Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, March 21, 2012

SaLuSa, 21 ožujka 2012

Nema sumnje da su od nedavno vaše razine svijesti prilično narasle kada smo mi u pitanju. Mnogo je interesa za nas i naše letjelice, u okviru frekvencije u kojoj smo sada vidljivi na vašem nebu. Osim ako nije dezinformacija, nikada nije bilo izvješća u kojem smo bili neprijateljski nastrojeni bez razloga. Čak i tada ne uzrokujemo smrt i kada smo prisiljeni poduzeti zaštitne mjere, okupati vaših letjelica prvo su odstranjeni da bi one bile uništene. Često smo prisiljeni na takav postupak kada se naše naredbe ignoriraju, a mi ih izdajemo samo onda kada imamo autorizaciju za djelovanje. U većini slučajeva to je kada bi se trebalo upotrijebiti nuklearno oružje, a sve vaše vlade su upozorene da to neće biti dozvoljeno. Vjerujte nam, Dragi, neki od vaših vojnih zapovjednika još uvijek imaju namjeru da ih iskoriste ne bi li započeli novi rat. Put prema Uzašašću je zaštićen našim radom i nije naša zadaća da vas spašavamo, već da vam pružimo priliku koju možete iskoristiti. Zapravo, ni vas niti Majke Zemlje ne bi danas ovdje bilo da mi nismo djelovali. Bog je rekao svoje po tom pitanju i mi održavamo proglas da će ovaj ciklus završiti Uzašašćem.

Zemlja je dragulj u kruni i dugo je tražena od drugih civilizacija. Pokušaji koji su učinjeni da bi je se osvojilo, a mi smo ih spriječili, ali najveća prijetnja da vam se oduzmu životi je proistekla iznutra. Uskoro ćete učiti o svojoj povijesti, i to u detalje što se tiče nedavnih događanja. Vi ste vojevali bitku bez da ste zapravo uviđali protiv čega se borite i mnogo toga se odigralo na višim razinama. Svo vrijeme se stvarna bitka odigravala između Svjetla i tame, a vi ste je dobili tek u nedavno doba. Bili ste nadomak porazu i iznimno je postignuće da ste porazili Mračne. Sada preostaje samo da se prerežu njihove spone i da ih se odstrani na mjesto gdje vam više neće predstavljati prijetnju.

Mnogo toga u sadašnjosti ovisi o promjenama u vladi koje se uređuju. Prirodno, bit će i opozicije, ali za one čija je sudbina odlučena, ne postoji argument koji ih može spasiti. Mi znamo istinu i, što je još važnije, motive iza njihovih namjera. Mito i korupcija su neobuzdane na nekim područjima, no to će se promijeniti i jednom kad bude tako, mi možemo nastaviti sa uspostavom novih Vlada. Tada i samo tada ugledat ćete dane kada će slavlje postati vaša realnost, a mir će brzo preplaviti svijet. Jednim zamoh to će vas čvrsto postaviti na put prema Uzašašću i vaša budućnost više neće biti u opasnosti.

Čekajte svoje vrijeme dok se čišćenje odvija i budite sigurni da neće biti dozvoljena odlaganja ili ometanja u našim poslovima s vama. Vaše potrebe će biti zadovoljene uključujući liječenje metodama koje su vam uglavom nove, koje ne zahtijevaju upotrebu lijekova ili kirurškog noža. Bit će to vrijeme za napredovanje i čvrsti iskorak u 21. stoljeće sa svim njegovim novim tehnologijama. Nemoguće će biti dokazano kao moguće i brzina kao i brzina i efikasnost naše iskaza. Da, vrijeme se ubrzava, ali mi možemo prilagoditi svaku potrebu koja se postavi pred nas i obim naših izvora je taj koji će osigurati završetak kakav vam je potreban.

Čujemo vaš plač i znamo vaš očaj jer je vaše strpljenje na izmaku, ali kao što često naglašavamo - čekanje će se isplatiti. Mnogo se čemu imate radovati i daleko više nego što većina ljudi može trebati ili bi čak mogla i zamisliti. Vaš komfor i sreća su visoko na našoj listi, a to uključuje i sve što treba izbrisati siromaštvo i glad. Postoji odogovor koji će izbrisati svaki problem koji trenutno postoji, i u relativno kratkom vremenu to će i biti obavljeno. Vaše spremne ponude da nam pomognete su primljene na znanje i mi znamo gdje ste svi vi i toliko vas će biti pozvano da nam pomognete. Neka obuka i priprema će biti obavljeni na našim letjelicama uoči rada na terenu, ali vam neće biti potrebno puno u tom smislu jer mi znamo da ste veoma prilagodljivi i željni znanja.

Samo nastavite sa svojom dnevnom rutinom i nastavite gledati što se događa oko vas iz čega možete učiti istinu o onome što se događa. Neće proći još dugo prije nego neki članovi medija neće imati druge opcije nego izvijestiti o važnim događanjima. Ideja o namjernom zataškavanju ili izobličavanju činjenica će nestati s novom odlukom koja će omogućiti ispravno novinarstvo koje je slobodno istinito izvještavati. Postoji nekoliko velikih organizacija koje nisu pridonjele sadašnjosti osim u smislu onoga što vas drži u njihovoj kontroli, a nažalost, religija je jedna od tih optuženih. Većina religija se temelji na izobličenju činjenica potpuno zaogrnutih izmišljotinama. Kao i sa svim ostalim, one će biti očišćene dok ne ostane samo istina, a ukoliko netko želi preživjeti u bilo kojoj formi, morat će priznati istinu i pokoriti joj se.

Kao što sad možete vidjeti, promjene će biti dalekosežne, tako da više nećete živjeti u laži koja vam je podmetana pod istinu. Zar niste često razmišljali da mora postojati nešto bolje od onoga što prolazite. Da mora postojati neka svrha u životu, a ne samo besciljna rutina koja vas je držala zatočenima u diktaturi Iluminata. Sama činjenica da vam se sada pomaže da se podigne veom koji vas je sprečavao od uočavanja istine, trebala bi vas ohrabriti da se ponosno uspravite i zatražite svoju slobodu koja vam je bila odricana. Svaka pojedina duša je voljena bez obzira koju ulogu trenutno ima i svi ćete imati jednake prilike da krenete ususret Uzašašću. Možete pomoći jedni drugima na način da podržite one koji se osvještavaju, a ponekad su zbunjeni u svome shvaćanju. Doista je šok saznati da ste namjerno zavarani koja je svrha života.

Ne smijemo zaboraviti sstvorenja na Zemlji, kao i da su fizičke promjene mnogih vrsta u opasnosti. Čovjek nije uvijek bio blag prema njima, no one su ipak ovdje da bi evoluirali kao i vi. S domaćim kućnim ljubimcima se obično dobro postupa, ali s onima koje nazivate divljima, i njima svima treba nježnost i ljubav. Neke duše su se posvetile takvom poslu, ali u bliskoj budućnosti će biti potrebno mnogo više pomoći.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i kažem vam da na našem planetu imamo stvorenja i da je naš odnos pun poštovanja i ljubavi jednih prema drugima.

Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko - Svjetloradnici

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge