Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, August 13, 2013

SaLuSa - 13. kolovoza 2013

Osjetite energije koje okružuju svakog od vas, i ako imate osjećaj ljubavi i radosti, onda ih zadržite unutar sebe koliko god možete, a ako imate iz nekog razloga osjećaj da ste u nižim energijama, postoji nešto što morate napraviti na tome ili otpustiti ih. Te energije su čista svjetlost i ljubav i one vas vode na vašem odabranom putu. Slušajte ih i osjetite ih, jer one vam točno pokazuju u čemu je problem. Fokusirajte svoje namjere na čišćenje starog, jer samo je ostalo malo teške prtljage koju nosite mnogo, mnogo godina. Osječajte se ponosni sobom, zato što ste bili u stanju to učiniti u takvim teškim uvjetima i s time, vi ste omogućili drugima da učine to isto puno lakše i brže. To će vam dati zadovoljstvo i osjećaj jedinstva koji svi vi želite osjetiti. Sjetite se da ste svi došli u ovaj život da radite točno ono što radite i mnogi od vas su već svjesni buduće potrebe ili "posla" koji ćete uraditi.

U mnogim životima niste bili svjesni vaše prave svrhe da živite tamo gdje ste živjeli i samo nakon što ste napustili svoje tijelo postalo je jasno, da vi učite svoje lekcije. Vi sada nosite svu mudrost iz vašeg učenja i nosite ju sa sobom u više razine postojanja. Vi ste nosili svoje tijelo, koje će biti poboljšano dok učite koristiti svoje nove sposobnosti, za koje su neki već saznali da svaka takva promjena počinje s time kako vi razmišljate o sebi. Ako želite neke promjene za svoje tijelo, vi morate razmišljati o tome, jer misli su stvaranje, ali bez ikakve sumnje u to da niste sposobni napraviti takvu stvar, i vi ćete ih vidjeti kako se događaju. Jednom kad budete živjeli u potpunosti u višim sferama, bit ćete u mogućnosti da promijenite nešto trenutačno bez "čekanja". To je još jedan od razloga zašto biste trebali održavati um oslobođen briga i sumnji, jer one uzrokuju konfuziju o tome što stvarno želite. Vi morate razmisliti o razlozima vaše sumnje, i sigurno ćete dobiti svu pomoć kako bi ih razumjeli, a onda ih očistili s puta, i mogli biste biti iznenađeni koji su bili prvobitni razlozi za njih. Nakon što ih otpustite, ne osvrčite se unatrag i uživajte u osjećanju slobode i sreće koju ćete osjetiti odmah nakon što sumnje budu nestale.

Ovo razdoblje u vašim životima je puno promjena, doslovce svaki dan se događaju promjene, neke bi mogle biti jako velike i mogu zahtijevati vašu punu pažnju duže, ne samo kraće vrijeme,a neke bi mogle biti manje, ali sve one ispunjavaju božanski plan za vašu transformaciju u Bića svjetlosti s punom svijesti. Mnoge stvari se trebaju promijeniti unutar vas i izvana, što znači da ste vrlo zauzeti upravo sada i sve više promjena dolazi do vas, tako nemojte zaboraviti uzeti dovoljno vremena za odmor i usklađivanje s vašim višim Ja i vašim odabranim putom. Nakon što budete uistinu usklađeni, prestat ćete čekati da se nešto dogodi, jednostavno ćete to učiniti.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i osjećam radost da sve više vas postaje spremno za slijedeći korak u uzdizanju u najljepšu stvarnost koju ste do sada doživjeli. Ima toliko toga za doživjeti i to je izvan onoga što riječi mogu opisati. Vrijedno je staviti sve brige na stranu i pridružiti joj se. Mi smo tako blizu vas, osjetite nas.

Kanal: MADAD
 
Izvor: SaLuSa in Love and Light
 
Preveo: Fredi


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.

Galactic Channelings

Create Your Badge