Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, July 30, 2013

SaLuSa, July 30, 2013

U vašoj stvarnosti stvari se ubrzavaju, što je bez sumnje jedan od znakova da se vaša transformacija u bića s punom svijesti odvija prema planu. Mi smo ovdje da vas podsjetimo o ovim i drugim promjenama koje se događaju dok ne budete u stanju da se u potpunosti povežete s vašim višim Ja i sa svime što postoji. Zatim ćemo vam pomoći da se podsjetite kako da koristite sve znanje koje vam je dostupno. Sada, to znanje teče prema vama, tako reći u dijelovima, ali jednom kad dođete do potrebne razine svijesti, vi ćete biti u potpunosti priključeni na izvor sveg znanja dostupnog vašem stanju svijesti. Ovaj proces uzašašća će se nastaviti sve dok se vi ne vratite Izvoru, ali mnogo manjom brzinom u odnosu na ovo uzašašće Majke Zemlje i vas. U višim područjima, vrijeme nije važno onako kako ga vi običavate koristiti, lekcije koje učite su od velike važnosti i sve dok ih u potpunosti ne budete razumjeli, nećete moći krenuti dalje.

Za neke od vas ovi dani bi mogli biti stresni i neugodni, zato što sve više svjetla i ljubavi dolazi na Zemlju, čak i najstariji problemi se pojavljuju i zahtijevaju vašu pažnju. Kao što smo prije rekli, tretirajte ih s ljubavlju i suosjećanjem, jer zato što su ovdje, vi ste izabrali da ih razjasnite u ovom životu kako bi se pokrenuli, i oni više ne bi trebali stajati na putu vašeg napretka. Ne zaboravite da volite sebe i odvojite si malo vremena tijekom dana barem za kratki predah i ulazite u vaš unutrašnji svijet, što ne možemo dovoljno naglasiti sve dok sami ne saznate da ti trenuci najviše pomažu vašem procesu transformacije. Bitno je da ostanete u mirnom stanju uma, jer tada možete čuti vaše vodstvo bez bilo kakvih ometanja, jasno i glasno, bez sumnje koja obićno ulazi u vaš um kada ste zabrinuti i umorni. Ovi trenuci tišine mogu vas napuniti novom i svježom energijom i onda vam pomoći da izbjegnete neželjene reakcije s vaše točke gledišta.

Vidimo da su mnogi od vas promijenili svoje navike trošenja vremena i oni koji dopuste da budu zatočeni u ovoj iluziji, uskoro će osjetiti i vidjeti goleme promjene u njihovim životima. Svi će jednog dana osloboditi iluzije vremena, a to će se dogoditi kada budu spremni, ni prije, ni kasnije. Mi vas podsjećamo da način na koji se transformacija odvija ovisi o vašoj slobodnoj volji, tako da se svatko od vas kreće prema vlastitom izboru. Majka Zemlja je odlučila da "čeka" svu svoju djecu koja su spremna da se promijene, tako budite uvjereni da će svi ljudi biti zbrinuti. Oni koji su usklađeni s višim vibracijama spremni su zakoračiti u više sfere i nastaviti svoje učenje. S tom odlukom da se krene naprijed, oni dovode ove više Kanal: MADAD

Izvor: SaLuSa in Love and Lightsfere bliže svima drugima, koji će se tada moći spojiti s tim "novim" iskustvima. Mi smo ovdje da vam pomognemo da dođete do takvog stanja svijesti i sada, kad su se stvari počele odvijati mnogo brže, mi također podešavamo brzinu našeg posla kako bi se uskladili s potrebama traženih promjena.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i vrlo sam sretan što mnogi od vas primaju naše poruke. Mi dijelimo vašu radost kad saznate da možete čuti vaše vlastite vodiče, tko god oni bili, jer to vam daje sigurnost da niste sami i uskoro ćete osjetiti jedinstvo sa svime, ako to već ne osjećate. Budite u miru i osjetite ogromnu ljubav koja se šalje svima vama.

Kanal: MADAD
 
Izvor: SaLuSa in Love and Light
 
Preveo: Fredi


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge