Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > SaLuSa - 8. siječanj 2017


SaLuSa - 8. siječanj 2017

Poruka 19

Trenutno hladno vrijeme i snježne oluje su dio čišćenja energije i priprema za još više frekvencije koje će početi dolaziti nakon što čišćenje bude završeno. Sve je uređeno u savršenom redu i nijedan korak nije propušten ili zaboravljen. Vaša snažna volja, oslobođena od svih vanjskih utjecaja, otvorila je vrata našem jedinstvu. Sada je osigurano da ste spremni doživjeti ono što želite i ono za čime vaše srce žudi. Velika radost je u našim srcima što ste omogućili sebi da budete podignuti od ljubavi tako visoko, da sada možete vidjeti istinu. Sada je trenutak u povijesti Majke Zemlje koji će biti zapamćen kao početak Jedinstva - jedinstva koje će nas sve odvesti u beskrajno polje blažene i svete ljubavi. U stvari, ova radost se ne može izraziti riječima, tako da vam je šaljem s ovom porukom.

Uskladite se s protokom vlastitog toka duševne energije koliko god ste u mogućnosti i osjetit ćete tu sreću i to će vam pomoći da odbacite sve ono što želite, to će učiniti da se jednostavno osjećate divno i mirno i smireno i gledate kako se sve to događa. Snažno izrazite sve što želite da vam se dogodi i osjetite stalan protok energije koja teče i sve mijenja za vas. Nemojte misliti da je vaša želja sebična na bilo koji način, jer želja za vlastitom srećom je najveći dar koji možete dati svima drugima. Zamislite svu tu energiju koja će izlaziti iz vašeg srca u ovu stvarnost i podići će mnogo druge iz njihovog vlastitog ograničenog iskustva i sve će savršeno raditi za svakoga.

Završavam ovu poruku sa željom da podijelite veliku radost koju sada osjećam u svom srcu i osjećat ću je sve dok još veća radost ne ispuni cijelo moje srce.

SaLuSa

Kanal: Danica
Izvor: http://salusanewmessages.blogspot.sk/2017/01/message-19.html
Preveo: Fredi









Share |



Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com




Galactic Channelings

Create Your Badge