Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa -  13. lipnja 2014

SaLuSa -  13. lipnja 2014

Došli smo da vas uvjerimo da se sve odvija dobro, ali iz sigurnosnih razloga ne možemo uvijek otkriti što se događa. Jer mi smo neko određeno vrijeme radili uglavnom u pozadini, da ispunimo svoje odgovornosti kako bi osigurali da se svjetlo širi onako kako smo zamislili. To znači da pozorno pratimo aktivnosti mračnih, kako bi se osiguralo da njihove aktivnosti ne bi ometale pozitivne promjene koje se događaju. Trenutačno vaš svijet prolazi kroz razdoblje testiranja promjena koje će vidjeti kraj dominacije mračnih. Neke se promjene odvijaju na razinama koje su vam očite, ali one se također odvijaju izvan vašeg vidokruga i bez da o njima znate. Od pamtivijeka smo vas pratili tijekom vašeg putovanja, iako se nikada nismo miješali u vaše odluke slobodne volje. Mi ipak koristimo naš utjecaj kako bi vas držali na putu svjetla, jer kraj vremena će vas osloboditi diktata mračnih.

To su doista posebna vremena, jer vi ste privilegirani što ste dio njih i mnogi su bili izabrani zbog svog iskustva u sličnim situacijama. Duše iz mnogih različitih razina su volontirale da vide da ste sigurni u kraju vremena. Neke ćete prepoznati po njihovom služenju svjetlu, ali mnogi će ostati anonimni za sada. Mračni će učiniti sve najgore da zaustave svaku dušu koja prenosi svjetlo naprijed, iako moramo reći da nam dopuštaju da ih zaštitimo. Shvatite da, gdje okolnosti zahtijevaju određeni ishod, kao i iz karmičkih razloga, mi smo naravno dužni da ih poštujemo.

Svaki od vas je ušao u život sa specifičnim planom koji brine o vašim potrebama, bilo da radite za svjetlo ili za nešto drugo, ne čini nikakvu razliku. Očito, svjetloradnici namjeravaju preuzeti daleko više odgovornosti i izabrani su zbog njihovog iskustva. To znači da često imaju pomalo usamljeni život, ali u isto vrijeme to im donosi veliko zadovoljstvo. Dušama koje se inkarniraju zbog razvoja, daje se samo onoliko koliko mogu podnijeti, a to se posebno odnosi na područja u kojima trebaju steći iskustvo. Druge duše koje uzimaju važnu ulogu u vašem životu su izabrane za vas, i vi ih srećete kao "unaprijed dogovoreno", iako se može činiti da je to slučajna pojava. Ništa se ne događa slučajno, iako ste često uvjereni da je to slučaj; bez planiranja bilo bi nemoguće osigurati da doživite točno ono što je potrebno da bi evoluirali.

Obitelji se obično drže zajedno kroz mnoge inkarnacije igrajući različite uloge svaki put. To može razjasniti zašto su neke obitelji toliko bliske i imaju vrlo snažnu vezu. Budite uvjereni da bilo tko ulazi u vaš život gdje ima bilo koji jak i trajan utjecaj, je dio vašeg životnog plana. Ako, na primjer, odlučite imati blizak odnos s dušom koja nije dio vašeg životnog plana, to se neće razviti u nešto ozbiljnije. U takvim okolnostima imate dvije duše uključene, i više od prijateljskog odnosa, nijedna ne može ići izvan te razine odnosa. Naravno, tijekom života imate mnogo prijatelja koji dolaze i odlaze, ali oni ne mogu imati bilo kakav poseban utjecaj.

Dragi moji, život je misterij koji zahtijeva puno objašnjenja ako želite dokučiti njegovo značenje. Doista, u nekom pogledu on je izvan vašeg razumijevanja, ali oni koji su napredni u svojoj evoluciji, razumiju dovoljno da bi mogli postići prikladan napredak. Također imajte na umu da su vaši vodiči prisutni da bi utjecali na vas u načinu koji vas održava na stazi. Nikad niste sami u suočavanju sa životnim nevoljama, ali vaši vodiči moraju primiti od vas poziv za pomoć, jer u suprotnom to bi moglo ići protiv vaše volje. Kad jednom shvatite što je to život i potreba za iskustvom, naći ćete da on napreduje mnogo lakše i na zadovoljavajući način. Iza svih događaja u vašem životu je vaš životni plan, i opet ponavljamo, da se ništa ne događa slučajno. Mnogi ljudi će ući u vaš život kako bi igrali svoju ulogu u njemu, često da vam daju iskustvo koje trebate samo da bi kasnije krenuli naprijed.

Pokušaj da se pronađe smisao u svemu je neodoljiv zadatak, ali vi ćete naći da vaše razumijevanje raste kroz osobno iskustvo. Iz različitih razloga duše imaju svoje vlastite perspektive života, ono što one misle da je sve u svezi toga. Usljed toga možda nije ugovor o razlozima iza toga, ali to je i za očekivati u tim okolnostima. Svi vi ste na istom putu, ali različitim točkama duž njega, iako vam to možda neće biti vidljivo. Svi putevi na kraju vode natrag do Boga, što je razlog zašto je nepotrebno pokušavati nametnuti svoje stavove ili uvjerenja drugima. Neka svi iskuse ono što smatraju potrebnim, ali pri tome ne pokušavajte uvjeravati druge da slijede neki drugi put. Duša napreduje kroz svoje osobno iskustvo, i svi će doći do kraja svog putovanja u odgovarajuće vrijeme.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i nadam se da će vam ove poruke pomoći da shvatite, da život koji ste iskusili, je da vas vodi natrag na razine postojanja koje su vaš pravi dom.

Hvala ti SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge