Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, March 19, 2012

SaLuSa, 19. ožujak 2012


Sada je mnogima jasno da će se dogoditi veliki potres u dvorima moći i to će omogućiti odvijanje dalekosežnijih promjena. Važno je da oni koji blokiraju napredak i neophodne vitalne promjene da vas se izbavi iz kontrole, budu potpuno odstranjeni. Taj proces je već daleko odmakao i oni koji vam stoje na putu su posve svjesni da im je vrijeme isteklo. Za njih nema izlaza i njihovi zločini su opsežno dokumentirani s apsolutnim dokazima o njihovom učesništvu. Mi govorimo više o tjednima nego o mjesecima prije nego naše akcije poluče rezultate. Stoga smo puni nade da ćemo vrlo skoro poduzeti veliki korak naprijed koji će biti takav da ćete o njemu biti informirani. Imamo neke povratne informacije od medija i vjerujemo da neće trebati još dugo prije nego počnu izvještavati o tome što se događa, i to istinito. Ne želimo senzacionalizam, ali će neki događaji biti prilično iznimni. Želimo da se zna da stari režim više nije na vlasti i da će biti zamijenen onim koji doista predstavlja narod. Svjetlo se vraća, Dragi, i dotaknut će svačiji život poboljšavajući ga.

Da biste stigli na ovu točku vaše evolucije, trebalo je dugo vremena i povremeno je bilo potrebno prilično mnogo vjere. Sada ste na pragu toga da budete nagrađeni serijom promjena koje će vas izdignuti iz siromaštva i dati vam naslutiti što će uslijediti nakon Uzašašća. Nakon tisuća godina suptilne kontrole kojom su vam postepeno oduzimana vaša prava, u tolikoj mjeri da ste ju prihvatili kao normalnu, napokon ćete iskusiti slobodu u mjeri u kakvoj je nikada niste upoznali. Mračni su namjerno stvorili uvjete koji su vodili vašem virtualnom zatočeništvu u vašim vlastitim domovima. Kao Duhovna Bića, vi ste Djeca Božja i slobodni ste birati svoja iskustva. Ipak, mora se dodati da ste izabrali dualnost kao sredstvo proširenja i ubrzanja evolucije.

Ono što je preostalo od sadašnjeg ciklusa više ne sadrži nikakve strahove za vas, budući da su Mračni podbacili u svojim nastojanjima. Mnogo ste od njih naučili, no nije vam bilo namijenjeno da budete potpuno ovisni o njihovoj milosti ili da im se ostvari želja da vas kontroliraju u potpunosti. Vaša velika lekcija je bila iskustvo odvojenosti od Izvora, vidjeti kako je to ponovo uspostaviti vašu vezu sa Svjetlom. Dana vam je svaka prilika da stvorite svoju vlastitu realnosti i, u vrijeme ranijih civilizacjia, doista ste postigli visoku razinu mira i spokoja. Ipak, Mračni nikada nisu bili daleko smišljajući planove za vašu propast, a bilo je i jednakih razdoblja tame što je rezultiralo popunim kolapsom barem dvije posljednje civilizacije.

Možda će vam se činiti čudno da dualnost ima dvostruku svrhu te da na kraju koristi svim dušama koje su u njoj sudjelovale. Svako iskustvo ima vrijednost svakome uključenom i imajte na umu da, iako se danas osjećate u potpunosti posvećeni Svjetlu, bez sumnje je bilo razdoblja kada ste služili i Mračnima. Zbog toga jer nema osuđivanja zbog toga, nemate razlog osvrtati se i vući krivicu zbog tog učestvovanja. Ono što je najvažnije jest da li ste naučili lekciju koja vam je kroz to pružena, da li to iskustvo trebate proći više no jednom. Vaš ego će hraniti vaš um koji se budi i nema nikave ovlasti u odlučivanju utemeljenom na vašim svjesnim razinama. Tada na scenu dolazi vaše Više Ja i tada se često odvije bitka volje. Očekivali bismo da oni među vama koji ste se doveli na put Uzašašća, vode svoje živote i donose odluke utemeljene na Ljubavi i Svjetlu da budu vođeni svojim Višim Ja.

Trebalo bi vam biti ohrabrujuće znati da, kakve god teškoće sada prolazili, one će biti okončane prije kraja godine. Pokušajte sagledati koje su još karmičke lekcije uključene u vaša zaključna iskustva jer su najčešće najteži testovi ostavljeni za posljednje stupnjeve vašeg života. Možemo vam reći da vam nikada nije dano više nego što možete nositi, bez obzira kako se vi osjećali. Kakva god da je situacija, ona ima tek ograničen učinak na vas, a kako se podižu razine vaše svijesti, sve ste sposobniji nositi se s njom. Ovo su vremena kada je važno da ukoliko ste povrijeđeni ne razmišljate u okvirima odmazde jer će to samo još jednom nagomilati karmu.

Oproštaj je vitalna i esencijalna potrebština ukoliko želite nastaviti rasti i što prije uspijete ostaviti stvari iza vas, to bolje. To je osobito važno kada su obiteljska dobra ili nesuglasice u pitanju jer želite napustiti dualnost tako što ćete sa svima biti u dobrim odnosima. Zapamtite da ćete na određenim stupnjevima procjenjivati svoj život i razlike koje biste mogli imati, neće biti onakve kakvima ih sad doživljavate. Može biti prilično iznenađujuće čuti drugu stranu u nesuglasici ili sporu u koje ste uključeni.

S toliko malo vremena preostalog u ovom ciklusu, koncentrirajte se na svoje trenutačne potrebe koje će vam osigurati da ste spremni uzaći. Budite ono što mislite da trebate biti da to postignete i uvjeravamo vas da je realtivno lako živjeti vaš život na taj način kada u svakom trenutku održavate svoje Svjetlo. Gledajte kako ljudi oko vas reagiraju i primjetite da vaša prisutnost često pomaže ljudima da se osjećaju dobro. To je stoga jer su energije kojima zračite harmonične i uzvišene. U široj slici, kada tako postupa veći broj duša, događa se uzdizanje na još višoj razini. Ukoliko promotrite situaciju u suprotnom smjeru, vidjet ćete koliko je lako da duše budu povučene u niže energije.

Već neko vrijeme vaša Zemlja se kupa u sve višim energijama i rezultat toga je da su niže energije preobražene. Čišćenje se nastavlja i s odstranjenjem Mračnih, dogodit će se kvantni skok. Bit će dosegnut prilikom konačnog poravnanja kada će se vaše Sunce poravnati s mnogim drugim planetama i Velikim Centralnim Suncem. Tada ćete se promijeniti u treptaju oka i shvatit ćete da ste uzašli u ljepotu nove Zemlje. One koja tek blijedo podsjeća na ono što sada znate, koja je živa i sva od Svjetla i najljepših boja, oblika i veličina koje su međusobnom skladu.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i zahvaljujem vam za vašu podršku Galaktičkoj Federaciji koja vas izuzetno voli i koju ćete uskoro mnogo bolje upoznati.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko - Svjetloradnici

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge