Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 2. listopad 2015

SaLuSa - 2. listopad 2015

Upravo ste prošli 28. rujan, značajan datum, jer su brojni događaji ili došli do konca ili dosegli vrhunac. Oni sami ne utječu na vas, nego su općenito kako kažete "podigli rampu", ali kako vrijeme prolazi mnogi od vas će početi zapažati značajne promjene. Jasno je da više vibracijske energije ne mogu pomoći, ali mogu donijeti promjene. Iako je vaš tisak kontroliran i vi ne dobijate da čitate sve važne vijesti, ipak ćete zapaziti da se buđenje čovječanstva širi. Sada se pitate što se događa na Zemlji umjesto da automatski prihvatite ono što je pred vama. Vi se počinjete buditi na istinu svog postojanja, i vidite dalje od laži koje se često predstavljaju kao istina. Na Zemlji su velike duše koje rade za svjetlo i one istupaju da vam daju istinite priče o vašoj povijesti i o onome što budućnost donosi. Nikada se nećemo umoriti govoriti da ste velika bića svjetlosti koja će uživati u buđenju. Neki od vas će se šokirati i teško će povjerovati kako ste bili varani toliko dugo. Međutim, naš savjet je da brzo krenete dalje i da trošite svoje dragocjeno vrijeme u promicanje pozitivnih promjena. Mračni su zapečatili svoju sudbinu i morati će puno toga naučiti ako se žele vratiti u svjetlo. Dakako, oni će dobiti sve poticaje, jer ni jedna duša se ne smatra da je izvan spasenja.

Bića svjetlosti iz naših dimenzija približavaju vam se spremna da odigraju svoju ulogu u dovođenju istine do vas. Vi ćete se tući po čelu što ste tako dugo sumnjali u svoju vrijednost za svjetlo. Možemo vas uvjeriti da ste bili uvelike poštivani i pozdravljamo vaš uspjeh u dovođenju svjetla natrag na Zemlju. Vi sada izlazite iz tame u svjetlo i mnoge duše čekaju da vas pozdrave i pomognu vam da pređete preko zadnjih prepreka. Znamo da se želite uzdići, ali još postoje stvari s kojima se treba pozabaviti za što ste svi potrebni. Vi ne biste bili ovdje na takvoj prigodi, osim ako imate nešto za pridonijeti, bez obzira koliko to malo može biti. Vi ste prekrasni tim izabran zbog vaših dokazanih sposobnosti. Zato se nemojte brinuti ako teško možete znati kako se uklopiti, vaše vrijeme možda tek dolazi.

Stari režim je na svojim zadnjim nogama, takve dramatične stvari će se dogoditi i biti će neizbježne. Sve što trebate zapamtiti je da mi čekamo da se sastanemo s vama, a mi ćemo se pobrinuti da to bude što prije moguće i s najmanjim naporom. Dani mraka su gotovo stvar prošlosti, ali dok hodate pored mračnih nikad ne možete biti sigurni što se može dogoditi, jer oni mogu istresti svoj bijes nakon što su izgubili bitku za vaše duše. Oni će trebati puno ljubavi i svjetla ako će se uzdići iz tame koju su stvorili. Gurnuti ih natrag dolje neće pomoći nikome, i samo svjetlo ih može probuditi na istinu. Sjetite se izreke "ali za milost Božju tamo idem ja" jer u ovom trenutku imate malo pojma o bilo kojem od vaših prošlih života. Svi ste iskusili obje strane tijekom tisućljeća kao dio vaše evolucije, i evoluirali ste nevjerojatno brzo.

Vrijedi vas podsjetiti da mnoge duše koje su se diskarnirale, a koje imaju veze s vama, prate vaš napredak i čekaju da se vratite u više dimenzije gdje vas ponovno mogu sresti. Iako se mnogi od vas susreću s njima za vrijeme spavanja, malo vas donese natrag budna sjećanja sa sobom. Zato se imate čemu radovati nakon što se uzdignete. Slavlja će biti u izobilju i mnogo prolivenih suza u radosti na takvim okupljanjima. Neke duše su došle čak iz viših područja, a sigurno jedna tako velika je St. Germain koji je vodio čovječanstvo kroz mnoga razdoblja povijesti. On je očito bio poznat po nekoliko imena koja su vam poznata. Čak i sada vodi buđenje, a pomažu mu druge duše koje dijele njegovu ljubav za čovječanstvo.

Toliko je događaja koji se odvijaju i koji će donijeti buđenje, da će vam biti teško držati korak s tim. Stvari se ubrzavaju i svaki dan sada donosi obećanje uzbudljivih vijesti. Promjene se odvijaju i sve će u konačnici biti u vašu korist. Novo doba brzo stiže, a mi imamo mnogo uzbudljivih projekata da vas učinimo svjesnim kad dođe pravi trenutak. Budući da ih mi imamo u rukama i spremne da se pokrenu, nove tehnologije se mogu uvesti vrlo brzo i pokrenuti. Trebate nadoknaditi neke stvari koje su vam bile negirane i koje bi u normalnim okolnostima već bile u uporabi. Doći će vrijeme kada ćete se osvrnuti i čuditi kako ste mogli živjeti bez novih tehnologija. One će učiniti život tako lakim i omogućiti vam da imate sve svoje slobodno vrijeme koje trebate da slijedite svoje vlastite želje. Vi stvarno niste doživjeli istinsku slobodu, ali to vrijeme se približava i doći će u bitak.

Uzašašće je tako važan događaj koji je izazvao veliko zanimanje u svemiru. Prema tome to je također dovelo "Shelvie" u akciju i oni su se razmjestili na takve pozicije da su kompletno zaokružili zemlju. Njihova svrha je da čuvaju Sunčev sustav oslobođen bilo kakvog vanjskog uplitanja, i tako osiguraju da se završetak vremena nastavi nesmetano. Nadamo se da počinjete cijeniti da ste u izuzetno važnom vremenu, a mnogo ovisi o uspješnom završetku vašeg uzašašća. Vi ste posljednji koji će to učiniti, oslobađajući druge civilizacije da se pokrenu slijedeći svoje vlastite puteve.

Kad saznate istinu o svojim iskustvima u nižim dimenzijama, vi ćete postati ushićeni i ispunjeni radošću i željni da nadoknadite izgubljeno vrijeme. Postoji toliko mogućnosti koje će vam se otvoriti, i kao uzašlo biće biti ćete slobodni slijediti svoj odabrani put. Doći će vrijeme kada će vam to dobro poslužiti kad se susretnete s bićima s drugih planeta koja su čula o Zemljinom uzašašću. Mi u našim brodovima pratili smo vaše podvige stotinama godina, a to je bilo moguće jer naš životni vijek traje i nekoliko tisuća godina. Budući da Zemlja ima nisku vibraciju vi možete imati samo kratki životni vijek, ali svatko je obično normalno upakiran s mogućnostima da se razvije. Zahvaljujemo Majci Zemlji na njezinoj spremnosti da ponudi sebe ljudskoj rasi, znajući da ona ima malo razumijevanja za postupanje prema njoj s poštovanjem.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i ponekad se osvrnem na vaš napredak u ovom stoljeću, i čestitam vam na načinu koji vas je zadržao na vašem putu, i uspjeli ste doći u važne promjene. Svjetlo je poraslo unatoč opstruktivnih akcija mračnih, i njihovo nepoštivanje ljudskih potreba. Vi ste dokazali svoju lojalnost svjetlu i dušama koje krče svoj putu kroz dualnost. Vaše vrijeme je gotovo stiglo da budete oslobođeni vaših odgovornosti, i mi kažemo "dobro učinjeno". Vi ste daleko putovali u svojim raznim inkarnacijama, ali sada je skoro vrijeme da se vratite kući.

Mnogi čekaju taj trenutak i šalju svima vama svoju ljubav.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge