Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, August 6, 2013

SaLuSa - 6. kolovoza 2013

Razina vaših vibracija eksponencijalno raste svakodnevno i oni od vas koji se pripremaju za još veće vibracije već osjećaju promjene unutar sebe. Vaša sposobnost da apsorbirate svjetlo koje dolazi unutra ogromno se povećala, a uskoro će se također vidjeti i izvana. Još jedan val čišćenja je prošao za vas i Majku Zemlju i vi to doslovno možete osjetiti u zraku. Svjetlo vašeg Sunca je svjetlije, jer vi ste sada u mogućnosti da primate više frekvencije nego ikad prije. Pogledajte uokolo i vidjet ćete i osjetiti svježu energiju koja je posvuda. Stara energija patnje i tuge zamijenjena je novom punom ljubavi i suosjećanja za svakog bez razlike. Što više vas se pročisti time, više ćete osjetiti tu svježinu i ljubav oko sebe, tako ne oklijevajte ni trenutak i završite s onim što ste počeli jako davno i što je bilo jako teško i bolno, a sada čak i većinu teških pitanja može biti izbrisano s lakoćom, jer frekvencija je porasla "bezbroj" puta i naravno vi ste postali jako dobro svjesni ovog procesa znajući već kad nešto treba vašu pažnju. Neki bi mogli odlučiti da to ignoriraju i apsolutno je vaš izbor kako ćete to uraditi, ali želimo vas podsjetiti da nikad nije bilo lakše da potpuno zakoračite u svjetlo, kao što je sada.

To su trenuci vašeg istinskog buđenja, a mi smo vrlo sretni da budemo sa vama, pa stavite na stranu sve vaše sumnje i jednostavno osjetite našu energiju kako teče kroz vas. Znamo da nas želite vidjeti konačno na zemlji, pa što više se fokusirate na našu energiju, tim ćete više privući ta pitanja razotkrivanja i slijetanja k sebi. Svaka naša poruka se doista osjeća i povezivanje s nama bez brige o tome kada i kako. Neka to bude naš dio zajedničkog plana i kada će doći pravi trenutak, vjerujte nam da nećemo "izgubiti" ni minut i da ćemo stići na takvu lijepu prigodu koja je još izvan vaše mašte i mnogi od vas koji su usklađeni s našom energijom, već osjećaju da mi dolazimo.

Uvijek slušajte vaše unutrašnje vodstvo, jer ono vam ne može lagati i osjetite privlačnost vaših viših iskustava, koja se spremaju ući u vašu stvarnost. Priprema za njih je vrlo važna, to je razlog zašto osjećamo da vas moramo često podsjećati na vašu spremnost i promjene koje su potrebne prije vašeg ulaska. Također vas želimo podsjetiti da nakon što ćete vidjeti svu ljepotu toga vašim vlastitim očima i dobiti ove divne osjećaje u vašem tijelu, jasno ćete razumjeti zašto trebate biti spremni za točno ovo vremensko razdoblje. Imajte na umu, da kada zakoračite u vašu novu stvarnost, imat ćete dovoljno vremena za svoje užitke i nećete se morati brinuti da li ćete propustiti nešto važno, jer ne možete zakasniti, zato se fokusirajte na svoju viziju kako će izgledati vaš život i uskoro ćete shvatiti da ste napustili vrijeme iluzije i da se vaš život promijenio.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i mi smo ovdje da vam pomognemo da postignete svoje ciljeve, koje ste sebi postavili i kojih ste većina vas sada svjesni. Osjetite našu energiju i otpustite stare neispunjene zamisli koje ste nekad imali, jer one vas samo zadržavaju i slušajte nas, jer mi vam govorimo da mi dolazimo na najljepši način. Budite usklađeni sa Sada, budite usklađeni s nama i istinski osjetite ovu predivnu energiju koju ovo usklađenje stvara. Sve vas volimo.

Kanal: MADAD
 
Izvor: SaLuSa in Love and Light
 
Preveo: Fredi


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge