Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, November 12, 2013

SaLuSa - 12. studenog 2013

Osjećate li intenzivne promjene u svojim tijelima dragi moji? One su završene ovih dana, a kad vaše tijelo apsorbira i prilagodi se višim frekvencijama koje vam se šalju u ovom trenutku, vaša svijest će biti slobodna doživjeti izabranu višu stvarnost bez pretjeranog opterećivanja vašeg tijela, jer ono treba obraditi sva iskustva i podijeliti ih s drugima. Mnogi od vas su već posjetili i doživjeli svoju višu stvarnost u svojim astralnim tijelima i sjećate se samo nekoliko blaženih trenutaka toga. Te posjete su također pripreme za vaš konačni trenutak procesa uzašašća u višu stvarnost. Sjetit ćete se svakog detalja i svakog osjećaja iskustava vaše više stvarnosti, a to će vas učiniti još snažnijima nego što ste sada. Protok vremena i njegovo značenje će se definitivno promijeniti i vi ćete biti potpuno svjesni vaših veza unutar više stvarnosti postojanja. Svaka pojedina sposobnost će biti usavršena s njima, a vi ćete jednostavno biti prisutni u Sada unutar obje stvarnosti. Vaše tijelo će djelovati kao snažan svjetlosni instrument koji će primati čiste više frekvencije i transformirati ih u one koje svi drugi mogu lako apsorbirati. Frekvencija će se intenzivirati sve dok svi oni od vas, koji su izabrali da uzađu, budu u mogućnosti da to učine.

S vašom promjenom dolazi također promjena vašeg društva i načina na koji čovječanstvo gleda na planet na kom živi i na druge planete u sunčevom sustavu i galaksiji. Vaše vlastito znanje i znanje koje se dijeli kroz vas pomaže da se "otvore oči" i vidi istina o vašem mjestu u svemiru. Nemojte podcijeniti svoje znanje i razumijevanje, jer istina o kreaciji je jednostavna i svi oni koji su probuđeni za znanje svojih srca, svjesni su toga. Postoji mnogo načina da ta istina može biti izražena, i svaki od vas ima svoju verziju tog razumijevanja, ali osnovni princip uvijek ostaje nepromijenjen. Mi smo ovdje da to doživimo. Mi smo ovdje da doživimo sve mogućnosti koje smo privukli da stvorimo, jer unutar svake duše je ta snažna želja da uvijek traži više. Ta želja je također dovela do vašeg vlastitog istraživanja i rasta u svjetlosti, i samo s vašim prisustvom na mjestu u kom se trenutno sada nalazite, vi ste zapalili iskru u drugima zbog njihove želje da se promjene u plamen promjena koji će im omogućiti da ispune svoju svrhu postojanja unutar ove stvarnosti.

Iznova osjetite sve promjene koje se događaju i prihvatite ih kao dijelom vaše velike želje da se pokrenete. Mi vam pomažemo da se uskladite s višim frekvencijama, jer naši obrasci se koriste za njih, i mi smo vrlo sretni što ih želite primati cijelo vrijeme, iako one ponekad čine da su vaša tijela više umorna. Mi pažljivo i brižno bdijemo nad svima onima koji žele biti povezani s nama i da izravno primaju naše energije. Mi također kolektivno šaljemo naše energije svima vama, jer osjećamo da se vrijeme našeg općeg prihvaćanja vrlo brzo približava.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i vrlo sam sretan što dijelim svoju energiju sa svima vama. To su vrlo blaženi trenuci i znam da mnogi od vas žele podijeliti svoje vlastite energije sa svim ostalima. Vi ste narasli u svjetlo, i pustite ga da teče k onima koji ga trebaju, samo s jednom mišlju da dostiže do svih. Misli postaju vaš moćan alat za postizanje i ispunjenje vaših ciljeva i želja koje ste postavili sebi u ovom životu. Ovo je vrijeme vašeg života i želimo vam da shvatite kako je lijep.

Kanal: madad

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/11/english-salusa-1211213.html

Web stranica: SaLuSa in Love and Light

Preveo s engleskog: Fredi


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge