Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, August 9, 2013

SaLuSa - 9. kolovoza 2013

Vidimo kako je svjetlo u porastu svakog dana sve više na vašem planetu, a također osjećamo kako ste sve više u jedinstvu s njim, što omogućuje Majci Zemlji da ukloni ostatke negativnih energija. Bit će nekih potrebnih promjena vremena, ali sigurno nikakvih katastrofa kao što neki još uvijek žele da vjerujete. Fokusirajte se na pozitivne energije koje dolaze na vaš put i neka sve dvojbe budu izbrisane i neka nestanu, jer svatko od vas je točno na pravom mjestu i u trenutku vremena da to doživi ono što ste planirali, prije dolaska u ovaj život. Sve je kako treba biti, a okrivljavanje i optuživanje drugih neće nikome pomoći, posebno ne onima koji su uključeni u to iskustvo. Umjesto toga šaljite im svjetlo i ljubav ili mjestima gdje se te promjene događaju i sigurno ćete odmah vidjeti učinke. Zadržite fokus na bezuvjetnoj ljubavi, jer to je energija koja će vas vući naprijed. Vi ste imali dovoljno iskustava s ljutnjom i mržnjom, tako da ste sada sposobni vidjeti razliku u ishodu.

Mi smo samo misao udaljeni i uvijek smo sa vama. Vidimo neke od vas koji se još uvijek bore s time kada i kako ćemo doći, a mi vam opet kažemo da dolazimo u pravom trenutku i da biste trebali ostaviti sve brige za sobom. Ovo je trenutak i sve je sređeno i spremno i vi trebate samo dopustiti da se to manifestira u vašoj stvarnosti. Sumnje naravno nisu od velike pomoći u ovom procesu, pa dopustite sebi da istinski osjetite ljepotu i veličanstvenost onoga što dolazi. Dopustite vašem umu da nekoliko trenutaka pogleda u budućnost tijekom vašeg radnog dana i znamo da ćete osjetiti da ste tako blizu, da će vas to nasmijati. Radujte se tim trenucima, jer ćete ih pamtiti jako dugo vremena kao najljepše iskustvo mnogih života.

Pripremite se za slijedeći dio vašeg procesa uzašašća, jer vaš život će se brzo mijenjati bez ikakvih nepotrebnih zastoja, naravno ako ne poželite da to ne učinite. To će biti nevjerojatno putovanje prema stanju pune svijesti i stanju blaženog postojanja o kom smo mnogo puta govorili. Sjetite se svega što smo vam govorili i što vam govorimo i osjećamo da osjećate uzbuđenje što ste dio toga. Uskoro ćemo govoriti izravno vama. Vjerujte sami sebi da ste napravili takav korak naprijed da ste sada spremni da primite puno više informacija bez da postanete zabrinuti. Oni koji ih ne budu željeli čuti jednostavno će ih ignorirati, kao i svaku drugu informaciju, dok ne budu spremni za njih. Ne brinite za bilo koga, jer oni su odlučili da ostanu u nižim vibracijama za više iskustava, i ne bi se osjećali ugodno u višima, ali ljubav će uvijek ostati i vi ćete im pomagati sa svojim višim vibracijama da shvate svoje izbore, čak i onda kada izgleda da su apsolutno zatvorili svoje umove da to prihvate. Samo im šaljite svoju ljubav i znajte da im to pomaže u učenju.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i mi dijelimo vaše uzbuđenje zbog onoga što dolazi. Šaljemo našu ljubav svima vama, i tako smo radosni što ju osjećate i vraćate ju nama.

Kanal: MADAD
 
Izvor: SaLuSa in Love and Light
 
Preveo: Fredi


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge