Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 2. studenog 2015


Montague Keen - 2. studenog 2015

Dragi moji prijatelji, svaki dan vidite još jedan korak koji se poduzima da se uništi čovječanstvo, a što vi činite? Što ste spremni učiniti?

Ono što kabala ispušta s neba na vas, uništava ljudsko tijelo. Signali misli također se koriste za kontrolu uma. Oni ubijaju vas i vaše, ali vi ih nastavljate služiti i vjerovati njihovim lažima. Kada će to prestati? Teško mi je povjerovati da je ljudska rasa postala tako glupa, tako poslušna, tako slijepa i tako bespomoćna, da prihvaća sve ono što joj se radi bez pitanja. Morate pronaći svoju hrabrost, kako bi odbili prihvatiti ono što vam je učinjeno. Čovječanstvo mora preživjeti; zato zaustavite ubijanje i uništavanje koje je postalo način života na Zemlji. Vi olakšavate kabali da pokrene toliko operacija pod lažnom zastavom. Uskoro će biti još jedna u Sjedinjenim Američkim Državama. Dokle god sjedite i ne radite ništa, oni će ići na ubijanje i uništavanje svega, sve dok ne prestanete klećati i biti dio njihovih zlih planova. Pomažući im, VI STE KRIVI ZBOG UDRUŽIVANJA. Kad pređete gore, vidjet ćete golemost uništenja za koje ste vi odgovorni. Trebati će stoljeća da se Zemlja potpuno oporavi od strašne štete za koju ste vi odgovorni za nanošenje njoj. Kako mislite da ćete se nositi s tim, kad pređete gore, i budete se morali suočiti s onim što ste učinili. Jer vi ćete se suočiti s tim, nemojte sumnjati u to.

Svatko od vas je odgovoran za svoje akcije. Postupanje po naređenjima nikad se ne prihvaća kao izgovor. Otvorite svoje oči i prestanite se šaliti sa sobom da je vaš život u redu, i da je to sve za što ste odgovorni. To nije istina. Vi imate odgovornost jednih prema drugima. Vi ste ljudska rasa. Oni koji su izazivali rat za ratom kako bi uklonili veliki broj vas, to ne bi mogli učiniti bez vaše pomoći.

Drugi dio njihovog plana je uništiti sve dokaze o životu na Zemlji PRIJE DOLASKA I PREUZIMANJA ČOVJEČANSTVA. Vi, ljudi, ste žrtve najveće prevare u povijesti vašeg svijeta. Oni koji vas kontroliraju i žele se osloboditi vas, promijenili su povijest vašeg svijeta. Oni kontroliraju obrazovanje, lijekove i medije, s ciljem da kontroliraju vaš um.

Probudite se, vi ste zatvorenici na vlastitom planetu! Ono što je s pravom vaše, uzeto je od vas. Oni vas polako, mučki ubijaju. ALI VI NASTAVLJATE SLUŽITI NJIMA! Kako to može biti? Zašto ste dali svu svoju moć onima koji vas uopće ne poštuju? Što još možemo mi u duhu učiniti da vas probudimo tako da poduzmete akciju i odbijete im pomoći u uništavanju ljudske rase?

Ima na Zemlji onih koji, iako izgledaju poput vas, nisu ljudi. Njihov plan je uništenje čovječanstva, tako da Zemlja ostane njima. Oni više neće morati skrivati svoj pravi izgled i porijeklo. Svaki dan sada, vi vidite istinu o onome što sam vas upozorio, kako se događa upravo pred vama. Kabala želi rat po svaku cijenu. Oni žele rat kako bi preživjeli na Zemlji. Jeste li spremni ići ubijati za njih? Kada ćete početi misliti na svoju vlastitu vrstu?

Ovo je doba godine kada se sjećate onih koji su poginuli u ratovima. Vi biste se trebali sjetiti onih koji su ubijeni da bi kabala napredovala na Zemlji. Molim vas, nemojte biti krivi za veličanje rata, jer nema slave u ubijanju. To uništava duše onih koji su ubijali. Rat nikad nije bio dio života na Zemlji prije nego je kabala došla ovdje. Pa zapitajte se, ZAŠTO JE TO BILO TAKO? Sve loše i korumpirano je potaknula kabala. To je sve što oni razumiju, jer to je njihov način života.

Nemate taj luksuz da gubite vrijeme. Vaše vrijeme brzo istječe. Prestanite biti patetične žrtve i preuzmite odgovornost. Prestanite biti saučesnici u uništavanju čovječanstva. Ne služite onima sa zlim namjerama. Kabala treba vojske da provodi svoje ubijanje. Je li to ono zbog čega ste došli na Zemlju?

Gledajte Zemlju tako dragocjenom za život. Posjetite sva ona drevna mjesta i doživite njihovu energiju. Kabala uništava njih i sve veze s vašim drevnim počecima. Oni ih namjerno bombardiraju. Vojsci je naređeno da uništi sve dokaze o pravoj vašoj povijesti koja vam je trebala pokazati tko ste vi zapravo. Vi morate zaboraviti sve što su vas naučili u posljednjih 2000 godina.

Kad Vatikan padne (a pasti će), naći ćete da sve dokaze koje trebate kako bi jasno vidjeli kada i kako je čovjek izmanipuliran da odustane od svog pravog puta. Čovjek je bio prisiljen da prihvati religiju, koja je KORIJEN SVIH ZALA. Trebalo vam je dugo vremena da vidite i prihvatite tu istinu, jer ste bili zasljepljeni lažima, manipulacijom i floskulama, koje su sakrile zlu namjeru iza religije. Kad vidite stvari onakve kakve jesu, ne kako su vam rekli da jesu, tada ćete konačno biti slobodni.

Jeste li spremni stvoriti bolji svijet za buduće generacije, ili ih želite osuditi na život poput bespomoćnih robova kao što ste vi? Dalo vam se sve što trebate znati, da bi vam se omogućilo da napravite potrebne promjene. Samopoštovanje i povjerenje je sve što vam sada treba. Gledajte Zemlju s ljubavlju u svojim srcima, kao što je to činio drevni čovjek. Otvorite svoja srca i umove istini. Vi možete napraviti promjene koje će vratiti ljubav i svjetlo na Zemlju. Moja draga, suočavaš se s tolikim izazovima. Puno truda je uloženo u zaustavljanje tvog rada. Ti znaš krajnji rezultat. To ti je pokazano. Buđenje se događa. U nastojanju da ga se zaustavi, vrši se veliki pritisak u započinjanje još jednog svjetskog rata. Njih ne zanimaju troškovi. To je jedina nada kabale za uspješno preuzimanje Zemlje od čovječanstva.

Mi bdijemo nad tobom, moja draga. Mi te okružujemo s ljubavlju i svjetlom.

Uvijek tvoj obožavatelj, Monty.


Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge