Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 25. rujan 2015

SaLuSa - 25. rujan 2015

Dragi moji, kakvo važno i uzbudljivo vrijeme je stiglo, kada će mnogi od vas biti u stanju osjetiti uzdizanje koje je rezultat razine dolaznih energija. Neki od vas će znati izvan svake sumnje da promjene počinju donositi dobrodošle promjene. Trebate samo promatrati oko sebe da vidite dokaze promjena na bolje. Vrlo brzo ćete dobiti još više dokaza o njima, i postati će vam sasvim jasno u kom smjeru će čovječanstvo ići. Tu će nužno biti čišćenje starog koje vam više ne služi, ali u isto vrijeme nove energije će biti uspostavljene. Iluminati će pokušati napraviti svoj posljednji pokušaj da se zadrže na svom odabranom putu, ali to će biti bezuspješno, jer njihova moć je ozbiljno ograničena od strane galaktičkih snaga koje okružuju Zemlju. Dakle, nemojte se bojati jer sve dobro napreduje, ali budite strpljivi jer sve koristi od toga će doći u pravom trenutku - vi ste u razdoblju Velikog buđenja.

Možete biti sigurni da će svaka duša koja je ovdje o ovom važnom trenutku imati koristi na jedan ili drugi način iz svojih iskustava. Nema potrebe da se brinete za njihovu budućnost, jer će se sve nastaviti po planu i pokriti svačije potrebe. Vi se krećete naprijed kao grupa duša, gdje svatko igra svoju ulogu u određivanju vaših budućih perspektiva. Velike promjene su na rubu da se dogode i sve će brzo donijeti Novo doba na vaše veliko zadovoljstvo. Već ste dobili ideju o onome što je pred vama, i mi vas možemo uvjeriti da nećete ni najmanje biti razočarani. Mi vas pohvaljujemo za ulogu koju ste igrali kroz mnoge inkarnacije, i nije važno da ste nekad igrali negativnu ulogu kao dio vaših iskustava. Kad pročitate Akasha zapise saznat ćete da ste imali svakojake uloge koje su vam kolektivno omogućile da se razvijate. Uvijek je postojao plan da se pomogne da što veći broj duša dostigne točku uzašašća, a sada će se koristi od toga uskoro realizirati.

Dugo vremena ste pažljivo vođeni kroz mnoge izazove s kojima ste se suočili, a vi ste imali mudrost i znanje Arkanđela Michaela da vam pomogne. Tu su bile i mnoge druge duše koje vas vode, tako da su vaše individualne potrebe zadovoljene. Sada svi oni koji su imali potencijal da se dignu, sada bi to trebali učiniti i biti daleko na putu uzašašća. Opet vam kažemo da ne brinete o vašem osobnom napretku, jer ako ste napravili prvi pokušaj da se uzdignete, onda bi morali bez sumnje uspjeti. Kako mi to vidimo, nije teško staviti noge čvrsto na put koji vas vodi naprijed do ispunjenja. Ako se osjećate spremni onda to zasigurno jeste, i ne biste trebali imati nikakvih poteškoća u pronalaženju puta naprijed u svjetlo.

Uz vodstvo koje vam dajemo, smatramo da biste sada trebali biti u stanju ići naprijed s povjerenjem, i trebali biste znati sa sigurnošću da je budućnost zlatna. Iako se to još ne vidi, vi ste dobili bitku s mračnima koji više ne mogu očekivati da će ispuniti svoj plan globalne dominacije. Oni su svrstani u borbene redove i traže izlaz dok se još uvijek nadaju da još mogu naći put do uspjeha. Budite sigurni da se oni neće oporaviti od poraza koji su doživjeli. Međutim, kao što su pokazali u prošlosti, oni teško prihvaćaju poraz. U međuvremenu, snage svjetla postaju sve jače i idu dalje sa svojim planom za potpuni povratak svjetla. Neki od vas već osjećaju veću svijest i razumijevanje onoga što se događa, a to će i dalje rasti kad se prepreke postavljene na vaš put uklone.

Promjena je sve više i odvijaju se mnogo brže nego prije, i tako će se nastaviti sve do uzašaća. U međuvremenu trebate obratiti pažnju na vijesti o naznakama promjena koje će uskoro biti objavljene, ali će biti pokušaja da ih se spriječi, što može odgoditi stvari. Međutim, svako kašnjenje će biti samo nakratko jer mračni više nemaju moć niti veze da diktiraju stvari. Oni su žrtve vlastitog plana da zatoče druge što im se sada osvećuje. Sa svojom pohlepom i arogancijom oni nikad nisu predviđali neuspjeh, i sada su zbunjeni i ne mogu kontrolirati događaje kao što su to činili u prošlosti. Tako se svi možemo usredotočiti na dolazeće promjene i pomoći na razne načine kako bi bile u potpunosti uspješne.

Oni od vas koji su osjetljiviji od drugih vjerojatno će osjetiti malo svjetla na čelu dok više energije utječu na vas. Ovo stanje će uskoro proći dok se navikavate na njih, ali općenito, ljudi će se osjećati uzdignuti na više različitih načina, a tako će se i nastaviti. Ako ne osjećate promjene unutar sebe nemojte se brinuti, jer one utječu na ljude na razne načine. Jednostavno ostanite mirni i ne zaboravite da vi privlačite energiju k sebi kroz Zakon privlačenja. Tako vi ulazite u sadržajno razdoblje kada će se dogoditi mnoge stvari, često u brzom sljedu. Međutim, nemojte se plašiti ako su neke skrivene od vas, jer još uvijek postoje oni koji bi vas držali u mraku da mogu. Što se nas tiče, mi ćemo vas prosvijetliti kad to bude prikladno učiniti. Koliko god da je moguće željeli bismo vidjeti gladak prijelaz iz starih načina, ali to može biti onemogućeno sve dok se mračni ne maknu s puta.

Željeli bismo dodati nekoliko komentara o grupama duša, i koristeći ptice kao primjer spomenuti ćemo da one evoluiraju. Kad uzađete, naći ćete ih podarene s više ljepote, i poput cvijeća one će odgovoriti još otvorenije energijama uzašlih ljudi. Boje će biti živahnije i izraženije, a ptice pjevice će pjevati predivne pjesme. Ono što će biti najuočljivije je čistoća i novina u svemu. Životinje koje sada smatrate divljim postati će pitome i više neće biti agresivne i krvoločne. Domaće životinje poput konja će odgovoriti na inteligentniji način i moći će razgovarati s čovjekom pomoću misli. S vremenom to će se primjenjivati na vaše kućne ljubimce, pse i mačke, koji će ostati s vama, jer samo divlje vrste se spajaju u grupu duša.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i čekam da vidim kako uživate u promjenama koje čekaju na svoj red. Sve dolazi u svoje vrijeme i, naravno, u onom što zovemo pravo vrijeme. Dakle, nemojte očajavati ako se nešto što je drago vašem srcu ne dogodi, jer kašnjenje može biti samo zbog okolnosti u tom trenutku. Također znajte da će svaka duša biti na pravom mjestu za njih od trenutka kada počne uzašašće. Zadržite mir, bez obzira na što naiđete u ovom posljednjem razdoblju starih energija. To će biti vrijeme testiranja na neki način, ali dugoročno sve će se smiriti i velika radost doživjeti. Vi ste zaslužili svoje mjesto u povijesti nakon što ste uspješno prošli razdoblja tame. Ipak, prevladali ste pokušaje da vas se uhvati u zamku i spriječi vaše uzašašće, i učinili ste to elegantno i odlučno. Kažemo dobro učinjeno, i uživajte u plodovima svog truda koji tek dolaze.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge