Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, November 8, 2013

SaLuSa - 8. studenog 2013

Vaše sunce vam šalje vrlo intenzivne energetske obrasce koji završavaju vaš temeljni transformacijski proces u Bića svjetlosti. Nakon što apsorbirate te energije u sebe, vaše tijelo će biti spremno primiti i prihvatiti sve što će vaša svijest doživjeti. Sunce je portal za druge dimenzije stvarnosti i da ono što vidite kao sunčeve baklje su snažni energetski transferi iz viših frekvencija poslani na vaš planet i sve njegove stanovnike. Vi možete osjetiti tu čistu energiju Sunca kada mirno stojite bez pokreta na suncu, to je topao i mili dodir ljubavi koja je poslana vama i koja pomaže vašim tijelima da se promijene u one koji mogu primiti više frekvencije koje se šalju u ovom trenutku. Osjetite odgovor vašeg vlastitog tijela na to svjetlo, i pozdravite te više energije kao sve potrebne obrasce koji su u njima uključeni za vašu uspješnu transformaciju.

U ovom trenutku, sve staro je pometeno i otopljeno u ogromnom svjetlu koje vas okružuje, tako da možete doživjeti neke misli ili sjećanja koja se često ponavljaju u vašem umu, a to vam može izgledati kao da ne odlaze, iako ste ih primili i otpustili ih. Vašem umu treba neko vrijeme da procesuira sve promjene koje se događaju, i znajte da su te stare misli očišćene i otišle su, i vi se više ne trebate fokusitrati na njih, samo im poslati ljubav i svjetlo i osjetiti da one ne dolaze iz vašeg srca i da će ih i vaš um otpustiti, jer vaš um je jako dugo vremena programiran da funkcionira na način da bude "programer" vaše stvarnosti, i ponekad se i dalje zadržava na starim stvarima ili pitanjima koje je koristio kako bi vam bila atraktivna. Izrazite ljubav svom sebstvu i svom umu, i osjetite kako se ljubav širi cijelim vašim bićem.

Dopustite da vas ljubav potpuno ozdravi, i nemojte nimalo sumnjati da nije dovoljno snažna da to učini. Ljubav je najmoćnija stvaralačka snaga u ovom svemiru, a kad vi izrazite neustrašivu namjeru za to, vi ćete doživjeti njezinu ogromnu, ali nježnu snagu koja teče u vama i nosi vas u vašu višu stvarnost. Nemojte suzbijati ove osjećaje koje ljubav stvara u vama, jer toliko ljudi čeka da ih osjeti, a također su spremni da se probude u višem znanju Kreacije. Podijelite ljubav svuda gdje idete i znajte da bez da tražite više, ljubav će beskrajno teći kroz vas i držati vas u harmoniji sa svim njezinim izražajima, bez obzira koju formu oni trenutno nose.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i također osjećam ljubav tako snažno koja je prisutna u mom vlastitom obliku koji sada nosim. Shvatite da vam samo jedna misao ljubavi može dati toliko intenzivnu energiju koja će ostati s vama cijeli dan, i na taj način možete podijeliti ovaj prekrasan osjećaj sa svima ostalima. Osjećaj ljubavi koja je uvijek prisutna svuda okolo i unutar vas je ono na što se trebate fokusirati. Volimo vas.

Kanal: madad

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/11/english-salusa-811213.html

Web stranica: SaLuSa in Love and Light

Preveo s engleskog: Fredi


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.

Galactic Channelings

Create Your Badge