Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 13. srpnja 2018


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 13. srpnja 2018

Mike Quinsey

Primijetili ste u nekom određenom razdoblju da se vrijeme ubrzalo i nastavlja to činiti. To je pozitivan pokazatelj stalne promjene na Zemlji, a kako se vibracije povećavaju, vi ulazite dalje u novo područje prostranosti, to će i dalje biti vaše trajno iskustvo. Uz podizanje vibracija dolazi i mirniji život s manje negativnosti i mnogo više sklada između svih živih bića. Već ste vidjeli primjere među životinjama s nevjerojatnim prijateljstvima, i to je doista primjer biblijske priče o "lavu koji leži s janjetom". Pa što to znači, zasigurno mora biti podizanje vibracija koje donose više sklada i mira na Zemlju.

Mnogi od vas znaju da ste spremni zauzeti svoje mjesto u višim vibracijama, a već su to oni koji zrače ljubav prema svim životnim oblicima, bez obzira na njihov povijesni položaj s čovječanstvom. Nadalje, također ste svjesni da imate moć donijeti mir u situacije u kojima se događaju konfrontacije, jer čak i sama vaša prisutnost može pomoći donijeti im mir. Polako će drugi naći tu mirnoću iznutra i postati smirujući utjecaj kad sve oko njih može biti u stanju meteža. To se već događa i još raste, a kako postaje mnogo dalekosežnije, bit će veći naglasak na stvaranju mirnih odnosa i situacija na svim razinama.

Napokon se u sustavi vjerovanja približavaju uvjerenju da život obiluje u svemiru, pa čak i na nižoj vibracijskoj razini. Zemlja se smatra nekim dječjim vrtićem gdje se život može iskusiti i rasti uz malo pomoći izvana. Unatoč tome, vaše su aktivnosti još uvijek blisko praćene kako bi se plan vaše evolucije mogao dalje odvijati, bez uplitanja iz drugih izvora. Nakon što ste dobili slobodnu volju da je iskusite u skladu s vašim željama, osim što ste vođeni po unaprijed dogovorenom putu, imali ste apsolutnu slobodu. Poznato je da ćete na kraju pronaći svoj put kući, a vaš uspjeh u vezi s posljednjim ciklusom dao vam je pravo da se prebacite u područje viših vibracija, a to je ono što radite sada. Teško je ostaviti stare navike za sobom, ali to morate učiniti i usredotočiti svoju pažnju na sve što je novo što vam se nudi, što će ubrzati vaš puni dolazak u Novo doba. Mnogo toga vas čeka, ali prvo morate donijeti mir Majci Zemlji i svima na njoj. Budite uvjereni da to izbija u životinjskom carstvu, što je rezultiralo najneobičnijim prijateljstvima koja nisu mogla doći tek prije malo vremena. Možete li sada vidjeti kako su snažne nove vibracije, a novi su početci tek počeli.

Bez obzira na to što druge skupine rade kako bi zadržale stare načine služenja sebi, to će biti teško održavati i na kraju će postati nemoguće. Njihova će budućnost ležati s nastavkom njihovog puta na drugoj Zemlji koja je pripremljena za njih, s razinom vibracija koja će biti prikladna za njihovu daljnju evoluciju. Kao što je ranije naznačeno, ne možete boraviti na određenoj razini vibracija, osim ako i same nisu slične vašima, jer biste se osjećali neugodno na razini višoj od vaših vlastitih vibracija i u svakom slučaju morate napredovati kroz podizanje sebe iz iskustva. Mnogi pitaju "kako to može biti" i jednostavan odgovor uvijek će biti kroz učenje kako širiti Univerzalnu ljubav kroz svoje misli, djela i govor dok to ne postane vaš način života.

Prelazak iz života na Zemlji da bi ga napustili u vašem eteričnom tijelu zainteresirao je ljude jer nisu sigurni što se zapravo događa. Dakle, nakon što sam pronašao sljedeći izvod iz Metatronove poruke, osjećam da bi to bilo neizmjerno zanimljivo:

" Što se događa kada umreš?"
(“What happens when you die”)

"Smrt nije strašno iskustvo čega se treba bojati. Ono što nazivate "smrt" je ponovno rođenje u vašu veću stvarnost i na mnoge je načine izuzetno lijepo buđenje. Zapravo, rođenje u fizičko područje mnogo je traumatičnije od povratka u 'anđeosko područje'. Doista, prelazak iz fizičkog stanja može se prikladno opisati kao "dolazak kući".

"Dragi ljudi, smrt se u mnogim slučajevima može dogoditi u postupnom procesu. Za one koji umiru na kraju bolesti, proces prelaska često će se pojaviti u povremenim prolaznim, fragmentiranim, faznim prijelazom svijesti, u kojem se izlazi i vraća natrag u fizičko tijelo može nastati u razdoblju od nekoliko dana prije konačnog izlaska. U ovim postupnim procesima umiranja osoba je u povišenom stanju i često će vidjeti anđele, vodiče i voljene koji su već umrli.'

"Nema se čega bojati. Jedini strah od smrti je sa živima. Većina vas će odmah shvatiti tranziciju vašeg umiranja. Bit ćete oduševljeni shvaćajući da ste još uvijek svjesni, iako ste fizički mrtvi. Mnogi od vas će se veseliti shvaćajući da ste to još uvijek "vi". Vaš unutarnji pripovjedač i promatrač iskustva bit će isti onaj koji ste imali u nedavno dovršenom fizičkom boravku. Zadržat ćete punu spoznaju vašeg životnog vijeka, a ta će sjećanja biti žarišna i odmah dostupna za određeno vrijeme. Moći ćete komunicirati s drugima koji su bili važni u završenom životu.'

"Sada postoje rijetke okolnosti u kojima se može umrijeti u iznenadnim neočekivanim okolnostima kao što je nesreća u kojoj se smrt događa tako naglo da postoji vrlo kratko razdoblje zbunjenosti. Međutim, to je rijetkost, a na drugoj strani su "vodiči", specijalizirani za tu uslugu, i dostupni vam da vam pomognu da shvatite ono što se događa.'

"Dakle, majstori, budite svjesni da doista postoje vodiči za pomoć svakom od vas da u potpunosti shvatite svoju situaciju u prelazu. Većina vas će ući u područje života poslije smrti u bistrini. A kad netko uđe bez dezorijentiranosti, njih vrlo često pozdravljaju obitelj i prijatelji koji su umrli prije njih. Postoji osjećaj ugode i euforijskog prepoznavanja ovog područja koje odiše osjećajem blagostanja."

"Počivaj u miru, kako je prikazano na mnogim nadgrobnim pločama, dio je smiješnog nesporazuma. "Druga strana" iznimno je aktivna! Moći ćete se odmarati, ako želite ili ako vam je potreban odmor. Faza odmaranja je jedna od velikih ekspanzija u kojoj se događa ambijent ekstaze. Često postoji osjećaj plutanja u polju sjajne bijele svjetlosti obložene izvanrednim živim bojama. U ovoj fazi ćete biti u blaženom stanju i lakše se prilagoditi shvaćanju odvajanja koja se dogodilo. Ali ipak ćete moći usredotočiti misli na Zemljinu ravan. Otkrit ćete da vas misao brzo vodi kome i gdje god se usredotočite.'

"Možete posjetiti prijatelje i rođake, ponovno posjetiti prošlost, pozdraviti prijatelje iz djetinjstva i putovati neprekidno kroz prostor i vrijeme. Možete ponovno posjetiti djetinjstvo; gledati sebe kao malo dijete okruženo s obitelji na Božić, ili prošetati dvoranama svoje srednje škole kako je bilo desetljećima prije. Shvatit ćete da ne postoji vremenski odmak između manifestacije bilo koje ideje ili misli i njegove početne koncepcije, kao što je to u fizičkom životu. Oduševit će vas istraživanje ove "fantazije slične snovima", ali u vrlo stvarnoj valjanosti izuzetno jasne lucidnosti.

Postoje načini da budete upoznati s realnostima i dimenzijama života poslije smrti, dok živite na zemaljskoj ravni. Tu su i napredni "treninzi" dostupni na "drugoj strani" dok rastete u kvocijentu svjetla i završavate 'Zemaljski ciklus'.

KRAJ IZVATKA IZ METATRONOVE PORUKE.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ovu poruku mi je šaptalo moje Više Ja, moje Božje Ja, i neka svaka duša ima istu vezu s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge