Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 8. studenog 2015


Montague Keen - 8. studenog 2015

Prijatelji moji, netko mora iznijeti činjenice takve kakve jesu, bez uljepšavanja. Čak i oni od vas sa zrncem informacija o stanju stvari na Zemlji moraju shvatiti da ako ne poduzmete mjere da zaštitite čovječanstvo i samu Zemlju, suočavate se s izumiranjem. Vi još uvijek slijepo slijedite diktate onih koji su odlučni da oslobode Zemlju od vas. Nema časti u ratu. Nema časti u ubijanju bilo koje vrste. Oni koji sudjeluju u ratu uništavaju vlastito čovječanstvo. Otvorite svoja srca i umove svjetlu. Svatko od vas zna što se mora učiniti. Preusmjerite energiju ley linija i svetih mjesta čovječanstvu. Koristite svoju vlastitu energiju zračenja kad se okupljate, posebno na svetim mjestima, šumama itd. To je samo pitanje otvaranja vaših umova onome što vi jeste, i što ste sposobni učiniti.

Vi se budite, tako da su vaši tlačitelji povećali količinu otrova u zraku koji udišete, u lijekovima za koje ste uvjereni da im vjerujete, i u hrani koja vam je više štetna nego dobra. Koliko puta će vam se to spominjati prije nego što poduzmete potrebne korake da zaštitite sebe. Možete me kritizirati za isticanje onog što je užasno jasno, ali vas molim da slijepo uzmete malo obavijesti iz mojih savjeta, ili nastavite slijepo hodati u zaborav. To je u potpunosti vaš izbor. Mi u duhu, uzeli smo na sebe da vam pomognemo da vidite situaciju u kojoj se nalazite.

Korumpirani, kao šljam, uspinje se do vrha u svakoj zemlji. Oni imaju sve što im je potrebno da to učine. Od vas se traži da im vjerujete. Kako iskreno vi to možete učiniti. To je sve igra za njih. Kabala želi ono što želi, a oni će ići toliko daleko da to dobiju. Huškaći rata se cijene jer se oni pokoravaju kabali i slijede njihov plan, zato imaju svu podršku koja im je potrebna. Bankari su ti koji odlučuju koga žele u svakoj zemlji. Rusija je jedina zemlja koja odbija prihvatiti GMO usjeve, chemtrailse, i nepotrebne lijekove, itd. Gospodin Putin štiti svoj narod i zato postoje pokušaji da ga se sruši. Čudite li se zašto? Putin ih ne sluša. Imate izgovornike koji se pokoravaju kabali da vas vode; svaku njihovu riječ diktira kabala. Kako jadno izgledaju kad gledate kroz njihovu fasadu. Oni i dalje traže načine kako bi eskalirali ratove kad god im to odgovara. Oni su sretni da nude bezumne ljudske žrtve kako bi udovoljili svojim kontrolorima.

Što vam treba da ustanete i kažete: "To mora prestati odmah. Mi, čovječanstvo, više vam nećemo pomagati u vlastitom uništenju. Mi nećemo ubijati svoju vlastitu vrstu. Mi ćemo izložiti one koji su odlučni da unište Europu preplavljujući je s plaćenicima." Pitajte, tko financira ovaj masovni egzodus u Europu? To je bilo pažljivo planirano i financirano od strane vaših tlačitelja.

Tužno je vidjeti kako se Sjedinjene Američke Države ruše. Imam mnogo lijepih uspomena s konferencija u SAd-u. Televizija je sve što je bilo potrebno za kontrolu ljudi. Vidite da se to događa svaki dan, ali ne činite ništa da to zaustavite. Tko je u potrazi za SAD-om? Toliko toga se namjerno laže u SAD-u. Dobri ljudi su uljuljkani u lažni osjećaj sigurnosti.

iskoračite iz trke štakora i odvojite trenutak za sebe i svoje. Prestanite biti robovi bankara. Pitajte zašto ste na Zemlji u ovom trenutku. Uvjeravam vas, to nije da služite bankarima. Vi ste na Zemlji da spasite čovječanstvo i Zemlju od ruku kabale. Vaši umovi su u zatvoru, potpuno kontrolirani i manipulirani od strane kabale preko TV, oglašavanja, i svega što morate imati, ali vam to ne treba. Pritisak na sve vas treba promatrati od izvan Zemlje da bi mogli ocijeniti koliko je to loše. Svi ste žrtve pritiska koji sami možete ukloniti i odbiti biti dio toga. Imate izbor. Zatvor za um i tijelo, ili sloboda da živite na Zemlji u miru i harmoniji s cijelim čovječanstvom. Promislite kako bi život na Zemlji bio divan bez korupcije države i religije. Potrebna je samo hrabrost da odbijete više biti dio kabalinog režima. Sve je u vašim rukama. Kritizirajući druge nećete nigdje stići. Tražite samo kako možete pomoći drugima u spašavanju ljudske rase. zajedno ste jači nego što možete zamisliti. Vaša budućnost je u vašim rukama. Nitko drugi to ne može učiniti za vas.

Moja draga, pojačava se pritisak na vas oboje. Stisak kabale na njega se steže, jer oni pokušavaju zadržati ono malo vlasti koja im je ostala. Vjeruj da će sve ići kako treba.

Uvijek na tvojoj strani, moja draga. Tvoj obožavatelj, Monty.


Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge