Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, August 2, 2013

SaLuSa - 02. kolovoza 2013

Mi započinjemo novu fazu s vama, a neki je već osjećaju. Mi vas pripremamo za naš dolazak i želimo biti sigurni da razumijete što to znači za vas osobno i svima zajedno kao društvu. To radimo korak po korak, bez namjere da vas nadjačamo ili uplašimo. Ovisi o vašem životnom planu kada i kako će se to dogoditi. Oni od vas koji su spremni da se pokrenu i koji su dostigli određenu razinu svijesti, mogli bi biti iznenađeni koliko brzo će se stvari mijenjati prema njihovim lijepim iskustvima koja su sanjali jako dugo vremena. Mi vas ponovno molimo da se fokusirate na vaše čišćenje, jer najvažnije je da vaša sposobnost raste sve više. Ne ustručavajte se zatražiti pomoć, jer ste okruženi s toliko svjetlosnih bića koja vam žele pomoći kao nikad prije. Osjetite tu ljubav koja se ulijeva u vas i dopustite joj da ide u svaku stanicu vašeg tijela i ne dopustite da vas brige ili dvojbe zaustave u tome. Svjetlo i ljubav su najmoćniji alati za vašu unutrašnju transformaciju, a vi ćete ju također početi viđati i izvana. Vjerujte sebi, jer jedina stvar koja usporava vaš vlastiti proces promjena je briga da to ne biste mogli učiniti.

Uvjeravamo vas da također i transformacija vašeg financijskog sustava i sustava vlada se približava liniji cilja, a uz vašu rastuću svijest, vi ste mnogo više u mogućnosti prihvatiti sve promjene koje su potrebne za uspješan završetak ove "duge utrke". Nije poanta i nikada nije ni bila biti prvi, nego doći do cilja što je više moguće vas zajedno s nama. Živite u Sada i vidjet ćete da se sve događa tako divno i mirno iz vaše mirne i usmjerene nutrine. Pošaljite ljubav i svjetlo svim mjestima diljem vaše voljene Majke Zemlje, za koja osjećate da ih trebaju i pogledajte koliko ste moćni, jer samo s vašim mislima ljubavi možete pomoći u olakšanju patnji tolikih. Mi usko surađujemo s našim saveznicima na rješavanju tih pitanja, a ipak ne možemo nitkog prisiliti, jer i slobodna volja je tu uključena. To ne znači da se situacija siromašnih neće promijeniti ili da im nitko neće pomoći, baš suprotno, jer i vaše vlade uvode nove promjene u prijašnje programe za pomoć siromašnima u vašem svijetu, koji su se pokazali da su u mnogim slučajevima bili beskorisni ili nedovoljni. Već možete pronaći informacije o tim promjenama na vašem internetu a također i u drugim medijima.

Održavajte se u stanju mirnog uma, jer kao što su mnogi već naučili, to je najbolji način za rješavanje svih problema koji se pojavljuju u vašem svakodnevnom životu, bez potrebe za ljutite ili optužujuće reakcije prema sebi ili drugima. Ne krivite sebe ako se to dogodi, vi niste savršeni i nitko ne očekuje da budete takvi, samo mislite na to, a mi i mnogi od vas već znamo da slijedeći put kad se suočite sa sličnim situacijama, da ćete reagirati mnogo smirenije i znat ćete da govorite drugoj voljenoj duši koja bi mogla gledati na stvari drukčije od vas, pa nema potrebe za prepirku ili da vrijeđate jedni druge. Gledajte na sve druge kao na sebe, jer i vi ste također imali svoje "crne dane" i podijelite svoju ljubav s njima.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i kao i uvijek, šaljemo svima vama našu ljubav. Neka uđe u vaša bića i osjetite kako predivno "govori" vašoj duši. Zapamtite da ste voljeni izvan vaše mašte i znajući to ostavite sve staro za sobom i dočekajte nas kao vašu pravu obitelj.

Kanal: MADAD
 
Izvor: SaLuSa in Love and Light
 
Preveo: Fredi


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge