Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, November 8, 2013

SaLuSa - 8. studenog 2013

Vaše sunce vam šalje vrlo intenzivne energetske obrasce koji završavaju vaš temeljni transformacijski proces u Bića svjetlosti. Nakon što apsorbirate te energije u sebe, vaše tijelo će biti spremno primiti i prihvatiti sve što će vaša svijest doživjeti. Sunce je portal za druge dimenzije stvarnosti i da ono što vidite kao sunčeve baklje su snažni energetski transferi iz viših frekvencija poslani na vaš planet i sve njegove stanovnike. Vi možete osjetiti tu čistu energiju Sunca kada mirno stojite bez pokreta na suncu, to je topao i mili dodir ljubavi koja je poslana vama i koja pomaže vašim tijelima da se promijene u one koji mogu primiti više frekvencije koje se šalju u ovom trenutku. Osjetite odgovor vašeg vlastitog tijela na to svjetlo, i pozdravite te više energije kao sve potrebne obrasce koji su u njima uključeni za vašu uspješnu transformaciju.

U ovom trenutku, sve staro je pometeno i otopljeno u ogromnom svjetlu koje vas okružuje, tako da možete doživjeti neke misli ili sjećanja koja se često ponavljaju u vašem umu, a to vam može izgledati kao da ne odlaze, iako ste ih primili i otpustili ih. Vašem umu treba neko vrijeme da procesuira sve promjene koje se događaju, i znajte da su te stare misli očišćene i otišle su, i vi se više ne trebate fokusitrati na njih, samo im poslati ljubav i svjetlo i osjetiti da one ne dolaze iz vašeg srca i da će ih i vaš um otpustiti, jer vaš um je jako dugo vremena programiran da funkcionira na način da bude "programer" vaše stvarnosti, i ponekad se i dalje zadržava na starim stvarima ili pitanjima koje je koristio kako bi vam bila atraktivna. Izrazite ljubav svom sebstvu i svom umu, i osjetite kako se ljubav širi cijelim vašim bićem.

Dopustite da vas ljubav potpuno ozdravi, i nemojte nimalo sumnjati da nije dovoljno snažna da to učini. Ljubav je najmoćnija stvaralačka snaga u ovom svemiru, a kad vi izrazite neustrašivu namjeru za to, vi ćete doživjeti njezinu ogromnu, ali nježnu snagu koja teče u vama i nosi vas u vašu višu stvarnost. Nemojte suzbijati ove osjećaje koje ljubav stvara u vama, jer toliko ljudi čeka da ih osjeti, a također su spremni da se probude u višem znanju Kreacije. Podijelite ljubav svuda gdje idete i znajte da bez da tražite više, ljubav će beskrajno teći kroz vas i držati vas u harmoniji sa svim njezinim izražajima, bez obzira koju formu oni trenutno nose.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i također osjećam ljubav tako snažno koja je prisutna u mom vlastitom obliku koji sada nosim. Shvatite da vam samo jedna misao ljubavi može dati toliko intenzivnu energiju koja će ostati s vama cijeli dan, i na taj način možete podijeliti ovaj prekrasan osjećaj sa svima ostalima. Osjećaj ljubavi koja je uvijek prisutna svuda okolo i unutar vas je ono na što se trebate fokusirati. Volimo vas.

Kanal: madad

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/11/english-salusa-811213.html

Web stranica: SaLuSa in Love and Light

Preveo s engleskog: Fredi


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge