Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 18. rujan 2015

SaLuSa - 18. rujan 2015

Vi imate dokaze o promjenama koje su u tijeku i ako ste bili razočarani u prošlosti, mnogi od vas sada osjećaju korist od njih. Za usporedbu, sada biste trebali biti u mogućnosti osjetiti razine energije koje su oko vas i koje se znatno pojačavaju. Bila je to spora ali pozitivna gradnja tijekom proteklih nekoliko godina koja je na samom vrhuncu, i koja sa sobom donosi osjetno uzdizanje. Sveukupni učinak će biti onaj koji budi više ljudi na istinu, tako da se mogu otrgnuti od utjecaja mračnih. Dragi moji, svjetlo je postiglo pobjedu nad njima i oni više ne mogu porobiti ljudski rod. Vrlo brzo će doći promjene koje će voditi prema uspostavi Nove ere, kada će sloboda biti obnovljena i napravljen kvantni skok naprijed kako bi se uvele pogodnosti koje su vam bile uskraćene. To je sve spremno i uskoro će vam biti dano čim to okolnosti dopuste. Imajte strpljenja, jer promjene su monumentalne, a treba im vremena da budu uvedene. Najvažnija stvar u ovom trenutku je da se uklone mračni i tako se stane na kraj njihovim aktivnostima koje namjerno ometaju vašu budućnost.

Jednog dana kad pogledate unatrag shvatit ćete da životi koje ste imali u dualnosti podizali su vašu svijest na duboki način. Možda ste ozbiljno bili testirani u vatri života, ali vi ste se opet uzdigli poput Feniksa. Vi ste na putu da postanete velika bića koja ste bili kada ste započeli svoje putovanje prije mnogo eona. Bilo je teško, pa čak i danas neke duše još uvijek čiste staru karmu dok završavaju svoje putovanje kući. Znajte da ste svi volontirali radi iskustva, tako da ne bi trebalo optuživati hijerarhiju. Oni su u stvari cijelo vrijeme bili uz vas, te su osigurali da dobijete svaku priliku za uspjeh. Bili ste voljeni preko svake mjere i bili ste daleko veći nego što bi mogli zamisliti u ovom trenutku. Dakle, držite svoje glave dignute visoko i gledajte na posljednje stare energije sa zahvalnošću zbog njihovog mjesta u vašoj evoluciji.

Kao što smo nedavno spomenuli, kao duše koje su postigle visoku točku razumijevanja, vi možete napraviti puno posla u pomaganju onima koji se tek bude na istinu. Oni će čuti o promjenama koje se događaju, a neki će biti zaplašeni zbog stvari koje im se oduzimaju a bili su naviknuti na njih. Vi ih možete umiriti i uvjeriti ih da, ne samo da su promjene u najboljem interesu svih, nego će ih vrlo brzo unaprijediti do mnogo ugodnijeg i lakšeg života. Stvoritelj je priznao teški rad koji je bio uveden kako bi se postigao uspjeh, i obećao je da ćete od sada na dalje uživati plodove svoga rada.

Polako, ali sigurno, saznati ćete o vašoj pravoj povijesti i o vašem uzvišenom mjestu u svemiru. Kraj vremena se gleda s divljenjem od strane mnogih, mnogih civilizacija koje čekaju da se sretnu s vama i pokažu svoju ljubav, i odaju svoju zahvalnost za vaša postignuća. Vi ste proveli službu od koje će imati koristi mnoge duše i ubrzati njihovu evoluciju. S vremenom ćete potpuno razumjeti, ali u ovom trenutku bi bilo previše toga za shvatiti odjednom. Cijelo vrijeme "ljubav" je ključna riječ za vaš uspjeh, a univerzalna ljubav je vaš krajnji cilj. Kad je moguće odmarajte se i poduzmite sve u svom zamahu, a znamo da je lakše reći nego učiniti. Vaše brige će uskoro biti stvar prošlosti kada ćete u potpunosti moći uživati u životu.

Možete biti sigurni da se neće dopustiti nikakvi upadi ili pokušaji drugih da ometu vaš napredak. Kao što smo prije spomenuli, Zemlja je u karanteni ali je također zaštićena od strane mnogih zvjezdanih brodova na takav način da ste sigurni da ćete završiti vaše putovanje sasvim sigurno. Kraj vremena je već određen da će biti uspješan, tako da će pozitivna predviđanja za to razdoblje doći do ostvarenja. U trenutku koji je daleko od sadašnjosti moći ćemo sigurno sletjeti na Zemlju i početi slavlje koje je već planirano. Do tada ćete biti potpuno oslobođeni nadzora mračnih ili bilo kojih drugih nepoznatih posjetitelja. Pred vama je veliko vrijeme koje će ići na neki način kao "hvala vam" na velikom trudu i velikim postignućima.

Mi znamo da su neki od vas koji imaju djecu zabrinuti za svoju budućnost, i želimo vas uvjeriti da će se na njih dobro paziti nakon ovoga. Neka su se inkarnirala iz viših dimenzija posebno zbog razdoblja koje dolazi. Ona su napredne duše koje imaju mnogo toga za ponuditi, i biti će od ogromne pomoći kad njihovo znanje bude traženo. Doista, neki su rođeni vođe i njihove psihičke sposobnosti biti će dobrodošle. Kako budete dalje išli u Novo doba i vi ćete početi razvijati i potvrditi vaše posebne sposobnosti, i dok evoluirate također ćete proširiti vaš sustav čakri. Evolucija nikad ne prestaje i tako život napreduje sve bolje i bolje. Na primjer, neki od vas već imaju telepatske sposobnosti, ali to će postati normalna osobina svih.

Razmišljajte na veliko, jer jedina stvar koja vas sada zadržava ste vi. Vi pomažete u stvaranju svoje budućnosti svojim mislima i željama, i privlačite ih sebi. Dakle, imperativ je da ne boravite u negativnim mislima, jer na taj način možete privući stvari koje ne želite. To će, naravno, biti lakše kako se vibracije podižu, dok ne dostignete stadij kad više nećete nailaziti na negativnosti. Za mnoge duše, dualnost je izbrusila vaš karakter i temperament do točke gdje imate potpunu kontrolu. Na zemlji je bilo mnogo izazova koje je trebalo prevladati pa nije čudno da ste se našli u teškoćama da bi postigli napredak. Međutim, vi nikada niste sami i vaši vodiči su stalno uz vas kako bi vam pomogli. Pozovite ih kad trebate pomoć i sigurno ćete dobiti odgovor. Međutim, postoje slučajevi kada trebate proći kroz iskustva iz karmičkih razloga, kada se oni moraju povući.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i osjećam se blizak vama "dijeleći" vaše živote neko vrijeme do sada. Naravno, nisam jedini oko vas u vremenima kada je potrebna specijalna pomoć, tu su i drugi koje možete pozvati. Budite sigurni da smo uvijek samo poziv daleko i primamo vaše poruke, i ako je moguće na njih odgovaramo.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge