sadašnjim članovima obitelji i svima drugima, je vaša ljubav, koja bezuvjetno teče do njihovih srca i pomaže im na njihovom vlastitom putu. Mnogi od vas osjećaju da ne postoji više potreba za održavanje starog načina svetkovanja svjetla koje je prisutno u vama i oko vas. Oni koji su spremni slaviti i izraziti zahvalnost na novi način, zakoračivši u više realnosti i šaljući sve više ljubavi svima koji su spremni da ju prime, i oni će drugima otvoriti mnogo više mogućnosti koje mogu izabrati.

S tim mogućnostima prisutnim u kolektivnom umu cijelog čovječanstva, oni koji će se probuditi ili će završiti svoj proces buđenja, kasnije u svoje vrijeme, izabrat će bolji način i dodat će mu svoje vlastite želje prema svojoj svrsi života, tako da će svatko iskusiti jedinstven način uzašašća. Svi će osjetiti vrlo jaku snagu vodilju unutar sebe koja će ih usmjeriti na ispunjenje vlastitih izbora i želja. Neće biti potrebe slijediti druge sve dok će to biti njihov izbori i želje, i svi ljudi će osjetiti ogromnu snagu koju će sloboda donijeti, a to će donijeti to veliko razumijevanje da nitko drugi nije odgovoran za životna iskustva, nego vi sami, a stavljanje krivnje na druge više neće biti prisutno i više neće stvarati mržnju i bijes među ljudima. Sklad i mir će prevadati u vama, a također i u vanjskom svijetu, koji će biti povućen u kolektivno iskustvo više realnosti sa snažnom voljom cijelog čovječanstva.

Ovaj proces kolektivne promjene zahtijeva nešto vašeg vremena, kao što već znate, ali sve potrebne promjene počele su prije mnogo godina, a sada su se ubrzale zbog vaše povećane snage vaše želje da vidite svijet, koji vam je dao toliko puno dragocjenih iskustava koja su se pretvorila u mudrost, koja su slobodna i uravnotežena i ujedinjena. S vašim vlastitim uzdizanjem, ostali će lako naći svoj put i svoj vlastiti način, Jer energija ljubavi stvara tu potrebnu privlačnost prema onome što se traži, na isti način na koji ste vi privučeni svim višim energijama. Stvoriteljeva je želja da doživi takvu snažnu promjenu u ovom svijetu i promjene koje slijede u svim većim dijelovima cijele kreacije u kojoj svi mi postojimo. Zapamtite da ste vi dio Stvoritelja, i vi nosite ovu želju u sebi, i da je to vaša vlastita želja i izbor koji je jednak vašoj slobodnoj volji i stvarate put koji će vas dovesti do iskustva konačnog jedinstva sa snagom kreacije.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i želim da shvatite moć vašeg izbora da dijelite ljubav sa svima ostalima. Možete ih podići iz njihove vlastite kreacije patnje, samo s osmjehom ili mislima ljubavi ili riječima koje im šaljete. Nećete im pomoći ako ste vezani za njihova vlastita osjećanja, nego ćete im pomoći osjećajući ljubav koja je prisutna svuda uokolo, jer vi ih ne možete spasiti; na svima je da nađu svoj vlastiti put i mjesto unutar svega što jest.


Kanal: madad

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/11/english-salusa-19112013.html

Web stranica: SaLuSa in Love and Light

Preveo s engleskog: Fredi

< previous message | next message >


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge