Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa -  6. lipnja 2014

SaLuSa -  6. lipnja 2014
Vrijeme kao i iskustvo je iluzija, ali neophodna da napredujete unutar ograničenja treće dimenzije. Ipak, vi počinjete osjećati da postoje veće mogućnosti izvan njezinih granica. Doista, vi ste zakoračili u više vibracije, a pod uvjetom da vi oplemenjujete vaše, vi ćete ostati na putu do njih. Takav napredak je neizbježan, jer je vrijeme da ostavite stare vibracije za sobom s onim dušama koje ostanu u njima po vlastitom izboru. Mi smo vam prije govorili i opet ponavljamo da je to kraj ciklusa i početak novog doba. U takvim vremenima događaju se velike promjene koje neminovno rezultiraju u kaosu prije nego se smire, ali iz njih će doći taj trajni mir koji svaka duša traži.

S vašim znanjem i iskustvom vaša je uloga da držite glavu visoko i idete svojim putem s povjerenjem. Svojim primjerom vi ćete pomoći drugima koji primjećuju vašu vedrinu bez obzira na to što se događa oko vas. Vi ćete privući sebi druge sličnih vibracija, i gdje god da ste, vi ćete biti sila za dobro. Vaš tisak će neko vrijeme ostati pod kontrolom i usredotočen na krajnosti koje se događaju. Na kraju, međutim, to će pokriti događaje koji su rezultat neophodnih promjena, koje navješćuju povratak mirnog svijeta koji stvara mir svuda oko sebe. Vaša je sudbina i ona će biti ispunjena i ničemu neće biti dopušteno da to ometa.

Duboko u sebi svi vi znate istinu o svom putovanju kroz mnoge živote u nižim dimenzijama. Međutim, vi imate različite stupnjeve razumijevanja ili intuicije, a što ste više probuđeni, svjesniji ste što ćete postati. Ne brinite se za one koji se slijepo drže svojih ograničenih shvaćanja, jer oni ih jednostavno doživljavaju u skladu s njihovim potrebama. Svaka duša će slijediti svoj specifičan put u ovom trenutku, i kao i svaka druga imati će svoje vodiče kako bi se osiguralo da ispuni svoj životni ugovor. Isto tako, svi će se naći točno tamo gdje su planirali da će biti na kraju ciklusa. Jer duše sličnih vibracija imaju tendenciju da teže jedna prema drugoj, naći ćete grupe koje se formiraju sa sličnim interesima. Također ima mnogo slučajeva kada su obitelji u pitanju, koje su grupa duša koje se često inkarniraju zajedno da bi nastavile svoju evoluciju.

Gledajući oko sebe, čini se da ima toliko toga što nije povezano sa svjetlom, ali mi vas možemo uvjeriti da se kontinuirano radi na podizanju vibracija. Time upravljaju i to koriste entiteti koji rade iz viših dimenzija na skali koja je monumentalna i izvan vašeg sadašnjeg razumijevanja. Doista, bilo bi točno reći da ste okruženi dušama koje rade sa svjetlom, i da one dolaze s mnogih različitih razina. One su odgovorile na poziv za pomoć da vam pomognu ispuniti vaše životne ugovore. Sjetite se, također, da postoje milijuni duša izvan planeta koje su tu da služe svjetlu, uključujuću naše vlastite flote i osoblje koje vam se približava cijelo vrijeme. Vi i Majka Zemlja ste svi toliko važni za budućnost Sunčevog sustava i vašu sudbinu.
Dani odvojenosti jednih od drugih privode se kraju, i već je više sklada i sporazuma između vas. Naravno da su neke situacije još uvijek nestabilne i daju povoda za zabrinutost, ali kad dođu do višeg shvaćanja da je život jednostavniji i sretniji kroz suradnju, stvari će se promijeniti vrlo brzo. Tako, mi se ne možemo uplitati kada je karma u igri, ali kad se duše okrenu svjetlu, mi smo toliko zadovoljni što smo u mogućnosti pomoći im u napredovanju. Koliko god bi mi željeli da vam se otvorenije pokažemo i dođemo bliže vama, znamo da moramo čekati pravo vrijeme kada mir bude obilovao.

Držite svoje misli na velikoj budućnosti koja vas čeka, i ne dopustite da vas razdoblja previranja vrate natrag. Sve će ispasti po vašim željama prije nego što bi mogli zamisliti, a mir će se učvrstiti na Zemlji. Već se vibracije podižu, i na putu su prema miru, ali će biti potrebno da mnogo više zemalja to prihvati nego što ih je sada. Ljudi obično traže mirnu egzistenciju, ali i oni koji namjerno potiču loše odnose za vlastitu korist, će živjeti sretno jedni s drugima. Moguće je živjeti život kako ste izabrali, ali to prelazi granicu kad to ometa druge koji mogu izabrati drugačiji način.

Primijetili ste da su aktivnosti mračnih smanjene, a to je zbog naše intervencije i mi smo osigurali da ne započnu još jedan svjetski rat ili veće sukobe. Mi smo im pokazali u nekoliko navrata da im nećemo dopustiti da koriste svoje nuklearne bojne glave i spriječili smo ih da upotrijebe takvo oružje. Oni znaju da smo odgovorni i da ne mogu učiniti ništa kako bi preokrenuli situaciju. Također su shvatili da smo im dopustili stupanj slobodne volje, što je razlog zašto se oni odbijaju predati i zaustaviti svoje aktivnosti koje idu vani u svemir. Možete biti uvjereni da, iako je vaša Zemlja osjetljiva na ometanja, mi nećemo dopustiti mračnima da zaustave proces prema stvaranju Nove Zemlje.

Stvari se još uvijek ubrzavaju prema završetku kako promjene idu naprijed, tako da dolazi Novo doba da zamijeni stare običaje koji još uvjek ne ispunjavaju vaše potrebe. Vaše razine svijesti stalno rastu i to će nastaviti činiti sve dok vi ponovno ne postanete Galaktička bića. Vi imate malo pojma koliko ste se stvarno razvili, a još mnogo toga što doživljavate je jednostavno stvar buđenja uspomena koje su se uspavale. Neki od vas su prilično proširili svoje razine svijesti, te će biti oslonac onim pozvanima da pomognu drugima da nađu pravi put do punog razumijevanja.

Oni od vas koji prate vijesti iz svijeta, primijetit će da postoji izrazita promjena između nekih zemalja koje su povijesno uvijek bile u međusobnom sukobu. Odjednom je došlo do promjene i mirnih nagodbi koje su tražene, a to je znak da se mir učvršćuje na Zemlji. To utjeće na sve vas i mi se nadamo< da ćete promovirati mir gdje god da idete, a ako to budete mogli učiniti, to će biti od velike pomoći ljudskoj rasi.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i hvala vam za vaše služenje svjetlu. Nema boljeg načina da se pomogne vašim suputnicima, a naša ljubav vas prati.

Hvala ti SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge