Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 20. srpnja 2018


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 20. srpnja 2018

Mike Quinsey

Dragi prijatelji, na putu je toliko važnih vijesti koje dolaze od Kryona pa trebamo probuditi našu svijest o promjenama koje navješćuju početak novog ciklusa koji će nas odvesti daleko iznad ograničenja starog. Mi idemo prema novom području u svemiru koje će nas odvesti u više vibracije. To će konačno vidjeti kraj mračnih jer oni jednostavno ne mogu postojati u njima, i ostat će na razini koja rezonira s njihovim sadašnjim. U međuvremenu, vi se postupno uvodite u kvantnu energiju koju ćete morati razumjeti što je prije moguće. Razdvajanje puteva dolazi pa igrajte svoju ulogu u pomaganju da se Novo doba nastavi manifestirati, a sve će biti osigurano jer ide dobro i nastavlja se prema očekivanjima.

Sljedeća poruka su dobrodošle vijesti gdje je budućnost u pitanju, jer ona jasno pokazuje da dolaze velike promjene i općenito Majka Zemlja može podnijeti one veće. Sve u svemu, već postoji svijest o budućim promjenama, a one će uzrokovati malo, ako uopće budu katastrofalne prirode. Može se činiti da ljudska rasa očekuje da se sama suoči s promjenama, ali pomoć je uvijek na raspolaganju da se pozabavi problemima koji bi se mogli pojaviti. Postoji plan za čovječanstvo koji je predodređen da uspije i apsolutno ništa neće spriječiti njegov uspješan završetak.

KRYON. 2018. VAŠ DNK SE MIJENJA

Želim vam dati činjenicu samo za razmišljanje, jer ja sam bio ovdje jako davno. Bilo je vrijeme prije nego što ste došli ovdje kad su oceani stalno imali izlijevanje nafte, pogodite odakle je dolazila, dolazila je iz naftnih polja ispod površine oceana koja je bila naprsnuta i izlijevala je nevjerojatne količine nafte izravno sa dna oceana, i to je bilo mjesto gdje sada bušite naftu, pa shvatite to i spojite točkice. Izlijevanje za izlijevanjem i nije bilo brodova oko prolivene nafte. Gdje je to danas i da li to uništava okoliš, a odgovor je ne, i što se s tim dogodilo. Postoji sustav i uvijek je postojao tamo gdje se ocean sam pročišćava i brine o tome na način koji vi ne znate. Shvatite to i spojite točkice, vi niste prvi koji prosipate naftu u oceane, to je prirodna pojava, pitajte geologa što je tamo dolje upravo sada ako tamo postoje izlijevanja s mjehurićima a tamo su, to je prirodna pojava – ocean zna o tome, prepoznaje to i vodi brigu o tome. Planet se brzo sam pročišćava. Gaja je prijatelj čovječanstva i vidi što se događa i radi po tom pitanju s vama.

Vi se premještate u drugu vrstu zračenja i to će utjecati na vaše Sunce. Već to počinjete vidjeti. Meteorolozi to izvješćuju, to je dio vremenskih promjena, ciklus radijacije samog Sunca bit će drugačiji, količina sunčevih pjega bit će drugačija jer zračenje u koje se krećete kao i Sunčev sustav, nikad prije niste vidjeli – ne kao ljudi, a vi se bojite i gledate to, a neki govore da je to kraj. Postoje načini neutralizacije i mijenjanja toga o čemu nemate pojma, a to se već jedan put dogodilo a vi to ne možete vidjeti i shvatiti i ne bojte se, budite oprezni, bacite pogled na ono što se događa i ostanite dalje od vrućih područja mjerenja, ali shvatite da će ocean sve to odraditi.

Drugi govore da će biti opasno, ali evo što ću vam ja reći, ovo zračenje će se premjestiti ravno u vašu magnetnu rešetku i ono će promijeniti vaš DNK i dobit ćete još 10% učinkovitosti, to je u pravo vrijeme, to je točno po rasporedu, njegova blagotvorna fizika zna što vi radite. Ono čega će se drugi bojati je da će to biti evolucija vaše svijesti, ono što se događa je dobroćudni sustav. Naš sat nije vaš sat, mi vidimo da ovo dolazi i kad bi vam se moglo reći: „Pa, trebalo mu je dulje nego što sam mislio“ vremenski raspored kako biste rekli, to nije ništa čega smo svjesni – mi znamo o vašem satu. Mi vidimo kako ste nestrpljivi jer se stvari ne događaju po rasporedu, to jest u trećoj dimenziji, ali kakva je razlika, to će stići kada stigne a vi ćete sada biti ovdje.

Neki od vas možda nisu iste dobi ili istog spola, ali vi ćete biti ovdje. Kakvu razliku čini da ćete vidjeti svoj izum. Kad se planet premjesti u ono što bismo nazvali brza traka, izumi se počinju čak povećavati iznad onoga što mislite da je visoka tehnologija, ali tehnologija za koju ste spremni primiti je izvan tehnologije treće dimenzije, to će biti kvantna tehnologija, a ona počinje polako, ali baš kao i evolucija mnogih izuma koje ste imali u tehnologiji koju ste imali u prošlosti, ona ima uspon koji je prvo spor, a onda na kraju munjevit.

Jedna stvar vodi do druge i počinje pokazivati nešto drugo i ja ću vam to dati još jednom. Planeti koji se kreću u stanje uzašašća moraju imati mogućnost razumijevanja kvantne energije, a početak razumijevanja kvantne energije je sposobnost da je izmjerimo i vidimo je čak i ako je ne možete proizvesti ili promijeniti ili raditi s njom, vi morate biti u stanju da je vidite. Kad možete vidjeti kvantnu energiju u bilo kojem obliku počinjete shvaćati kako je vidjeti u boljem obliku. Vidjet ćete obrasce sadržane u njoj, a kad ih počnete vidjeti imat ćete milijun pitanja na koja se ne može odgovoriti ali to će započeti napredak izuma kad otkrijete jednu stvar za drugom onoga što vidite, što nikad niste prije vidjeli, a boje će biti izvanredne, a to je metafora za drugi vid. Odvest ćete fiziku u sasvim novu perspektivu i vidjet ćete zakone koji nedostaju.

Pripremite se na to da će se medicina promijeniti za uvijek, pripremite se za eliminaciju jedne vrste liječenja i otvaranje druge. Pripremite se za inteligentno kvantno iscjeljivanje. Nemam načina za opisati paradigmu iscjeljenja koju vi ne možete vidjeti, ne možete zamisliti i da se združi s vama i urođenom inteligencijom vašeg tijela sa sposobnošću da se utisne i sama liječi koristeći svoj vlastiti DNK – to je koliko ja mogu ići.

KRAJ IZVATKA IZ KRYONOVE PORUKE.

Dvije velike zapadne sile igraju igre kako bi manipulirale stvarima da donesu željeni ishod, a na kraju ćete vidjeti da je napredak ostvaren koji će omogućiti zemljama da krenu dalje. Budite uvjereni da bez obzira na to koliko visoko može biti pozicionirana osoba, oni i dalje mogu biti motivirani i inspirirani od strane bića koja nadgledaju njihov napredak. Znajući što se očekuje u bliskoj budućnosti oni mogu voditi ljude na takav način da se osjećaju potaknuti da rade stvari koje se u konačnici mogu smatrati najprikladnijim za nastavak plana za Majku Zemlju i njezin narod.

Izrada planova u mnogim zemljama za njihovu buduću dobrobit dobro ide, čak i ako se danas čini simboličnim. U pravio vrijeme zaokret događaja dovesti će do toga da će se napraviti novi korak naprijed, koji vodi putem do željene promjene i mirnog završetka. Budite uvjereni da su sve akcije namijenjene da se okončaju konfrontacije i put do beskonačnih problema. U prošlosti karma je igrala veliku ulogu u onome što se događalo, ali kad nove vibracije počnu djelovati, onda je mirni kraj neprijateljstava moguć. Vi ćete postupno vidjeti da gdje se dogodi promjena vodstva da su izgledi postali stabilniji. Sada je vrijeme mirnih tranzicija koje će na kraju dovesti do trajnog mira. To je vaša planirana sudbina, a veće sile od onih na Zemlji će osigurati da se svijetla budućnost zaređena za vas manifestira u dobrom vremenu kad to bude prikladno.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ovu poruku mi je šaptalo moje Više Ja, moje Božje Ja, i neka svaka duša ima istu vezu s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge