Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 6. srpnja 2018


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 6. srpnja 2018

Mike Quinsey

Koliko vam je još potrebno prije nego što prijeđete u obećanu budućnost i iskusite mnoge prednosti o kojima se govorilo, to jako ovisi o vama. Trenutno, stanje na Zemlji se pogoršava i čini se da nema rješenja za to. Ipak, odgovori su poznati i samo je pitanje vremena prije nego što val očekivanja koja rezultiraju iz onog što se približava podigne ljude. Svakako, mnogi izvori su neumorno radili kako bi pokrenuli stvari, tako da se može napraviti objava kako bi vas se zadržalo u slici i potaknulo prihvatljivije gledište.

Vi i dalje doživljavate rezultate starih energija, ali one se polako raspršuju, a uključene duše se uzdižu u svijest. Više nije potrebno boraviti u prošlim događajima koji su dokazali da su negativni, i mnogo je bolje uživati misleći na dolazeće promjerne koje će se pokazati daleko korisnijim nego što se mislilo. Nitko ne želi i dalje doživljavati nevolje i traume prošlosti, i u stvari je bitno da pomognete da se nova energija potpuno uspostavi na Zemlji. Teško će vam biti napraviti vidljivi napredak, ali s ustrajnošću ćete na kraju vidjeti rezultate.

Nema prečice do uspjeha, ali naporni rad će vam nesumnjivo donijeti rezultate. Svud oko vas je buđenje na odgovornosti na koje imate da pazite na Zemlju. U mnogim aspektima problemi su dosegli opasnu razinu, a potreba da se isprave na vama je da to odradite. Međutim, nakon što pokažete svoju namjeru da stvari stavite na mjesto, tu su legije pomagača koje čekaju da vam pomognu, ali vi morate povući početni potez da promijenite stvari prije nego što dobijete pomoć. Svakako, među vama je pokret da se stvore grupe sposobne za iniciranje pokreta za dovođenje stvari u red. Dok će se one poboljšati s podizanjem vibracija, vi morate početi razmišljati o „Novom dobu“ i pomoći uzdići čovječanstvo.

Pokreti u pravom smjeru doći će s prihvaćanjem svih drugih ljudskih bića bez obzira na boju kože ili religiju i stvaranjem svjetske mreže pomoći. Trenutno, među vama je previše razlika, i vrijeme je da ih stavite na stranu i potaknete sve ono što je korisno za svih. Pomoć će vam doći iz nekih iznenađujućih izvora i pomoći će da se ubrzaju promjene. U međuvremenu, postoje izumi koji će biti objavljeni i koji će vam poboljšati kvalitetu života. U stvarnom smislu, bili ste zadržavani toliko vremena, pa čak i gotovo zaglavljeni u vremenskom iskrivljenju. Međutim, sve se polako mijenja i tek trebate vidjeti korisne promjene koje su spremne za uvođenje koje će vas postupno podići.

Najveće promjene koje su potrebne odnose se na imenovanje onih koji imaju iskustvo i prave namjere da se čovječanstvo premjesti u Novo doba. Bit će to doba poštenja, ljubavi i uzimanja u obzir svih onih koji su patili pod starim režimom. Onome što je prethodno bilo prihvatljivo nema mjesta u novim načinima suradnje i simpatije koji će riješiti nejednakost koja trenutno postoji. Vi ste jedna ljudska rasa i radeći zajedno postići ćete velike stvari koje će vas brzo podići u Novo doba.

Postoje sugestije da je vrijeme za događaje sasvim blizu, a kako se stvari razvijaju, vrijeme uzašašća se približava i spremno je donijeti trenutnu promjenu. To je moguće, jer čim se „staro“ očisti, „novo“ je spremno da se očituje, a uz pomoć se može uspostaviti u relativno kratkom vremenu. Zasigurno su u to uključeni mamutski zadaci, ali s tehnologijom vanzemaljaca i njihovom pomoći napredak će biti čudesan ako se upoređuje s vašim postojećim sposobnostima. Veličina zadataka može se činiti vrlo zastrašujućom i sveobuhvatnom, ali uz pomoć bit ćete iznenađeni ako ne zapanjeni kojom brzinom se mogu provesti. Zato ne dopustite sebi da postanete zlovoljni ili razočarani, jer na višoj razini sve ide dobro.

Postoje mnogi od vas koji podsvjesno osjećaju da dolaze velike i dobrodošle promjene, i umjesto širenja sumornosti oni su kako biste rekli „optimistični i samopouzdani“ kad je budućnost u pitanju. Eonima je bilo poznato da će posljednje doba završiti najvjerojatnije uspjehom umjesto neuspjehom kao što se dogodilo u prethodnim završecima ciklusa. Budite uvjereni da ste zaradili uspjeh koji vam dolazi, i nećete morati predugo čekati da vidite njegove prve znakove. Projicirajte pozitivne vibracije za budućnost i on će brže nastupiti.

Moglo bi se reći da došavši do dna stijene, sada nemate gdje otići osim vratiti se opet natrag. Međutim, pošto ste pali do dubina tame koja vas zadržava, usprkos tome će vam biti jasno da je sada vrijeme da se pobunite protiv onoga što nije od Svjetla. Ne samo to, izbacite one koji su pomagali mračnima zbog osobne koristi, jer oni nikako ne predstavljaju ljude ili njihove ambicije za slobodu i za slobodu govora. Vaše potrebe nisu iznimne, ali Sjedinjene Američke Države kao vrlo velika zemlja velikog bogatstva i potencijala trebali biste biti sposobni osigurati da se vaš novac troši na vas, a ne i dalje za razloge mračnih koji su preusmjerili vaše bogatstvo za prikrivanje njihovih tajnih aktivnosti. Jednom kad istina bude stvarno prepoznata doći će do velikog ustanka i ljudi će tražiti promjene i dobiti priliku koju trebaju. Zapamtite, vaše misli su snažne i kolektivno možete to postići. Ne dajte se pokolebati lažnim obećanjima i preispitajte sve što se stavi pred vas, i imajte na umu da je cijeli svijet u procesu promjene i da sve to vodi do uzašašća.

Kako se uzdižete u više vibracije nailazit ćete na sve manje nesklada, i na kraju on više nikako neće moći postojati. Nova energija je moćna i visoka vibracija i s vremenom duše niskih vibracija neće moći postojati u njoj. Tako ćete se automatski naći sa sličnim dušama, a takvi uvjeti su često opisani kao Raj. Vaša je budućnost da nastavite evoluirati i preselite se u višu razinu Svjetla dok istovremeno podižete svoju razinu svijesti. Na kraju ćete postati potpuno evoluirana duša s punim setom čakri. Imat ćete moći izvan vaše sadašnje mašte, a također ćete imati moć stvaranja, ali kroz vašu evoluciju moći ćete s njima ispravno postupati zajedno s atributima Univerzalne ljubavi. To je ono što možete očekivati na putu u vašu budućnost, a kad je svaka lekcija naučena, više rastete u duhovnosti i razumijevanju.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ovu poruku mi je šaptalo moje Više Ja, moje Božje Ja, i neka svaka duša ima istu vezu s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge